Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Cher Maisonnais

Maisonnais -Ruim woonboerderijtje met stallen en schuren op ongeveer 2 hectare grond.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  149.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Maisonnais. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Maisonnais -Ruim woonboerderijtje met stallen en schuren op ongeveer 2 hectare grond. te huur in Cher (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Cher Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Maisonnais -Ruim woonboerderijtje met stallen en schuren op ongeveer 2 hectare grond. te huur in Cher (Frankrijk) Maisonnais -Ruim woonboerderijtje met stallen en schuren op ongeveer 2 hectare grond.

Op de beneden verdieping komt u binnen in de ruime keuken/eetkamer 35m² met trap naar de bovenverdieping, een lichte huiskamer 30m² en bijkeuken met toilet en een douche. Overal vindt U hier de mooie rode oude vloertegels tommettes, in goede staat.

Op de bovenverdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een dressing en een overloop met overal prachtige eikenparket vloeren, verder een badkamer met ligbad en een aparte wc.
Onder dezelfde kap zit de verwarmingsruimte, een opslagruimte met daarboven een zolder, die eventueel bij het huis getrokken kan worden.

Het geheel wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie en hout. Beneden is alles dubbel glas, boven enkel glas
Op het terrein vindt u 2 grote stenen schuren 210m² + 284m² waarvan een gedeelte gebruikt word als paardenstal en de rest als opslagruimte. Een grote open metalen loods 195m² met daaraan een afgesloten garage voor de auto. Verder is een zeer grote hoge hangar 620m² waar nu ook paarden staan met een gedeelte voor hooi /stro 185m². Verder is er de oude koestal geheel gesloten grupstal 740m², die geschikt is voor opslag of om bv. oldtimers of brocante spullen te stallen.
Het terrein ligt voor een deel voor het huis en verder achter de stallen, op de bijna 2 hectare is een waterbron aanwezig.

Een mooi object met mogelijkheden om gites of chambres de hôtes te gaan bouwen in de oude schuren, of voor iemand die veel opslagruimte nodig heeft voor een passie.


De omgeving van deze koopwoning in Centre :

(Vakantie) koopwoning: Maisonnais -Ruim woonboerderijtje met stallen en schuren op ongeveer 2 hectare grond. te koop in Cher (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Maisonnais ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Saint armand montrond, Clermont Ferrand. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Maisonnais -Ruim woonboerderijtje met stallen en schuren op ongeveer 2 hectare grond. te koop in Cher (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Maisonnais wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Cher Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Maisonnais voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Maisonnais en in de nabije omgeving van Maisonnais gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Cher die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Cher behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Maisonnais of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Saint armand montrond, Clermont Ferrand
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.