Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Limoise

Garage bedrijf met geheel gerenoveerd woonhuis op 5405 m2.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  210.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen


Dit huis in Limoise wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.
Vakantiehuis: Garage bedrijf met geheel gerenoveerd woonhuis op 5405 m2. te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Garage bedrijf met geheel gerenoveerd woonhuis op 5405 m2. te koop in Allier (Frankrijk) Garage bedrijf met geheel gerenoveerd woonhuis op 5405 m2.

Een grote hangar van 130 m2 voorzien van krachtstroom,en volledig ingericht als professionele garage. Het bedrijf is nog steeds draaiende dus u neemt een bedrijf over met een goed klantenbestand. Er is plaats voor 2 auto's op een brug.

Het zou ook voor een timmerman of ander beroep waar een grote ruimte voor nodig is een ideale werkplaats kunnen zijn . In dit geval gaan de garage materialen eruit.

Het woonhuis heeft op de begane grond een ruime hal met trap naar de bovenverdieping, woonkamer met pelletkachel, aangrenzend een studeerkamer en volledig ingerichte keuken met houtkachel.

Op de etage een ruime badkamer met ligbad, toilet en aparte douche en 2 ruime slaapkamers.

Aan de linkerkant van de hal is een geheel nieuw gedeelte aangebouwd, hier vindt u een groot kantoor, een toilet en een bijkeuken , hierin zit de trap naar de bovenverdieping waar zich 2 slaapkamers en een badkamer bevinden.

Van dit deel zou makkelijk een gite gemaakt kunnen worden, door het kantoor als woonkamer in te richten en in de bijkeuken een kooktoestel te plaatsten.

De woning is volledig verbouwd met nieuw dak, elektra, isolatie, dubbele beglazing en septic tank.

Op het terrein staan prachtige fruitbomen en verschillende andere bomen voor de nodige schaduw in de zomer. Hier heeft u ook de mogelijkheid tot een kleine camping.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

Vakantiehuis: Garage bedrijf met geheel gerenoveerd woonhuis op 5405 m2. te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Limoise ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Nevers, Montluçon en Clermont ferrand. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Limoise wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen
  • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
  • Vissen is aanwezig Vissen
  • Golfen is aanwezig Golfen
  • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Limoise voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Limoise en in de nabije omgeving van Limoise gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Limoise of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Nevers Montluçon Clermont ferrand

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.