Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Cerilly

--Top huis -- Ruim woonhuis met verwarmd zwembad op terrein van 2699m? vlakbij het bos van Troncais.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  231.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen


Dit huis in Cerilly wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.
Vakantiehuis: --Top huis -- Ruim woonhuis met verwarmd zwembad op terrein van 2699m? vlakbij het bos van Troncais. te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: --Top huis -- Ruim woonhuis met verwarmd zwembad op terrein van 2699m? vlakbij het bos van Troncais. te koop in Allier (Frankrijk) Cerilly -Ruim woonhuis met verwarmd zwembad op terrein van 2699m?

Aan het eind van een doodlopend weggetje, aan de rand van het stadje ligt dit ruime vrijgelegen woonhuis.


Een ruime woonkeuken van 35 m? met een directe toegang tot het overdekte terras. Bijkeuken,kelder, een woonkamer van 40m? ;en op de begane grond een slaapkamer.

Op de etage een ruime overloop; een slaapkamer met badkamer; een grote slaapkamer met daarachter nog een klein slaapkamertje onder het schuine dak.
Totaal dus 4 slaapkamers. In het huis zijn er nog oude balkenplafonds , natuurstenen muren; in de keuken op de grond de echte tometten, en in de woonkamer een moderne tegel in de zelfde warme rode kleur.

Het huis wordt verwarmd met 2 houtkachels en nieuwe economische electrische radiatoren.

Voor het terras ligt een zwembad dat verwarmd wordt door een warmtewisselaar. Het heeft een electrische rolluik voor de veiligheid en het behoud van de warmte.


De tuin is makkelijk onderhoudbaar met bomen en bloeiende struiken.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne (Bocage Bourbonnais):

Vakantiehuis: --Top huis -- Ruim woonhuis met verwarmd zwembad op terrein van 2699m? vlakbij het bos van Troncais. te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen, paardrijden.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties.

Voor uw oriëntatie: Cerilly ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Moulins, Montlucon, Clermont ferrand.

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Wij zorgen voor het op naam zetten van de nutsbedrijven, en als U dat op prijs stelt ook voor een verzekering en het openen van een bankrekening.

Dit huis in Cerilly wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
  • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
  • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Zwemmen is aanwezig Zwemmen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Cerilly voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Cerilly en in de nabije omgeving van Cerilly gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Cerilly of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Moulins, Montlucon Clermont ferrand

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.