Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Indre et Loire AMBOISE

Le Petit Verger, een charmant huis, verscholen in een hoekje tegenover het

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  235.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 7 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in AMBOISE. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 28 foto's.

Vakantiehuis: Le Petit Verger, een charmant huis, verscholen in een hoekje tegenover het te koop in Indre et Loire (Frankrijk) Voorterras. <br>Betegeld voorterras op westen met toegang tot study en salon, en loopuitgang naar de stad Voorgevel <br>Voordeur en raam op salon (zie foto 6). Voorgevel. <br>Deur en raam study en 2e zithoek Voorterras, vroege morgen koffie hoek woonkamer met art-deco tegels en rond plafond <br>De woonkamer bevindt zich midden in het huis, tussen keuken (links), voorterras en binnentuin.  <br>Een rustieke keuken en eethoek, troglodyte, dwz in de rotswand, zoals vele huizen in dit deel van het Loire gebied Tweede zithoek naast study <br>Deze study/zithoek ligt naast de keuken en is ook troglodyte. Achter de houten deur is een ruime en inderdaad koele  <br>Een studiehoek in het troglodyte gedeelte naast de keuken, met verder de tweede zithoek op mooie oude tegels. Art-deco salon. <br>Tussen keuken, voorterras, binnentuin en trappenhuis
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Indre et Loire Midden-Frankrijk:

Voorterras. <br>Betegeld voorterras op westen met toegang tot study en salon, en loopuitgang naar de stad Indeling : Begane grond : charmante huiskamer met rond plafond, TV/video; goed ingerichte en ‘s middags zonnige ruime eetkeuken met gasfornuis, koelkast en wasmachine; study met zithoek en slaapbank (2 p); achter de study een ruime "cave". Naast de huiskamer, een WC en korte trap naar binnentuin (tussen huis en rotswand) en uitgang.

Aan de voorkant een ruim terras met toegang vanuit huiskamer en study; de keuken en study zijn troglodyte, dwz in de rotswand, en zijn goed geventileerd en droog.

Na de korte stenen trap vanuit de huiskamer, verder omhoog via een ruime houten trap naar 1e étage met ruime stijlvolle slaapkamer (uitzicht op Chateau Royal d'Amboise) en badkamer met bad/douche en WC; op 2e étage/zolder: 2 kleine slaapkamers en overloop en toegang tot terrasje en boomgaard/bos van bij elkaar 2000 meter met ruim uitzicht over het stadje Amboise en de Loire.


De omgeving van deze koopwoning in Centre (Tourraine):

Voorgevel <br>Voordeur en raam op salon (zie foto 6).Het is een oud en charmant huis (de bovenverdieping van ca. 1860, de begane grond veel ouder en herbergde toen waarschijnlijk een wijnpers). Het huis is gedeeltelijk troglodyte, gebouwd in en tegen een rotswand met voorterras (op ZW, heerlijk in de zon s’middags) en binnen tuin tussen rotswand en huis (koel in de zomer). Beneden ben je in de stad, boven op het "platteland".

Boven het huis inderdaad, op de rotswand, een boomgaard (2.000 m2) op het ZW met amandelen, pruimen, appels peren en kersen, en wijd uitzicht over Amboise en zijn kasteel. Binnentuin, voorterras en boomgaard bieden op elk moment van de dag verschillende mogelijkheden om buiten te zitten, te eten en te genieten.

Het huis "Le Petit Verger" ligt in een min of meer verborgen hoekje op een kruispunt van de Rue de la Malonniere, Rue du Clos Luce', Rue Leonard Perrault (naar boven naar het koninklijk kasteel) en de Rue Victor Hugo. Via de Rue Victor Hugo bent u in 5 minuten in het centrum van het oude, zeer gezellige stadje, Amboise, gelegen aan de Loire in "La Tourraine". Vlak tegenover het huis ligt het Clos Lucé (een klein kasteel met park en Leonardo da Vinci Museum). Het is hier dat Leonardo woonde als politiek refugee onder de bescherming van Koning Frans de 1ste.

Amboise is het hele jaar door levendig (ook in de winter), heeft een gezellige oude winkelstraat, een drukke regionale markt op vrijdag en zondag, en veel restaurantjes met name rond het gerenoveerde plein dat wordt gedomineerd door het koninklijke kasteel. behalve veel goede winkels zijn er ook meerdere grote supermarkten op 5 tot 10 minuten rijden met de auto.

Amboise is een prima uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten en ligt midden tussen alle beroemde kastelen langs de Loire en bevindt zich dichtbij andere touristische trekpleisters (Aquarium, kasteeltuinen, dierentuin, Les Mini-Chateaux, een soort madurodam met maquettes van alle kastelen in deze omgeving, kanoën op de Loire, paardrijden etc.). Het is natuurlijk ook een bekend wijngebied met een van de beste witte wijnen in Frankrijk, uit de Vouvrai, een klein wijngebied tussen Amboise en Tours. Het is goed bereikbaar met een eigen station (verbinding naar Parijs en Tours), een TGV station vlakbij Tours op 25 minuten met de auto vanuit Amboise, en in 15 minuten zit je op de autoroute A10 naar noorden of zuiden.

Voor uw oriëntatie: AMBOISE ligt in de buurt van de plaatsen: Tours, Blois, Loche, Anger. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

Voorgevel. <br>Deur en raam study en 2e zithoek Het huis heeft CV op stadsgas (in de twee zolderkamers is electrische verwarming). Warmwater voorziening via de CV. Telefoon aansluiting aanwezig met internet connectie. Water en electriciteit bevinden zich in goede staat. Het huis is aangesloten op de gemeentelijke riolering. Een deel van de inboedel kan worden overgenomen, met name keuken apparatuur maar ook ander zaken zoals twee divans en ander meubilair. Bij de ingang is een parkeerplaats, afgesloten door een poort, voor een kleine auto. Parkeren in de Rue de la Malonniere is gratis en het hele jaar mogelijk, zelfs in de zomer.

Dit prima huis met eigen karakter was onze tweede huis waar we elk jaar, sinds 1998, de zomer doorbrachten, zelf (nog) wonend en werkend in Palestina. We verhuizen zomer 2020 terug naar Wageningen voor de scholing van onze kinderen en laten dit fijne huis met weemoed achter. Ik ben in Palestina ook via whatsapp te bereiken.

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom
Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Gezellige omgeving is aanwezig Gezellige omgeving
Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indre et Loire Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in AMBOISE voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in AMBOISE en in de nabije omgeving van AMBOISE gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Indre et Loire die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Indre et Loire behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? AMBOISE of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Tours, Blois, Loche Anger
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.