Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Allier Isle et bardais

Isle et Bardais – Een authentiek verbouwde longère in het dorpje op 2500 m2 terrein aan de rand van het bos van Tronçais.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  139.920. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Isle et bardais. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Isle et Bardais – Een authentiek verbouwde longère in het dorpje op 2500 m2 terrein aan de rand van het bos van Tronçais. te huur in Allier (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Isle et Bardais – Een authentiek verbouwde longère in het dorpje op 2500 m2 terrein aan de rand van het bos van Tronçais. te huur in Allier (Frankrijk) Isle et Bardais – Een authentiek verbouwde longère in het dorpje op 2500 m2 terrein aan de rand van het bos van Tronçais.

Via de ruime hal komt u links in de gezellige keuken met originele rode tometten op de vloer en een Godin houtkachel. Via een tussenkamertje komt u in de ruime huiskamer met een prachtige eiken houten vloer en eveneens een Godin houtkachel.
Aan het einde van de hal vindt u de badkamer en apart toilet , en een opslagruimte waarin de CV-ketel en de warmwater boiler staan. Rechts van de hal is een zeer ruime slaapkamer met eiken houten vloer.

In het tweede gedeelte van het huis, wat eventueel bij de hoofdwoning getrokken kan worden, vindt u nu een chambre de hôtes. Hier zijn twee slaapkamers, een badkamer, toilet en woonkamer met eenvoudig keukenblokje. Deze zou wat uitgebreid kunnen worden met een kookgedeelte en dan is dit gedeelte geschikt als gite.
Op het terrein van 2500 m2 staat een leuke houten hut voor warme zomeravonden en is er een moestuin. Via een pad langs het huis loopt u hier rechtstreeks het bos van Fôret de Tronçais in, waar u een heerlijk zwemmeer vind en mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

De gehele bovenverdieping is nog bij het huis te betrekken voor meerdere slaapkamers, verder is er nog een gewelfde kelder en een aanpandige schuur. Het huis is voorzien van dubbel glas en isolatie, de centrale verwarming is op stookolie.

De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Isle et Bardais – Een authentiek verbouwde longère in het dorpje op 2500 m2 terrein aan de rand van het bos van Tronçais. te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Isle et bardais ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Saint armand montrond, Moulins, clermont ferrand. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Isle et Bardais – Een authentiek verbouwde longère in het dorpje op 2500 m2 terrein aan de rand van het bos van Tronçais. te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Isle et bardais wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Isle et bardais voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Isle et bardais en in de nabije omgeving van Isle et bardais gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Isle et bardais of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Saint armand montrond, Moulins clermont ferrand
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.