Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Creuse St Marien

St Marien – Gezellig spoorhuisje in een bosrijke omgeving , vrije ligging op terrein van 2000m² ** onder bod **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  127.200. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen


Dit huis in St Marien wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (16 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: St Marien – Gezellig spoorhuisje in een bosrijke omgeving , vrije ligging op terrein van 2000m² ** onder bod ** te koop in Creuse (Frankrijk)
 vakantiehuis Creuse

Omschrijving van dit huis in de Creuse Midden-Frankrijk:

 St Marien – Gezellig spoorhuisje in een bosrijke omgeving , vrije ligging op terrein van 2000m² ** onder bod **

U komt dit gezellige huisje binnen via een halletje, u komt daarna in de keuken / eetkamer.
Daarnaast bevind zich de zitkamer met openslaande deuren naar de tuin en een mooie wenteltrap die naar de boven verdieping gaat.

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers waarvan eentje met open badkamer met wastafel en inloop douche, het toilet vindt u in de hal.

Het terrein van +/- 2000 m2 is makkelijk te onderhouden, voornamelijk gazon met wat heggen en bomen, op diverse plekken zijn zithoekjes, op het terras bij het huis staat een vaste BBQ . Achterop het terrein vindt U nog een tuinhuisje die als extra slaapruimte gebruikt wordt, een overkapping voor het hout en tuingereedschap. Onder het huis zit nog een ruime cave.

Beneden wordt verwarmd door een hout kachel en bijverwarming dmv elektrische radiatoren door het gehele huis.
Het gehele dak is vernieuwd en goed geïsoleerd, alles voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, alle elektra en waterleidingen zijn opnieuw gelegd.

Het geheel ligt vlak bij het meer van Boussac en op een prima plek voor mountainbikers en wandelaars.
Een perfect verbouwd huisje instapklaar, ideaal als vakantiehuis.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Limousin:

vakantiehuis CreuseIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Creuse is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: St Marien ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Vichy, Clermont Ferrand, Riom. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in St Marien wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (16 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Creuse Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in St Marien voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in St Marien en in de nabije omgeving van St Marien gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Creuse die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Limousin waartoe Creuse behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? St Marien of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Vichy, Clermont Ferrand Riom

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.