Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Cote d'Or - Chaugey

Cote d'Or Frankrijk

Fraaie vakantiewoning in Oost Frankrijk omgeven door natuur

Vraagprijs €  139.000 Het huis in Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Omschrijving van dit huis in de Cote d'Or Oost-Frankrijk:

Voorzijde Huis in Chaugey (Oost Frankrijk op 60km van Dijon en op 40km van Langres vandaan. Gelegen in een rustig doprje omgeven door natuur. Indeling: -Keuken 28m2 -Woonkamer 1 24m2 -Woonkamer 2 15m2 -Badkamer 5m2 -Slaapkamer 1 16m2 -Slaapkamer 2 9m2 Slaapkamer 3 9m2 Washok 3m2 Schuur 1 25m2 Schuur 2 36m2 Deze fijne vrijstaande woning telt in totaal 3 slaapkamers, 2 woonkamers een keuken, en 2 schuren. De achterzijde van het huis heeft een net terras met een fraair uitzicht op heuvelgebied. Chaugey is met de auto in 7 uur te bereiken vanuit Amsterdam


De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Bourgogne-Franche-Comté):

achtertuin Chaugey ligt aan de rand van de C?te d?Or, de goudkust van de Bourgogne, op een kleine 5 uur rijden van Maastricht. Het dorp met 20 inwoners ligt in het toekomstig nationaal park dat ?Parc National des for?ts de Champagne et Bourgogne? gaat heten. Veel bossen dus, en de zeer verkeersarme wegen maken het een heerlijke omgeving voor uitdagende looptrainingen en gevarieerde fietstochten. Maar niet alleen de sportieveling komt in deze dunbevolkte, heuvelrijke streek aan zijn of haar trekken. Ook de liefhebber van natuur, rust en ruimte kan volop genieten van dit heerlijke stukje Frankrijk. In het voorjaar bijvoorbeeld, als tientallen orchidee?n in bloei staan.

Voor uw oriëntatie: Chaugey ligt in de buurt van de plaatsen: Langres, Dijon, Chaumont. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

Voortuin Het huis is direct bewoonbaar met mogelijkheden om twee of die gites te maken. Muebulair wordt niet mee verkocht. Dit kan evt in overleg. De electriciteits kast is nieuw. Er is geen septictank aanwezig. Er komt die keer in de week een bakker langs in het dorp.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Grote tuin is aanwezig Grote tuin Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Chaugey voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Chaugey en in de nabije omgeving van Chaugey gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Oost-Frankrijk bekijken. In het departement Cote d'Or hebben wij 1 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Bourgogne 19 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Chaugey of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Langres, Dijon, Chaumont

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.