Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Lot et Garonne - Lavergne

Lot et Garonne Frankrijk

Heerlijke verbouwde boerderij tot fraaie villa met zwembad en 19 hectare grond.

Vraagprijs €  550.000 Het huis in Zuid-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 12 personen

Vakantiehuis: Heerlijke verbouwde boerderij tot fraaie villa met zwembad en 19 hectare grond. 
					  te koop in Lot et Garonne (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)


Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Lot et Garonne Zuid-West-Frankrijk:

(Vakantie) koopwoning: Heerlijke verbouwde boerderij tot fraaie villa met zwembad en 19 hectare grond. te koop in Lot et Garonne (Frankrijk). Heerlijk huis met heel veel privacy, mede doordat het huis omgeven is door ca 19 hectare grond. Deze villa is voorzien van 6 slaapkamers. De oprijlaan heeft een hek welke afgesloten kan worden. Grote overdekte schuur van ca 300m2 welke nu leeg staat.


De omgeving van deze koopwoning in Aquitaine (Lot et Garonne):

(Vakantie) koopwoning: Heerlijke verbouwde boerderij tot fraaie villa met zwembad en 19 hectare grond. te koop in Lot et Garonne (Frankrijk).Supermarkt op 10 minuten met de auto
Vliegveld Bergerac op 25 minuten met de auto.

Voor uw oriëntatie: Lavergne ligt in de buurt van de plaatsen: Miramont-de-Guyenne, Eymet, Lauzun, Laperche en Monbahus.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Heerlijke verbouwde boerderij tot fraaie villa met zwembad en 19 hectare grond. te koop in Lot et Garonne (Frankrijk). Inboedel kan meeverkocht worden.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Golfen is aanwezig Golfen Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Lavergne voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Lavergne en in de nabije omgeving van Lavergne gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. In het departement Lot et Garonne hebben wij 3 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Aquitaine 16 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Lavergne? of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Miramont-de-Guyenne, Eymet, Lauzun Laperche Monbahus

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.