Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Haute Vienne - Saint-Mathieu

Haute Vienne Frankrijk

Wonen in Natuurpark en 'En Campagne'

Vraagprijs €  149.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Omschrijving van dit huis in de Haute Vienne Midden-Frankrijk:

 Een boerenwoning met schuur uit 1876 op 8182 m2 grond, volledig omheind; ideaal voor vakantieverblijf of (toekomstige) permanente bewoning.

Het huis en een deel van de schuur zijn in de afgelopen twintig jaar inwendig voorzien van volledig nieuwe constructies die ervoor zorgen dat warmte of kou en vocht volledig zijn buitengesloten. Dubbele wanden waar mogelijk, nieuwe geïsoleerde betonvloeren, nieuwe dakpannen op huis, schuur, veranda en overige gebouwen, nieuwe hardhouten kozijnen met dubbel glas.

Noord- en Oostgevel kunnen opnieuw worden gevoegd, 40% noodzakelijk en 60% voor het oog.


De omgeving van deze koopwoning in Limousin (Haute Vienne):

 ChaDorLi (Charante, Dordogne en Limousin) is een kruispunt van drie regio's in de neus van de Haute-Vienne. De Haute-Vienne (87) is weer een van de drie departementen van de regio Limousin.

Het object ligt in het Regionale Natuurpark Bandiat & Tardoire, aan het einde van een verharde weg en aan de rand van een klein dorp in de buurt van Saint Mathieu (4 km), direct aan de bosrand met twee onverharde paden (noord en oost) het bos in.
Ideaal voor rustzoekers, wandelaars, ATB'ers en dierenliefhebbers, voldoende grond voor het houden van beesten.

Voor de wekelijkse boodschappen is Rochechouart 16 km, Saint Junien 23 km of Nontron 25 km, dit om gebruik te maken van Supers als Lidl, Aldi, Action, Intermarchee, Super U en LeClerq.

Voor uw oriëntatie: Saint-Mathieu ligt in de buurt van de plaatsen: Limoges, Angouleme, Perigueux, Rocheouart en Nontron. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

 De certificaten die binnen het DDT (Dossier Diagnostic Technic) voor de verkoop noodzakelijk zijn, zijn aanwezig en bij de aankoop/overdracht ter inzage beschikbaar.

Afmetingen:
Totaal perceeloppervlak: 8185 m2
Bewoond oppervlak: 200 m2
Zolders: 220 m2 (nog te benutten)
Werkplaats: 40 m2
Terras en Veranda: 30 m2 en 15 m2
Afgesloten schuren: 35 m2
Open schuren: 60 m2

Nieuwsgierig kijk verder op: www.frenchfarmhouseforsale.eu
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Saint-Mathieu voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Saint-Mathieu en in de nabije omgeving van Saint-Mathieu gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Haute Vienne hebben wij 1 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Limousin 11 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Saint-Mathieu of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Limoges, Angouleme, Perigueux Rocheouart Nontron

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.