Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Allier - Ygrande

Allier Frankrijk

Ygrande -Vrij gelegen woonhuis aan de rand van een bos, met fantastisch uitzicht, terrein van 5010m²vrij

Vraagprijs €  140.400 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Vakantiehuis: Ygrande -Vrij gelegen woonhuis aan de rand van een bos, met fantastisch uitzicht, terrein van 5010m²vrij 
					  te koop in Allier (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)

  woonkamer eetkamer ,open keuken keuken eetkamer met  trap
Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Ygrande -Vrij gelegen woonhuis aan de rand van een bos, met fantastisch uitzicht, terrein van 5010m²vrij te huur in Allier (Frankrijk) Ygrande -Charmant woonhuis aan de rand van een bos, met fantastisch uitzicht, terrein van 5010m²

Het is een mooi degelijk huis met een eetkamer , open keuken, woonkamer met houtkachel.
Een halletje naar de waskeuken, badkamer, aparte wc en een slaapkamer op de begane grond.

Op de etage een grote slaapkamer van 32m² met een eigen wc en douche; en een kleinere slaapkamer 24m² vloeroppervlakte.

In het huis zijn vele oude elementen bewaard gebleven.
In de woonkamer een mooie vloer met zeshoekige tommetten; een mooie licht inval; schouw originele stuwwerk muren en balken plafonds.
Op de etage ligt een mooi parketvloer.

Alle ramen zijn nog enkele glas , verwarming door hout kachel en elektrische bijverwarming.
De elektra is vernieuwd en de septische tank is op norm!
Het dak is in goede staat.

Het huis ligt aan een klein weggetje dat midden door het bos loopt en eindigt op een boerenbedrijf. Dat wil zeggen dat alleen de boer gebruikt maakt van de weg; dus rust verzekert. Vanuit het huis is er geen zicht op deze buren die 200m verder zitten.

Dus hier vind u een perfect vakantiehuis, zonder directe werkzaamheden, echt instapklaar.
Ook de tuin is onderhoudsvriendelijk, doordat een groot gedeelte bos is.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Ygrande -Vrij gelegen woonhuis aan de rand van een bos, met fantastisch uitzicht, terrein van 5010m²vrij te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Ygrande ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Montlucon, Bourbon l'Archambault.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Ygrande -Vrij gelegen woonhuis aan de rand van een bos, met fantastisch uitzicht, terrein van 5010m²vrij te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Ygrande wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten


EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Ygrande voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Ygrande en in de nabije omgeving van Ygrande gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Allier hebben wij 57 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Auvergne 61 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Ygrande? of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Montlucon, Bourbon l'Archambault

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.