Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Cher - Sancerre

Cher Frankrijk

Paradijs voor wijnliefhebbers

Vraagprijs €  220.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 9 personen

Omschrijving van dit huis in de Cher Midden-Frankrijk:

 Twee historische huizen op 1 kavel 2 uur ten zuiden van Parijs in bekend wijngebied (Sancerre, Pouilly).
Huis 1: Een goed gerestaureerd 18de eeuws molenaarshuis, gelegen aan een rustig beekje. Indeling: Begane grond, woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer voorzien van Godin oliekachel en supplementaire electrische kachels. Bovenverdieping: Slaapkamer met eigen badkamer en 2e kleine slaapkamer. Verder een zolder die omgebouwd kan worden voor diverse doeleinden.

Huis 2:Charmant gerestaureerde boerderij van voor de franse revolutie ( 190m2) bestaande uit: Begane grond: Woonkamer met openhaard, broodoven, goed geoutilleerde keuken en bijkeuken, grote hal. Gastenverblijf met eigen badkamer.
Boven verdieping: Grote slaapkamer met eigen sanitair plus gerenoveerde zolder. Electrische kachels in elk vertrek.

Beide huizen zijn voorzien van originele details. Er is een prive parkeerplaats voor 3 autos


De omgeving van deze koopwoning in Centre (La Reche, Vinon):

 De huizen zijn landelijk gelegen aan een rustig stromende beek met ieder een eigen terras in een omsloten prive tuin van 200m2 . Buiten deze tuin zijn er nog 4 perceelen van 4000m2 inclusief fruitbomen.
Absolute privacy gegarandeerd. Een auto is noodzakelijk. De dichstbijzijnde winkels, supermarkten en restaurants zijn 5 km van het huis. Er zijn boerenmarkten op diversen dagen in omliggende dorpen.
Voldoende sportmogelijkheden ( zie lijst boven)
Voor de wijnliefhebbers zijn er 550 wijnboeren in de omgeving om nog te ontdekken met 2 goede adresjes in ons eigen dorp.

Voor uw oriëntatie: Sancerre ligt in de buurt van de plaatsen: Sancerre, Cosne sur Loire, Nevers, Bourges. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

 Belastingen ( Taxe Fonciere, Taxe Habitation) zijn zeer bescheiden vanwegen het gebrek aan zware industrie in de omgeving. De fosse septic is onlangs gecontroleerd en verkeert in perfecte staat. Een wifi verbinding is aanwezig.
Beide huizen kunnen evt gemeubileerd worden opgeleverd of in overeenstemming.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Sancerre voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Sancerre en in de nabije omgeving van Sancerre gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Cher hebben wij 8 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Centre 11 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Sancerre of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Sancerre, Cosne sur Loire, Nevers Bourges

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.