Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Indre - Azay le ferron

Indre Frankrijk

Een ideale vakantie bestemming

Vraagprijs €  45.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Omschrijving van dit huis in de Indre Midden-Frankrijk:

 La Grange (de schuur) is een voormalig bijgebouw bij het schitterende kasteel van Azay-le- Ferron in de streek la Brenne.

Inmiddels is een gedeelte authentiek gerestaureerd en deels al verbouwd tot praktische vakantiewoning.

Het onbewoonde deel van La Grange is te gebruiken als garage, groot genoeg om een camper of caravan te stallen.

Vanuit Utrecht bereik je La Grange in ongeveer 9 uur, vanuit Parijs is ongeveer 4 uur.
Kenmerken:
⦁ La Grange bestaat uit twee delen. Het gebouw is gedeeltelijk gerestaureerd met authentieke materialen en technieken.
⦁ Het woongedeelte is 80 m2. De vloer op de begane grond is ingelegd met karakteristiek terracotta tegels. De eerste etage heeft een vloer van eikenparket. Het woongedeelte heeft een traditionele isolatie met stro en dubbele beglazing.
⦁ Het tweede gedeelte (de voormalige deel) kan gebruikt worden als ruime garage ( 3,5 x 6m) en heeft aan beide zijden van het gebouw grote ( 3 x 3m) schuurdeuren: ideaal voor het stallen van camper of caravan, maar natuurlijk ook geschikt als binnenspeelplaats of om een tafeltennistafel neer te zetten.

⦁ Terrein 1174 m2 met fruitbomen en struiken
⦁ Tuin grenst aan park van het kasteel van Azay-le-Ferron
⦁ Restauratie van de historische waterput is mogelijk.


De omgeving van deze koopwoning in Centre (LA BRENNE):

 De woning ligt in het levendige dorp Azay-le-Ferron met supermarkt, bakker, restaurant en gezondheidscentrum. Er valt in de afwisselende omgeving veel te ontdekken: het Parc Naturel de la Brenne ook wel het “Land van 1000 meren” genoemd, het recreatiegebied Belle Bouche waar je prima kunt zwemmen, het dierenpark Haute Touche. In de omgeving liggen de pittoreske dorpen Montrésor, Loches, Angles sur l'Anglin, La Roche Posay en het stadje Le Blanc.
De nabijgelegen rivier la Creuse leent zich prima om te kanoën en in het licht glooiende landschap kun je fantastisch fietsen en wandelen. Bijkomen kun je in je eigen riante tuin, met uitzicht op het Chateau van Azay- onder je eigen fruitbomen.

Voor uw oriëntatie: Azay le ferron ligt in de buurt van de plaatsen: CHATEAUROUX, LE BLANC, LOCHES, ANGLES SUR L'ANGLIN en MONTRESOR.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

 ⦁ de dakbedekking is recent gerenoveerd met de originele rustieke pannen.
⦁ Aansluiting op stromend water en riool
⦁ De elektriciteit is nog niet aangesloten, maar er is een nabijgelegen aansluitpunt.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Grote tuin is aanwezig Grote tuin Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Waterski is aanwezig Waterski Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Azay le ferron voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Azay le ferron en in de nabije omgeving van Azay le ferron gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Indre hebben wij 1 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Centre 11 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Azay le ferron of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. CHATEAUROUX, LE BLANC, LOCHES ANGLES SUR L'ANGLIN MONTRESOR

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.