Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Herault Cessera

Modern vakantiehuis (2011) met zwembad (2015), rust, natuur en privacy.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  280.000. Het huis in Zuid-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Cessera. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 30 foto's.

Vakantiehuis: Modern vakantiehuis (2011)  met zwembad (2015), rust, natuur en privacy. te huur in Herault (Frankrijk) Entree / voorgevel Zuidgevel <br>Met het romantisch gesitueerde zwembad. Achtergevel, West <br>Met de ingang van de sous-sol > 50m2. 202-Plattegrond <br>Met actuele inrichting. 205-Sejour 2 206-Sejour1 211-Cuisine1 221-Chambre1 222-Chambre1a
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Herault Zuid-Frankrijk:

Entree / voorgevel We hebben per heden 10 juli 2020 de verkoop van ons huis overgedragen aan een tussenpersoon.
De vraagprijs is in onderling overleg vastgesteld op € 279.000.-.
Voor meer informatie: info@huisinfrankrijk.nl

Terrein 1900M2, woon oppervlakte 110 M2, berging/garage >70M2.
Ruime living, open keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, zwembad, grote terrassen.

'A vendre: maison moderne 110M2, grande séjour, cuisine ouvert, 4 chambres, sous-sol / garage >70m2, piscine, beaucoup des terrasses, terrain 1900 m2 avec des arbres.
Pour information Français contacter par e-mail: montcelebre@gmail.com

Ontwerp
Het ontwerp bestaat uit de woonvleugel, de slaapvleugel en het hoofdterras.
Het huis is op een helling gebouwd.
Onder het huis bevindt zich de ’sous-sol’, met een open vrije ruimte van ca. 6,50 x 8.50 x 2.00 M met betonvloer, voldoende om er bijvoorbeeld meerdere auto’s te stallen. En.. als het warm is blijft het hier altijd koel.

Terrein
Het terrein van 1900 M2 is voor een groot deel in de oorspronkelijke staat, met grote dennenbomen en oude steeneiken, Het biedt veel schaduw en plekjes om weg te dromen. Aan de oostkant wordt het terrein begrensd door een natuurlijke rotsmuur, Langs de noordkant van het huis kan men de extra lager gelegen parkeerruimte en sous-sol bereiken.

Zwembad
De moderne piscine (8,00 x 4,00 M) is romantisch gesitueerd tussen de bomen en struiken op het achterterrein. De filterinstallatie van het zwembad staat verscholen tussen struiken, een tiental meters vanaf het huis.


De omgeving van deze koopwoning in Languedoc Roussillon (Minervois):

Zuidgevel <br>Met het romantisch gesitueerde zwembad.Het gehucht Montcélèbre maakt deel uit van de zelfstandige gemeente Cesseras. Het oude Cesseras is een kasteeldorp met web van kleine straatjes en een bezoek meer dan waard. Er is één kleine winkel (épicerie) en een dorpscafé met een gezellig terras.

Zwerf eens rond op en rond Montcélèbre
GOOGLE EARTH: coördinaten 43º 20' 32.17" N 2º 42' 34.86" O
Kijk met name eens een paar honderd meter ten noorden van ons gehucht en ontdek de indrukwekkende gorges.

Op ongeveer  4 km afstand verder ligt het stadje Olonzac (ca. 8 km van het huis) met zijn restaurantjes, kleine en grotere supermarkten, winkels en op elke dinsdagmorgen de streekmarkt.

Er zijn vele fiets- en wandelpaden in de omgeving. Meerdere paden lopen door het Regionaal Parc Haut Lanquedoc. Al na enkele minuten lopen vanaf het huis staat men aan de rand van de indrukwekkende Gorges van de Cesse met een adembenemende uitzichten over de Montagne Noire.

De afstand tot de vele lange zandstranden van de Middellandse Zee is met de auto in ongeveer 45 minuten te overbruggen. Vooral aan te bevelen is het strand van Gruissan net ten zuiden van Narbonne.

De grotere steden als Narbonne, Béziers en Carcassonne (met de eeuwenoude Cité) zijn binnen drie kwartier te bereiken.

Voor uw oriëntatie: Cessera ligt in de buurt van de plaatsen: Carcasonne, Narbonne, Bezier, Minerve en Lezignan. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

Achtergevel, West <br>Met de ingang van de sous-sol > 50m2. Constructie
De basis van het huis is direct gefundeerd op de rotsen en daarop stevig verankerd. Op de zware funderingsconstructie staan dragende wanden met daarop een geïsoleerde betonvloer. De muren van de opbouw zijn opgetrokken uit de bekende rode isolatieblokken.
Onder de hele woning en het hoofdterras is een vrije ruimte, waardoor alle leidingen goed bereikbaar zijn.

Het huis is goed geïsoleerd. 80% van de kunststofkozijnen is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.

Installatie
De elektra-installatie is uitgevoerd met dubbele meter, volgens de laatste Franse standaarden; w.o. veel stopcontacten en lichtpunten, en voldoende elektrische radiatoren om het ook in de winter behaaglijk te houden. Warmwater wordt verzorgd door een grote boiler. Het riolering-systeem is aangesloten op een moderne fosse (septictank).
Er is internet, WiFi en een schotel voor TV.

De de moderne inventaris, geschikt voor 8 personen, kan worden overgenomen; eventueel gedeeltelijk.

Verhuur:
Het object is zeer goed verhuurbaar en er zijn zeer gunstige verhuurvoorzieningen.

Belasting en verzekering:
Fonciëre (grond) ca 780 € /jaar
Habitation (woon): ca. 980 € /jaar
Verzekering: ca. 400 € /jaar

Termijn:
Het huis is per 1 september 2019 beschikbaar.

Voor het geval u La Maison Blanche persoonlijk wilt bezoeken raden wij u als verblijf La Maison Chabbert aan la-maison-chabbert.com.

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Herault Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Cessera voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Cessera en in de nabije omgeving van Cessera gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Herault die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Languedoc Roussillon waartoe Herault behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Cessera of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Carcasonne, Narbonne, Bezier Minerve Lezignan
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.