Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Gard - Pouzilhac

Gard Frankrijk

Te koop in 2006/2007 nieuw gebouwde villa 1550 m2 in prachtige bos/wijngaarden omgeving, met snelle verbindingen naar belangrijke aan/afvoerwegen.

Vraagprijs €  316.000 Het huis in Zuid-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Omschrijving van dit huis in de Gard Zuid-Frankrijk:

oprijlaan Indeling van het huis; grote woonkamer met open luxe keuken en een moderne openhaard. 3 slaapkamers met eenvoudige mogelijkheid tot het creeren van een vierde slaapkamer met was en douche gelegenheid op de begane grond.
De totale oppervlakte van de grond is omheind. Er zijn 2 ingangspoorten waarvan de "hoofdpoort"voorzien is van een video bel/camera met foto opname van de persoon (personen)met een geheugen opslag voor 100 foto's. U kunt hiermee van huis uit communiseren, en kijken naar de aanbeller zonder de poort met afstandsbediening electrisch te hoeven openen. (afstand tussen poort en woning ca. 40 meter).
De luiken zijn voorzien van een anti inbraak systeem.


De omgeving van deze koopwoning in Languedoc Roussillon (Provence-Gard):

oprijlaan vanaf de woning naar de poort/entree Het huis is gelegen in een rustige villawijk aan de rand van het dorp Pouzilhac, op een heuvel (hoogte 215 mtr.)met uitzicht over het dorp met kasteel en de verbindingsweg D6086 naar de direct gelegen plaatsen Remoulin en Bagnols sur Ceze.In het dorp zelf is een postkantoor en een bar-tabac met een depot du pain.
Op 3 minuten rijden is er een supermarkt (Intermarche) met benzine pomp. Aanrijtijd hulpdiensten zoals brandweer, arts, politie ca.10 minuten. De wijncave's en chateau's in de directe omgeving zijn talrijk alsook de soorten wijn. Zie op de foto's Chateau Marjolet in Gaujac vlak bij de supemarkt.
Er zijn twee grote rivieren in de buurt nl. de Gardon bij Remoulin Pont du Gard, en de Ceze bij Bagnols sur Ceze.Voor sportvissers zijn er een aantal mooie vismeertjes vlak in de buurt.
Er bestaat een Nederlandse Club de "NL Gard".
Wintersport gebieden Franse Alpen vanaf "Gap", ca 180km. reistijd ca. 3 uur!!!

Voor uw oriëntatie: Pouzilhac ligt in de buurt van de plaatsen: Avignon, Nimes, Uzes, Montpellier en Pont du Gard.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

uitzicht vanaf terras Het grootste gedeelte van de inboedel kan worden meeverkocht. Hierdoor is de woning ook direkt te gebruiken voor verhuur. Huur opbrengst ca.€ 1.300,- per week, in het hoogseizoen juli en augustus. Aansluiting op het rioolsysteem,arrosage (tuinbesproeing) systeem.
REISTIJD VLIEGVELD MONTPELLIER naar POUZILHAC 55 minuten!!!
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Goede voorziening openbaar vervoer is aanwezig Goede voorziening openbaar vervoer Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken Airco is aanwezig Airco

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Pouzilhac voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Pouzilhac en in de nabije omgeving van Pouzilhac gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. In het departement Gard hebben wij 7 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Languedoc Roussillon 17 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Pouzilhac of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Avignon, Nimes, Uzes Montpellier Pont du Gard

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.