Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Saone et Loire SERLEY

prachtig domein van 1,21ha met authentieke gerenoveerde bressaanse hoeve, schuur omgebouwd tot gastenkamers (15 pers), zwembad

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  595.000. Het huis in Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 15 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in SERLEY. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 49 foto's.

Vakantiehuis: prachtig domein van 1,21ha met authentieke gerenoveerde bressaanse hoeve, schuur omgebouwd tot gastenkamers (15 pers), zwembad te huur in Saone et Loire (Frankrijk) Woonhuis: voorgevel zwembad schuur met gastenkamers: elke kamer privé terras woonhui: salon & eetkamer woonhuis: bureau/bibliotheek woonhuis: eetkamer & keuken (40 m²) woonhuis: eetkamer woonhuis: keuken woonhuis: badkamer 1 (inloopdouche)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Saone et Loire Oost-Frankrijk:

Woonhuis: voorgevel Charmante chambres d’hôtes op een domein van 1,2, ha, landelijk gelegen tussen de Jura en de Côte d’Or. Bestaande uit
1/ Woonhuis : gerenoveerde bressaanse hoeve met houtvakwerk en gallerij. Benedenverdieping: ruime bibliotheek/bureau (20 m²), grote centrale ruimte (62 m²) met salon met authentieke houtkachel, eetkamer en ingerichte open keuken; wc met lavabo ; badkamer met inloopdouche en dubbel wasbekken ; hal met kleerkast ; koude berging ; waskamer (18 m²); houten trap naar verdieping. Ontbijtzaal met eigen inkom (52 m²) ; Overdekt terras, privé tuin. Centrale verwarming op gas + authentieke houtkachels.
Verdieping : vide (12 m²) : 3 slaapkamers ; badkamer met ligbad, wasbekken, wc
2/ Grote gerenoveerde schuur (+/- 33 x 7) met 2 kamers voor 2 personen (2 x ca 25 m²); 1 gezinskamervoor 3 personen (ca 85 m²); 2 gezinskamers voor 4 personen (2 x ca 100 m²) - Verwarming op gas.
3/ Gerestaureerd ovenhuisje omgebouwd tot winkeltje
4/ Zwembad 10 x 5 met mooi terras en gazebo. Het zwembad ligt de hele dag in de zon!
5/ Groot gemeenschappelijk overdekt terras (ca 50 m²)
6/ Speeltuin: glijbaan, zandbak,schommel, klimrekje, trampoline (ingewerkt)
7/ Petanqueveld (12 x 6)
8/ vuurterras
9/ Parking (voor 10 wagens)
10/ vijver


De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Bresse):

zwembad Omgeving:
Het domein ligt ideaal tussen de natuurpracht van de Jura in het oosten (bossen, bergen, watervallen, pittoreske dorpjes) en de wijnheuvels van de Côte d’Or in het westen (beiden op 40 min. rijden). De onmiddelllijke omgeving is licht glooiend. De streek is vooral beroemd om de « poulet de Bresse »
Leuke stadjes om te bezoeken : Beaune, Louhans, Chalon sur Saone, Dijon, Dôle
Bezienswaardigheden : teveel om op te noemen. In de directe omgeving de beroemde maandagmarkt van Louhans en het kasteel van Pierre de Bresse (binnen een straal van 1 uur : de abdijen van citaux en Cluny, de kastelen van Cormartin, Vougeot, Pommard, Meursault, Germolles, de watervallen van de Hérison, Beaume-le-Messieurs, Kasteel van Alay, Château-Chalon, …)
Fietsen : de streek is licht glooiend en dus ideaal voor fietstochten. Meer ervaren fietsers kunnen in de Jura hun klimtalent oefenen. Vlakbij een aantal “voies vertes)
Wandelaars: eindeloos
Andere sporten: tennis (op 10 minuten wandelen ligt een terrein in het dorp waartoe iedereen toegang heeft), vissen (vijvers en meefrtjes overall), golf (in Lons-Le-Saunier ligt een van de mooiste golven van Frankrijk, verder Beaune); waanzinnig leuk en veilig klimparcours in Givry

Voor uw oriëntatie: SERLEY ligt in de buurt van de plaatsen: Beaune, Lons-Le-Saunier, Chalon-sur-Saone, Louhans en Pierre de Bresse. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

schuur met gastenkamers: elke kamer privé terras overname inboedel: te bespreken (enkele stukken zeker niet)
Electra- en watervoorzieningen conform de normen
Keuken woonhuis recent gerenoveerd
Badkamer woonhuis recent gerenoveerd

Pluspunten voor uitbating: De gasten hebben een aparte parking en alle kamers geven uit op een tuin en een bos (geen uitzicht op het woonhuis). Ook het gemeenschappelijke terras en het zwembad liggen uit het zicht van het woonhuis zodat de privacy van eigenaars optimaal gewaarborgd blijft.
Het ontbijt wordt geserveerd op de zolder van het woonhuis (of op het terras) en is bereikbaar via een afzonderlijke deur en trap (de gasten hebben geen toegang tot het woonhuis).
Het woonhuis heft een private tuin zonder inkijk of toegang voor de gasten.

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Saone et Loire Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in SERLEY voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in SERLEY en in de nabije omgeving van SERLEY gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Saone et Loire die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bourgogne waartoe Saone et Loire behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? SERLEY of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Beaune, Lons-Le-Saunier, Chalon-sur-Saone Louhans Pierre de Bresse
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.