Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Allier Loddes

Allier - Loddes. 2 Huizen onder 1 kap met aparte gite op 8000 m2 grond met prachtig uitzicht. ** NIEUW IN DE VERKOOP **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  89.510. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Loddes. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Allier - Loddes. 2 Huizen onder 1 kap met aparte gite op 8000 m2 grond met prachtig uitzicht. ** NIEUW IN DE VERKOOP ** te huur in Allier (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Allier - Loddes. 2 Huizen onder 1 kap met aparte gite op 8000 m2 grond met prachtig uitzicht. ** NIEUW IN DE VERKOOP ** te huur in Allier (Frankrijk) Allier - Loddes. 2 Huizen onder 1 kap met aparte gite op 8000 m2 grond met prachtig uitzicht.

Het eerste huis moet nog volledig verbouwd worden, beneden vind u de huiskamer met aansluitend de eetkamer met houtkachel, aparte keuken, badkamer en toilet.
De boven verdieping heeft 2 slaapkamers en een zeer ruime zolder voor extra slaapkamers.

Het tweede huis is verbouwd met beneden een keuken en ruime badkamer, eetkamer met houtkachel, zitkamer met 2 houtkachels en boven eveneens een zitkamer met houtkachel en 1 slaapkamer.

Voor het huis staat een schuurtje voor opslag en een schuurtje wat verbouwd is als gite met 1 slaapkamer en huiskamer beneden en boven een keuken en badkamer met toilet.

Septic tank op norm.

Rustig gelegen met prachtig uitzicht en mogelijkheden voor uitbreiding.

De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Allier - Loddes. 2 Huizen onder 1 kap met aparte gite op 8000 m2 grond met prachtig uitzicht. ** NIEUW IN DE VERKOOP ** te koop in Allier (Frankrijk).Met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties.

Voor uw oriëntatie: Loddes ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Lapalisse, Montluçon. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Allier - Loddes. 2 Huizen onder 1 kap met aparte gite op 8000 m2 grond met prachtig uitzicht. ** NIEUW IN DE VERKOOP ** te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Loddes wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Loddes voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Loddes en in de nabije omgeving van Loddes gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Loddes of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Lapalisse Montluçon
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.