Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Nievre - Brinon

Nievre Frankrijk

Gerenoveerd kasteel met gîte, bijgebouwen, zwembad, onvoorstelbaar uitzicht en een geheel ommuurde tuin

Vraagprijs €  695.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 15 personen

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

Zicht vanaf de weidetuin Het oorspronkelijke kasteel is gebouwd in de 11e eeuw en heeft een rijke historie.
De laatste eigenaren hebben het kasteel helemaal bouwkundig verbeterd, met o.a. dubbel vensterglas en nieuwe installaties. Onder het kasteel bevindt zich een grote kelder.
Via een bordes komt u binnen in de vestibule met een stenen wenteltrap. De woonkamer (55 m²) heeft een fraaie tegelvloer, prachtig uitzicht en een monumentale haardpartij uit de 14e eeuw. Aansluitend aan deze imposante living is de eetkamer en de keukenruimte.
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en 3 douch/badkamers. Op de 2e verdieping vindt u een compleet appartement: woonkamer met open keuken (40 m²), 3 slaapkamers en 2 douchekamers met toiletruimte.
In het eerste bijgebouw is de begane grond ingericht als een semi-professionele keuken met bijkeuken en wasruimte. Via de buitentrap komt u op de grote zolder, te gebruiken als werkruimte voor kunst, uitvoeringen of seminars. De oorspronkelijke stenen duiventil completeert dit eerste bijgebouw.


De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Beuvron):

Woonkamer In het 2e bijgebouw, een oorspronkelijke toren uit de 15e eeuw, bevindt zich een slaap/woonkamer, met sanitaire ruimte en de bibliotheek.
In het 3e bijgebouw vindt u 2 stallen, garage en hooizolder.

Ook is er natuurlijk het heerlijke zwembad (zout water, dus geen chloor!) in de fraaie tuin. Een imposante stenen trap brengt u naar de lager gelegen weide en boomgaard (± 1,4 hectare). De overige percelen, liggen wat verderop.

Als u ooit hebt overwogen om een bijzonder huis met een verhaal in een uitmuntende staat in Frankrijk te bezitten in dan ligt hier wellicht uw kans.

Voor uw oriëntatie: Brinon ligt in de buurt van de plaatsen: Premery, Corbigny, Nevers, Clamecy en Varcy. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

Open haard Totale bebouwde oppervlakte is: 840 m2
Kasteel: 405 m2
Toren/gîte: 100 m2
Bijgebouw: 155 m2
Garage/schuur: 180 m2

Installaties en afvoeren: zonder problemen
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Brinon voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Brinon en in de nabije omgeving van Brinon gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Nievre hebben wij 10 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Bourgogne 19 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Brinon of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Premery, Corbigny, Nevers Clamecy Varcy

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.