Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Drome - St Maurice sur Eygues

Drome Frankrijk

Prachtig woonhuis alle comfort met gite

Vraagprijs €  399.000 Het huis in Zuid-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 12 personen

Vakantiehuis: Prachtig woonhuis alle comfort met gite 
					  te koop in Drome (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)

 Voorkant gebouw  Gite  Moestuin  Keuken gite  Slaapkamer  gite  Living gite
Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Drome Zuid-Oost-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Prachtig woonhuis alle comfort met gite te huur in Drome (Frankrijk) Huis gelegen in zonnekant, mooi terras, alle comfort, tuin met allerlei fruitbomen en moestuin achteraan. Mooie opbrengst indien verhuur van de gite per week, ook mogelijkheid B&B.
Met zonne energie verwarmd zwembad, automatische besproeiing van de tuin met boorput ook om het zwembad bij te vullen.
Overal airco, garage 1 wagen en parking 3 wagens.
Eventueel te koop gans gemeubeld met heel degelijke materialen (prijs voor meubels overeen te komen).


De omgeving van deze koopwoning in Rhone Alpes (Drome Provence):

(Vakantie) koopwoning: Prachtig woonhuis alle comfort met gite te koop in Drome (Frankrijk).In het dorp zelf: St.Maurice sur Eygues is er een bakker, een kruidenierszaak, de post, een restaurant.
In de nabije omgeving heel mooie stadjes en dorpjes te bezichtigen. De gekende Mont Ventoux ligt op 35 km.
De eerste grootwarenhuizen liggen op 7 km.

Voor uw oriëntatie: St Maurice sur Eygues ligt in de buurt van de plaatsen: Vaison la Romaine, Mont Ventoux, Nyons.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Prachtig woonhuis alle comfort met gite te koop in Drome (Frankrijk). De inboedel kan mee verkocht worden mits prijsovereenkomst.
Alles is in prima staat. Alle tuingerief zit in de inboedel.
Het zwembad wordt in de winter afgesloten met een op maat gemaakt zeil.
Alle elektrische apparaten zijn in goede staat en inbegrepen.
Het water en afvalwater wordt geloosd in de aangesloten riolering.
De eigendom wordt afgesloten met een automatische poort.
De eigendom is links, rechts en achteraan met een muur omgeven.
We hebben ons huis zelf doen bouwen in 2005 en verkopen het spijtig genoeg wegens ouderdom.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Complete keuken is aanwezig Complete keuken Airco is aanwezig Airco

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Vissen is aanwezig Vissen
Tennissen is aanwezig Tennissen Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in St Maurice sur Eygues voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in St Maurice sur Eygues en in de nabije omgeving van St Maurice sur Eygues gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Oost-Frankrijk bekijken. In het departement Drome hebben wij 2 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Rhone Alpes 9 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? St Maurice sur Eygues? of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Vaison la Romaine, Mont Ventoux, Nyons

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.