Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Pas de Calais - Labroye

Pas de Calais Frankrijk

Charmante woning in Noordwest-Frankrijk

Vraagprijs €  220.000 Het huis in Noord-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 11 personen

Vakantiehuis: Charmante woning in Noordwest-Frankrijk 
					  te koop in Pas de Calais (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)


Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Pas de Calais Noord-West-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Charmante woning in Noordwest-Frankrijk te huur in Pas de Calais (Frankrijk) Het perceel beslaat een oppervlakte van 3.066 m2 met twee los van elkaar staande gebouwen. Het hoofdgebouw heeft een originele en verrassend functionele architectuur. Het huis heeft een bovenbouw van 100 m2, volledig omringd door ruime terrassen met zicht naar drie windstreken, waarin een driedelige living ligt met aan de voorkant een zithoek, tv en muziekruimte, beide met panoramisch zicht op de vallei en aan de achterkant een open keuken met zicht op de tuin. Aan de voorkant liggen twee ruime terrassen, georiënteerd op het oosten en het zuiden. Het derde terras naar het westen ligt aan de tuin. In dezelfde bovenbouw bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer, een toilet, inkom en drie ruime muurkasten. Op de benedenverdieping is er een garage van 25 m2, een voorraadkamer van 6 m2 en een werkkamer van 10 m2.

Het bijgebouw van 50 m2 was vroeger een mandenmakerij en behield de typische streekstijl met planken als buitenbezetting. Het heeft een eigen ingang, is voor de helft bewoonbaar met twee slaapkamers een douchekamer met toilet. De andere helft is tuinschuur met ingang aan de tuinkant. Boven het geheel ligt een ongebruikte zolderruimte.

Verspreid over de twee gebouwen zijn er niet minder dan 11 SLAAPPLAATSEN. We lieten de daken van beide woningen vernieuwen, evenals de voorzieningen voor elektriciteit en verwarming.

De tuin van 3.066 m2 is landschappelijk interessant, verloopt licht naar boven hellend. Hij begint met twee grasvlaktes, omringd door fruitbomen, bloemenstruiken en hagen en gaat vloeiend over naar een groot en minder gecultiveerd geheel met oude en zeer hoge bomen op een korte en forse helling, die ook de aanzet is van een zeer groot loofbomenbos. De hellingen maken dat de tuin inkijkvrij is.


De omgeving van deze koopwoning in Nord Pas de Calais (Les Sept Vallées):

(Vakantie) koopwoning: Charmante woning in Noordwest-Frankrijk te koop in Pas de Calais (Frankrijk).Het huis ligt in het dorpje Labroye, op de noordflank van de vallei van de Authie, die vroeger de zuidgrens vormde van Frans Vlaanderen. De Somme loopt 20 km zuidelijker evenwijdig aan de Authie, de Canche 15 km noordelijker. Ze ligt op een half uur rijden van de zee, op 3.5 uur van onze woonplaats in België, 1 uur rijden tot Calais, 2 uur tot Gent, 2,5 uur tot Brussel en 3 uur tot Rotterdam. Soms woonden we hier voor enkele weken, soms voor langere weekends.

Bezienswaardigheden in de buurt: Amiens (kathedraal), Saint-Valery en Le Crotoy (Sommebaai), Valloires (de beroemde abdij en rozentuin), concerten (Saint-Riquier en Valloires), Golfterrein van Nampont, Le Marquenterre (natuurreservaat), Le Touquet Paris-Plage, badplaatsen Fort-Mahon en Berck (internationaal kampioenschap vliegeren)

Voor uw oriëntatie: Labroye ligt in de buurt van de plaatsen: Sommebaai, Saint-Riquier, Abdij Valloires, Le Touquet en Amiens.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Charmante woning in Noordwest-Frankrijk te koop in Pas de Calais (Frankrijk). - inclusief volledige inboedel (meubilair, keuken, mediamateriaal, tuinattributen)en de makelaarskosten.
- We lieten de daken van beide woningen vernieuwen, evenals de voorzieningen voor elektriciteit en de verwarmingsketel en waterboiler.
- Er is geen riolering in het dorp, we hebben goed functionerende fosse septic.
- De verkoop gaat via de makelaar 'Success' in Hesdin. U kan ook persoonlijk met ons een afspraak maken op tel.nr. 0032 (0)474 325 231
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Labroye voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Labroye en in de nabije omgeving van Labroye gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-West-Frankrijk bekijken. In het departement Pas de Calais hebben wij 3 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Nord Pas de Calais 3 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Labroye of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Sommebaai, Saint-Riquier, Abdij Valloires Le Touquet Amiens

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.