Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Creuse - Ahun

Creuse Frankrijk

IK VERTREK NAAR FRANK (MAAR ZONDER DAT JE OP TV KOMT)

Vraagprijs €  300.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 14 personen

Vakantiehuis: IK VERTREK NAAR FRANK                       (MAAR ZONDER DAT JE OP TV KOMT) 
					 te koop in Creuse (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)

een van de stalkamers de familie kamer, 2 twee persoonsbedden 160x200 en 180x200 m aan tafel ! tijdens een kookweek elke avond gezellig in de lounge onder de hangar genieten van je eigen culinaire inspanning ! francofielen? een elk jaar terugkerend evenement, een verzameling eenden die vaak in perfecte staat worden geshowd uitzicht vanuit het hoofdhuis de Grange
Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Creuse Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: IK VERTREK NAAR FRANK                       (MAAR ZONDER DAT JE OP TV KOMT) te huur in Creuse (Frankrijk) De foto's spreken voor zich. De boerderij is in twee fases gebouwd in de 2e helft van de 19e eeuw. Aan ruimte in en ook om het huis geen gebrek: het staat op een perceel van ruim een hectare. De boerderij:
Het hoofdhuis heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime geïsoleerde zolder. In de loop der jaren hebben we alle kozijnen vervangen door hardhouten kozijnen met dubbel glas. Er is lokale verwarming, zowel met hout kachels als met elektrische radiatoren. Beneden is een ruime doorgebroken woonkamer, een aparte keuken en een kantoor/mooie kamer.

Buitenruimten:
Grenzend aan het hoofdhuis is er een overkapping met terras van plm. 10 meter diep. De voormalige kaaskelder en de externe broodbakoven zijn nog aanwezig. Grenzend hieraan ligt de voormalige varkensstal die is omgebouwd tot garage met betonnen vloer.

Haaks op dit gedeelte staat de 'grange' (de stal) van bijna 25 meter lang en 8,5 meter diep. In het eerste gedeelte ligt nog de oorspronkelijke aarden vloer en een hoge open ruimte tot aan de nok (plm. 12 meter) In deze ruimte kunnen eventueel paardenboxen gemaakt worden of een appartement met vide. Aansluitend volgen er 3 luxe stalkamers, 2 x 2 persoons en 1 x 4 persoons, alle drie met eigen douche en toilet ruimte.. De gehele boven ruimte rust op een nieuwe balkenlaag. Tegen de grange is de hangar gesitueerd (plm 350 vierkante meter). In de hangar bevinden zich de riante buitenkeuken en de lounge gesitueerd. De vloer is met gravillon (kiezels) afgedekt.

Het terrein achter de grange wordt gebruikt als parkeerterrein en voor incidentele camper/tent overnachtingen. Er staat een caravan en er zijn stroomvoorzieningen. Tegenover het hoofdhuis is een kleine appelboomgaard, een gedeelte met bessenstruiken en een terrein voor 200 meter moestuin met een kleine glazen kas.


De omgeving van deze koopwoning in Limousin (limousin):

(Vakantie) koopwoning: IK VERTREK NAAR FRANK                       (MAAR ZONDER DAT JE OP TV KOMT) te koop in Creuse (Frankrijk).De omgeving van Lavaud/Ahub heeft vooral veel groen, rust en ruimte te bieden. Het klimaat wordt mede bepaalt door de uitlopers van het centraal massief, (clermond Ferrandt lig behoorlijk hoog) en de uit het westen binnen drijvende zeewind met af en toe de nodige regen.
Er zijn op beperkte schaal wat toeristische voorzieningen, een paar leuke pittoreske plaatsjes. Het gaat vooral om t authentieke landschap dat het zo mooi maakt. Beperkte watersport is mogelijk op het Lac de Vassiviere (45 minuten)

Geïnteresseerden nodigen we graag uit om te komen kijken, om te komen logeren en met eigen ogen te zien en ook te voelen hoe het huis en de omgeving zijn. Wees gewaarschuwd: het is niet ondenkbaar dat dit het droomhuis is waar je altijd al wilde wonen en werken.

Wij zijn van 25 december t/m 2 januari in Lavaud. Welkom!

Voor uw oriëntatie: Ahun ligt in de buurt van de plaatsen: Gueret, Limoges, Clermont ferrand, montlucon en chateauroux. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: IK VERTREK NAAR FRANK                       (MAAR ZONDER DAT JE OP TV KOMT) te koop in Creuse (Frankrijk). Aan de ene kant loopt de D50, een doorgaand weggetje naar de verderop gelegen dorpjes. Aan de achterzijde is er een overpad dat af en toe gebruikt wordt door een boer om naar zijn land te gaan. Pittoresk, wat u zegt.

Zelf hebben we de helft van de grond in gebruik. De grote weide aan de voorzijde van het complex is in gebruik gegeven aan de boer waar we het van gekocht hebben, als weide voor de alom bekende Limousin koeien. (Lekker trouwens; ik laat wel wat mooie recepten achter.)

Mogelijkheden:

De wei kan gebruikt worden voor van paarden, varkens of schapen. De ligging ervan biedt bovendien de mogelijkheid om bijvoorbeeld safaritenten neer te zetten en/of om er een zwembad aan te leggen. Ook is er ruimte om in de schuren centrale natte voorzieningen aan te brengen om een moderne minicamping te realiseren, een soort van vakantie vieren dat momenteel erg in trek is bij Nederlandse gezinnen met kleine kinderen.

Het is zelfs mogelijk, en de grond ligt redelijk gunstig, om er een flinke tuinderij in te richten. Er is een eigen put geslagen, dus er is water in overvloed..

Het grootste gedeelte van de inventaris is in de verkoop inbegrepen, alleen een paar persoonlijke zaken behouden we.

Techniek en onderhoud:
De technische zaken zoals elektra, gas, water zijn in de loop der jaren nieuw aangelegd. Warm water wordt verzorgd door 3 boilers van 200 liter. Er is 1 officiele fossic, die op termijn aangepast dient te worden aan de huidige normen. De fossic van de grange is een eigen oplossing die aangepast dient te worden aan de huidige normen indien de nieuwe eigenaar met officiele vergunningen wil exploiteren.

Schilderwerk is relatief recent, de deuren van de stalkamers zijn vernieuwd, de zolder van het hoofdhuis is geïsoleerd.

Vraagprijs op aanvraag.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard Complete keuken is aanwezig Complete keuken
Jacuzzi is aanwezig Jacuzzi

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Ahun voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Ahun en in de nabije omgeving van Ahun gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Creuse hebben wij 3 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Limousin 11 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Ahun of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Gueret, Limoges, Clermont ferrand montlucon chateauroux

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.