Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Nievre - Maux

Nievre Frankrijk

Instapklare charmante fermette,scoort goed om te verhuren

Vraagprijs €  85.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen

Vakantiehuis: Instapklare charmante fermette,scoort goed om te verhuren 
					  te koop in Nievre (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)


Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Instapklare charmante fermette,scoort goed om te verhuren te huur in Nievre (Frankrijk) Gerenoveerde charmante oude boerderij gelegen in een prachtige omgeving rijk aan cultuur en natuur. 2 ruime slaapkamers, een grote woonkamer, zeer ruime en uitgeruste keuken en grote badkamer met douche in een ligbad. Het sanitair is volledig in orde met de laatste wetgevingen. Het huis is recent opgefrist en in orde gezet. De ruime zolder is onder het dak en kan eventueel nog ingericht worden. Op het terrein staat nog een schuur waar een kleine auto in kan, maar ook handig voor opslag van materiaal.Het terrein is volledig omheind.


De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Morvan):

(Vakantie) koopwoning: Instapklare charmante fermette,scoort goed om te verhuren te koop in Nievre (Frankrijk).De Bourgogne & de Morvan zijn vooral bekend voor het lekkere eten en drinken. Er zijn prachtige meren met of zonder recreatie. Kastelen en middeleeuwse dorpen vind je overal. Het is heerlijk fietsen langs het kanaal du Nivernais. De verbindingswegen brengen je efficient naar stadjes om te shoppen of feesten.

Voor uw oriëntatie: Maux ligt in de buurt van de plaatsen: Nevers, Autun, Moulin-englibert, Chateau-chinon en Corbigny. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Instapklare charmante fermette,scoort goed om te verhuren te koop in Nievre (Frankrijk). Fosse sceptic is net vernieuwd naar de nu heersende normen. Het huis is niet gemeubeld.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Maux voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Maux en in de nabije omgeving van Maux gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Nievre hebben wij 8 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Bourgogne 17 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Maux of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Nevers, Autun, Moulin-englibert Chateau-chinon Corbigny

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.