Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Gard - Mejannes

Gard Frankrijk

199.000 € - Gard - Vrijstaande bungalow met garage

Vraagprijs €  199.000 Het huis in Zuid-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Omschrijving van dit huis in de Gard Zuid-Frankrijk:

 Vrijstaande bungalow met garage op een locatie op de hoek van de straat op een perceel van 1127 m2. De woning heeft een grote ruime voortuin en is goed onderhouden. Het goed ligt op maar 100 km van de Mediterrane kust en 20 minuten van de plaats Uzes.

Omgeving: Mejannes
Type woning: Bungalow - Constructie: Vrijstaand
Bouwjaar: 1980
Grondopp.: 1127 m2 - Woonopp.: 115 m2
Kamers: Totaal: 5
Slaapkamers: 3 - Badkamers: 1 - Toiletten: 1


De omgeving van deze koopwoning in Languedoc Roussillon :

 De cultuurliefhebber komt volop aan zijn trekken in dit departement waarbij het stadje Uzes en omgeving niet mag worden overgeslagen. Uzes is het oudste hertogdom van Frankrijk maar heeft ook een waterleiding van meer dan 2000 jaar oud.

Voor uw oriëntatie: Mejannes ligt in de buurt van de plaatsen: Ales, Bagnols-sur-Seze, Lussan. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

 Technische gegevens:
Bouwkundige staat: Volledig en met zorg onderhouden
Sanering systeem: Riool
Isolatie: Overal dubbel glas, dak niet geisoleerd maar zolder wel.
Verwarming: Elektrische verwarming
Warm water: Boiler
Onderhoud schilderwerk kozijnen: Goed

Overdrachtskosten: 14.950 euro
Taxes Fonci?res: 494 euro p.jaar
Taxes Habitations: 616 euro p.jaar (480 euro Habitations + 136 euro Audio)

Dit huis in Mejannes wordt u aangeboden door makelaar France Pro Consult
U kunt France Pro Consult bereiken via de volgende telefoonnumers: +31 (0) 55 505 3285
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar France Pro Consult


EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Golfen is aanwezig Golfen Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Mejannes voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Mejannes en in de nabije omgeving van Mejannes gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. In het departement Gard hebben wij 7 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Languedoc Roussillon 20 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Mejannes of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Ales, Bagnols-sur-Seze, Lussan

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.