Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Deux Sevres Vasles

Huis op golfresort

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  120.000. Het huis in West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Vasles. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 9 foto's.

Vakantiehuis: Huis op golfresort te huur in Deux Sevres (Frankrijk) huiskamer en keuken foto 2 huiskamer slaapkamer 1 slaapkamer 2 badkamer badkamer 2 achterkant huis woonkamer 3
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Deux Sevres West-Frankrijk:

huiskamer en keuken Op golfresort Domaines des Forges (27 holes) bevindt zich deze mooie villa voor 4 personen met ruime tuin en oprit. De woning beschikt over een riante woonkamer met openhaard, twee slaapkamers, moderne keuken en een badkamer met bad en douche. Er is satelliet tv aanwezig. Op het perceel bevinden zich aan de voor- en achterzijde van het huis een terras. De gehele inventaris is inbegrepen in de verkoopprijs, er zijn goede verhuurmogelijkheden. Bouwjaar: 2006/2007.


De omgeving van deze koopwoning in Poitou Charentes :

foto 2 huiskamer Het resort ligt 30 km ten westen van Poitiers, nabij Vasles. Naast de goed onderhouden golfbaan beschikt het park over een restaurant, zwembad, tennisbaan en een jeux de boules baan. In het plaatsje Vasles (5 km) is een kleine supermarkt, bakker etc. De dichtstbijzijnde grote plaats is Parthenay op 25 min rijden waar alles te krijgen is. De omgeving is rustig en cultureel interessant met veel kastelen die te bezoeken zijn. Ook Parthenay en Poitiers zijn beide mooie oude stadjes. In Poitiers is tevens het pretpark Futuroscope.

Voor uw oriëntatie: Vasles ligt in de buurt van de plaatsen: Poitiers, Parthenay, La Rochelle. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

slaapkamer 1 Momenteel is het huis permanent verhuurd t/m 15 maart 2020, daarna komt het leeg. Bezichtiging en overdracht is echter al wel mogelijk. Gelieve te reageren via email of whatsapp.

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Gemeenschappelijk zwembad is aanwezig Gemeenschappelijk zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Deux Sevres Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Vasles voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Vasles en in de nabije omgeving van Vasles gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Deux Sevres die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Poitou Charentes waartoe Deux Sevres behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Vasles of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Poitiers, Parthenay, La Rochelle
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.