Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Tortezais

Tortezais -2 huizen onder 1 kap met grote schuur en prachtig uitzicht, op terrein van 9700m²

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  98.975. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen


Dit huis in Tortezais wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.
Vakantiehuis: Tortezais -2 huizen onder 1 kap met grote schuur en prachtig uitzicht, op terrein van 9700m² te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Tortezais -2 huizen onder 1 kap met grote schuur en prachtig uitzicht, op terrein van 9700m² te koop in Allier (Frankrijk) Tortezais -2 huizen onder 1 kap met grote schuur en prachtig uitzicht, op terrein van 9700m² Beiden huizen samen hebben een oppervlakte van 18m x 6m. Het bewoonde gedeelte van het eerste huis bestaat uit een woonkeuken met houtkachel, aanbouw met badkamer met ligbad en toilet. De trap naar boven brengt u via een overloop naar 2 slaapkamers. Het tweede huis is gedeeltelijk vernieuwd met bij binnenkomst een hal; een ruimte waar een begin is gemaakt voor een keuken met deur naar de achtertuin, badkamer met douche en toilet, 2 kamers beneden. Via een buiten trap komt u op de ruime zolder waar nog 2 kamers gemaakt kunnen worden. Achter het huis vindt u een stuk grond verdeeld in diverse percelen en een moestuin met klein vijvertje. De grote schuur van 18mx6m met nog een aanbouwtje van 4m x6m ligt naast de twee huizen. Aan de andere kant van de huizen ligt nog een derde huisje van 12m x4m, die echter volledig opgeknapt moet worden, maar waar eventueel een kleine gite van gemaakt kan worden. De voortuin heeft een zeer weids uitzicht. De septic tank is op norm. Een ruim huis met mooie ligging maar wel het één en ander aan werk. Het dak is in orde.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

Vakantiehuis: Tortezais -2 huizen onder 1 kap met grote schuur en prachtig uitzicht, op terrein van 9700m² te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique. Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand. Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Tortezais ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont ferrand, Montluçon.

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten. Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Tortezais wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
  • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen
  • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
  • Vissen is aanwezig Vissen
  • Golfen is aanwezig Golfen
  • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Tortezais voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Tortezais en in de nabije omgeving van Tortezais gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Tortezais of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont ferrand Montluçon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.