Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Cher Nérondes

Nérondes -Volledig vrij gelegen ruime woonboerderij met grote schuur op 1,7 hectare grond.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  220.500. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 10 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Nérondes. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Nérondes -Volledig vrij gelegen ruime woonboerderij met grote schuur op 1,7 hectare grond. te huur in Cher (Frankrijk)

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Cher Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Nérondes -Volledig vrij gelegen ruime woonboerderij met grote schuur op 1,7 hectare grond. te huur in Cher (Frankrijk) Nérondes -Volledig vrij gelegen ruime woonboerderij met grote schuur op 1,7 hectare grond.

Via een ruime hal komt u het woonhuis binnen met een trap naar de bovenverdieping. Op de begane grond is een zeer ruime zitkamer met prachtige stenen vloer en barretje. Daarnaast de master bedroom met een badkamer die nog afgemaakt moet worden. Aan de andere kant van de hal bevinden zich nog 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en de keuken.

Op de bovenverdieping bevinden zich nogmaals 2 ruime slaapkamers en een ruimte waar ook een begin is gemaakt voor een badkamer. Er is tevens boven het woonhuis nog een zeer grote zolder, die via de buitentrap te bereiken is, ook hier zou nog helemaal verbouwd kunnen worden voor extra kamers.

Op de het besloten erfje is een grote schuur van 350 m2 met daarin ruimtes voor een paardenstal met directe uitgang naar de wei, verder een ruime hangar en nog een open schuur. Het terrein van 1,7 hectare ligt aan het huis vast en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. De ligging aan het eind van een doodlopend weggetje van 1.5km garandeert absolute rust.
Alles is voorzien van dubbel glas, het huis wordt verwarmd door 2 pelletkachels en heeft een septic tank op norm. De renovatie is recent en goed uitgevoerd met zoveel mogelijk behoud van oude elementen, maar het is nog niet volledig afgewerkt dus U kunt hier nog U eigen ideeën in kwijt.

Een zeer ruim woonhuis, rustig gelegen zonder buren , ideaal voor chambre de hôtes .

De omgeving van deze koopwoning in Centre :

(Vakantie) koopwoning: Nérondes -Volledig vrij gelegen ruime woonboerderij met grote schuur op 1,7 hectare grond. te koop in Cher (Frankrijk).Gelegen in het mooie gebied de Cher met uitgestrekte weilanden en leuke stadjes om te bezichtigen.

Voor uw oriëntatie: Nérondes ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Saint armand montrond, Clermont Ferrand, nevers. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Nérondes wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Cher Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Nérondes voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Nérondes en in de nabije omgeving van Nérondes gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Cher die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Cher behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Nérondes of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Saint armand montrond, Clermont Ferrand nevers

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.