Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Creuse Saint Silvain Bas le Roc

Huis met 6 kamers met verwarmd binnenzwembad en een grote tuin geheel privé.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  280.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Saint Silvain Bas le Roc. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Huis met 6 kamers met verwarmd binnenzwembad en een grote tuin geheel privé. te huur in Creuse (Frankrijk) buitenterrein schuifpui zwembad <br>glazen schuifpui van zwembad naar terras

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Creuse Midden-Frankrijk:

buitenterrein Huis met 6 kamers (170 m2).

Te koop in de Creuse, Midden-Frankrijk, een rustig gelegen huis op een bebost terrein van ongeveer 2050m2, in een dorpje op 4 km van alle winkels en diensten.

De bioklimatisch gebouwde woning heeft grote ramen op het zuiden.
De zuidgevel opent met een wijds uitzicht op het platteland zonder enige inkijk, het terras kijkt uit op een park omringd door bladhagen.
Het gebouw is van oorsprong een oude schuur, die volledig gerenoveerd is.
Volstrekte rust is gegarandeerd. In de omgeving zijn veel bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes.
Het gebouw heeft een zeer laag energieverbruik en wam water door middel van zonne-energie.
Bijzondere aandacht werd besteed aan de geluidsisolatie tussen de kamers en de betonnen vloer tussen slaapkamers en woongedeelte.

Boven bevinden zich 4 slaapkamers. Een 2-persoons slaapkamer met badkamer en pirivé-toilet . Drie andere slaapkamers, die een badkamer en een toilet delen.
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, eetkamer, een lounge met open haard, alsmede een volledig uitgeruste keuken,met oven, magnetron, keukenmachines, vaatwasser, koelkast en vriezer.
De entree wordt gevormd door een hal met garderobe en toilet.


Ontspanningsruimte

Er is een relaxruimte met verwarmd binnenzwembad van 3,5 m breed en 6,3 m lang, 1,20 m tot 1,40 m diep, met een douche en een SPA. Deze met hout afgewerkte ontspanningsruimte opent op het zuiden met een wijds uitzicht op het omliggende platteland, zonder enige inkijk.
De woonkamer en het aangrenzende binnenzwembad komen uit op een gedeeltelijk overdekt houten terras.

Op het terrein bevindt zich nog een bijgebouw van 21 m2.

Het huis wordt momenteel gebruikt als vakantiewoning die het gehele jaar door gehuurd kan worden.. Kijk voor meer informatie op: www.gitelavillette.com.
Het gebouw kan eveneens als privé-woning bewoond worden.

De omgeving van deze koopwoning in Limousin :

schuifpui zwembad <br>glazen schuifpui van zwembad naar terrasHet huis ligt op het platteland op een bebost terrein, geheel vrij. Alle benodigde faciliteiten zijn beschikbaar op 4 km.
Er zijn veel mogelijkheden voor toeristische uitstapjes.

Voor uw oriëntatie: Saint Silvain Bas le Roc ligt in de buurt van de plaatsen: Boussac, Montlucon, Aubusson. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De keuken is volledig uitgerust en electricteit en sceptic tank voldoen aan alle normen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken
Jacuzzi is aanwezig Jacuzzi
Goede uitgaansmogelijkheden is aanwezig Goede uitgaansmogelijkheden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Creuse Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Saint Silvain Bas le Roc voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Saint Silvain Bas le Roc en in de nabije omgeving van Saint Silvain Bas le Roc gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Creuse die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Limousin waartoe Creuse behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Saint Silvain Bas le Roc of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Boussac, Montlucon, Aubusson

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.