Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Allier - Cerilly

Allier Frankrijk

Cerilly- Vrijstaand authentiek boerderijtje op terrein van 2315m?, dicht bij het bos.

Vraagprijs €  268.500 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Vakantiehuis: Cerilly- Vrijstaand authentiek boerderijtje op terrein van 2315m?, dicht bij het bos. 
					  te koop in Allier (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)


Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Cerilly- Vrijstaand authentiek boerderijtje op terrein van 2315m?, dicht bij het bos. te huur in Allier (Frankrijk) Cerilly- Vrijstaand authentiek boerderijtje op terrein van 2315m?

Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van bijna 200m?; heeft een woonkeuken van 30m?,een bijkeuken, een hal met een kleine slaapkamer en een badkamer. De woonkamer (35m?) heeft een prachtige originele open haard.
Op alle vloeren liggen nog de originele tometten ; de muren zijn nog echt van natuursteen. Allerlei oude d?tails zijn bewaard gebleven.

Op de etage is een zeer ruime overloop en twee grote slaapkamers (+/-35m?). Hier zijn de muren geisoleerd met gipsplaten. Ook de vloer is geisoleerd en voorzien van een mooie houten vloer.
Ook op de etage is een badkamer.

Het huis is voorzien van dubbelglas en centrale verwarming op diesel.

Verder is er een grote natuurstenen schuur van ongeveer 275m? en nog een kleinere.
Ook hier is de originele staat behouden.

Het terrein heeft een grootte van 2315m?, dit betreft het erfje en de tuin achter het huis.
Het is mogelijk om een klein weitje 0.4ha achter de schuur er extra bij te kopen.

Dit huis heeft als groot voordeel dat het nog echt bijna in originele staat is. En het heeft bovendien een perfecte ligging aan een rustig weggetje, zonder buren en vlakbij het grote bos van Tron?ais.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne (Foret de Troncais):

(Vakantie) koopwoning: Cerilly- Vrijstaand authentiek boerderijtje op terrein van 2315m?, dicht bij het bos. te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Cerilly ligt in de buurt van de plaatsen: Montlucon, Saint Amand Montrond, Bourges. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Cerilly- Vrijstaand authentiek boerderijtje op terrein van 2315m?, dicht bij het bos. te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Cerilly wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten


EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Cerilly voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Cerilly en in de nabije omgeving van Cerilly gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Allier hebben wij 67 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Auvergne 68 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Cerilly of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Montlucon, Saint Amand Montrond, Bourges

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.