Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Ardeche - Seyras

Ardeche Frankrijk

Zeer mooi en nieuw huis in de buurt van Les Vans

Vraagprijs €  550.000 Het huis in Zuid-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 12 personen

Vakantiehuis: Zeer mooi en nieuw huis in de buurt van Les Vans 
					  te koop in Ardeche (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)

zicht vanuit de woonkamer op de tuin achterkant huis zicht op achterkant huis, terras nog niet aanwezig gang tussen de verschillende kamers, beneden woonkamer leeg foto's met bemeubelde woonkamer volgen zicht op terras vanuit de zijkant slaapkamer met apart toilet en aparte douche
Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Ardeche Zuid-Oost-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Zeer mooi en nieuw huis in de buurt van Les Vans te huur in Ardeche (Frankrijk) Prachtige nieuwe woning met zicht op de bergen. Zeer grote tuin die voor het grootste deel afgesloten is. Ommuurde moestuin. 6 slaapkamers waarvan 1 met bad, 2 badkamers met douche, 1 aparte douche, 4 WCs. Reuze groot terras. Prachtige nieuwe keuken met 2 ijskasten en 2 vriezers, kleine aparte ijskast, bergruimte en voorraadkamertje. Houtkachel.
2 grote warmwaterketels, vloerverwarming.
Indien plaatsing zwembad en warmtepomp gewenst is, is de vraagprijs 580000 euro.


De omgeving van deze koopwoning in Rhone Alpes (Les Salelles):

(Vakantie) koopwoning: Zeer mooi en nieuw huis in de buurt van Les Vans te koop in Ardeche (Frankrijk).Op 6 km heb je Les Vans een zeer gezellig dorpje met wekelijkse markt en avondmarkt. Uitstekend restaurant Likoké met 1 Michelinster (Piet Huysentruyt). In Les Vans zijn er verschillende grote winkels waar je boodschappen kan doen.
Tussen een half uurtje en een uur rijden heb je een aantal prachtige touwenparkoers zoals www.accro-parc.fr/index.php/accro-parc-mas-de-l-ayre/les-parcours
Op 20 minuten rijden heb je visvijvers waar je meteen je zelf gevangen vis kan laten bereiden.
Mogelijkheid tot diverse avontuurlijke activiteiten zoals speleo, bergbeklimmen, canyoning..
In de winter op < 1 uur rijden, mogelijkheid tot skiën (kleine piste) en mennen van een hondenslee (hebben we zelf nog niet uitgetest).
Diverse knappe wandelingen o.a. in het bois de Païolive
Diverse pittoreske dorpjes in de buurt met marktjes
Manege waar je halve of hele dagtochten kan reserveren op 15 minuten rijden.
Op 116 km vind je de Camargue en de kust.

Voor uw oriëntatie: Seyras ligt in de buurt van de plaatsen: Les Vans, Privas, Aubenas, Avignon en Nîmes.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Zeer mooi en nieuw huis in de buurt van Les Vans te koop in Ardeche (Frankrijk). Meubilair en huisraad inclusief.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Paardrijden is aanwezig Paardrijden parasailing is aanwezig parasailing

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Seyras voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Seyras en in de nabije omgeving van Seyras gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Oost-Frankrijk bekijken. In het departement Ardeche hebben wij 5 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Rhone Alpes 9 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Seyras? of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Les Vans, Privas, Aubenas Avignon Nîmes

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.