Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Lot et Garonne Dévillac-Villeréal

gerestaureerde ex-boerderij en pierre (natuursteen) en charpente (eiken gebinte) in zicht met pigeonnier volledige privacy temidden van natuur

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  550.000. Het huis in Zuid-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 11 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Dévillac-Villeréal. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 12 foto's.

Vakantiehuis: gerestaureerde ex-boerderij en pierre (natuursteen) en charpente (eiken gebinte) in zicht met pigeonnier volledige privacy temidden van natuur te koop in Lot et Garonne (Frankrijk) achterzijde  landschap zijaanzicht woonkamer woonkamer woonkamer woonkamer terras
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Lot et Garonne Zuid-West-Frankrijk:

achterzijde voor een uitvoerige omschrijving van huis en omgeving zie onze privé-site www.courteau.nl


De omgeving van deze koopwoning in Aquitaine (bastides):

 zie onze privé-site: www.courteau.nl

Voor uw oriëntatie: Dévillac-Villeréal ligt in de buurt van de plaatsen: Villeréal, Monpazier, Monflanquin, Bergerac en Sarlat.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

landschap incl inventaris zoals het de laatste 4 jaar tijdens de maanden juli/aug verhuurd is geweest voor max 6 volw (3 2-pers bedden) 5 grotere kinderen adolecenten 5 éénpers bedden) 3 peuter/babybedjes Huurprijs hoogseizoen: €2200--€2700,- per week. Bij eventuele verkoop is in Frankrijk voor de notariële overdracht een volledige technische controle en rapportage van fosse septique, electriciteit (energie-beoordeling), inspectie op termieten, etc verplicht. 14 zonnecollectoren brengen netto jaarlijks € 1250,- op, via teruglevering op het net.

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Lot et Garonne Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Dévillac-Villeréal voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Dévillac-Villeréal en in de nabije omgeving van Dévillac-Villeréal gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Lot et Garonne die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Aquitaine waartoe Lot et Garonne behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Dévillac-Villeréal of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Villeréal, Monpazier, Monflanquin Bergerac Sarlat
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.