Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Indre Pouligny Nôtre Dame

romantisch huis

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  350.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Pouligny Nôtre Dame. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 11 foto's.

Vakantiehuis: romantisch huis te huur in Indre (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Indre Midden-Frankrijk:

 beneden woonkeuken en Salon
boven 3 slaapkamers 2 badkamertjes
in de top twee entresols, een voor werkruimte, een voor slaapruimte en bergruimte


De omgeving van deze koopwoning in Centre :

 Bakker en kruidenier e,a binnen 7 km bereikbaar

Voor uw oriëntatie: Pouligny Nôtre Dame ligt in de buurt van de plaatsen: Montlucon, La Châtre, Bourge, Clermont-Ferrand en Limoges. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

 Deel inboedel kan gekocht worden
huis deels geïsoleerd, alle ramen dubbelglas, dubbele kelder met elektrische apparatuur,geen loden leidingen.
In elk vertrek elektrische kacheltjes.
In de twee benedenvertrekken twee houtkachels
Echt Frans huis

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indre Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Pouligny Nôtre Dame voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Pouligny Nôtre Dame en in de nabije omgeving van Pouligny Nôtre Dame gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Indre die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Indre behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Pouligny Nôtre Dame of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Montlucon, La Châtre, Bourge Clermont-Ferrand Limoges
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.