Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Allier Louroux de bouble

Louroux de Bouble _ Ruime woonboerderij met nieuw dak.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  96.300. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Louroux de bouble. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Louroux de Bouble _ Ruime woonboerderij met nieuw dak. te huur in Allier (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Louroux de Bouble _ Ruime woonboerderij met nieuw dak. te huur in Allier (Frankrijk) Louroux de Bouble _ Ruime woonboerderij met nieuw dak.

Het huis bestaat uit 2 gedeeltes die bij elkaar getrokken zijn met een geheel nieuw dak.
U komt binnen in de huiskamer, badkamer met toilet en een toegang naar de gezellige keuken, via de keuken komt u in een volgende ruimte waar zich een zomerkamer bevind met buitendeur naar de tuin en een trap naar boven waar 2 slaapkamers zijn en een kantoor.

Het ligt op ongeveer 3000 m2 grond met fruitbomen en notenbomen, het is rustig gelegen met enige buurhuizen dus niet afgelegen.Aan de tuinkant is een buitenbadkamer met toilet. Heerlijk om in de zomer vanuit de tuin direct onder de douche te kunnen. Ook fijn als er (kampeer)gasten zijn.

Het geheel wordt verwarmd met 2 houtkachels, is aangesloten op het riool en heeft een nieuw dak .
Een gezellig huis wat nog enige afwerking nodig heeft maar ideaal is als vakantiehuis of permanente bewoning , vlakbij het dorp met supermarkt en bakker en 15 minuten van de snelweg.

De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Louroux de Bouble _ Ruime woonboerderij met nieuw dak. te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen. Dit stukje Allier is verrassend rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Louroux de bouble ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont ferrand. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Louroux de Bouble _ Ruime woonboerderij met nieuw dak. te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Louroux de bouble wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Louroux de bouble voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Louroux de bouble en in de nabije omgeving van Louroux de bouble gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Louroux de bouble of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont ferrand
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.