Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Allier Trézelles

Allier - Voormalige boerderij met gite, minicamping en atelier

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  275.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 12 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Trézelles. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 17 foto's.

Vakantiehuis: Allier - Voormalige boerderij met gite, minicamping en atelier te koop in Allier (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Deze voormalige boerderij (type longère - 30x7 m) (bouwjaar onbekend, grote renovatie1981 door vorige eigenaar) is gelegen op een heuvelrug op 300 m hoogte, met uitzicht op een kleine vallei met weiland en bos. Een prachtige plek om te genieten van uitzicht, de vogels en andere natuurgeluiden en stilte. Het huis is tegen de heuvel aangebouwd, noord-zuid gelegen (noord=beneden - zuid=boven), met op het oosten en westen langs de hele gevel terrassen, aan de westkant (met zwembad 5m Ø ) eindigend met een overkapping (veranda) van 5x10 m. Deze voormalige boerderij is door ons 14 jaar intensief gebruikt als woonhuis, zomervakantiehuis met B&B, gîte, minicamping en cursuslocatie voor keramiekwerkweken, yoga- en beeldhouwweken. In de loop der jaren zijn veel verbeteringen aangebracht, binnen afmaken renovaties vorige eigenaar en buiten nieuwe terrasvloer, veranda, carport/ beeldhouwatelier, voor kampeerders de aanleg badkamers en septic tank, afwasplek met afdak.

Omgeving: Trézelles
Constructie: Vrijstaand - Type woning: Landhuis
Bouwjaar: 1982
Grondopp.: 2 ha.
Woonopp. totaal: 375m2 - Woonhuis 310m2 - Gite 65 m2

Woonkamers:
Woonhuis 3 - Gite 1

Slaapkamers:
Woonhuis 4 - Gite 1 (4 pers.).

Badkamers:
Woonhuis 2 - Gite 1 - Camping 2

Toiletten:
Woonhuis 3 - Gite 1 - Camping 2

Woonhuis:
Het woonhuis bevat een keuken, kantoor, grote woonkamer met, bij de entree, een ruim eetgedeelte met houtkachel, twee treden omhoog een tv zithoek, openslaande deuren naar het west-terras, zithoek in zitkuil met open haard, een bar. Op de verdieping een vide met twee dubbel openslaande deuren naar een balkon, vier 2-persoons slaapkamers en 2 badkamers, en een trap naar de 2e verdieping met een bergzolder (5x7m).

Gite:
Een instapklaar 4 persoons vakantiehuisje tegen de zuidkant van het grote huis, met een ruime 4 persoons familieslaapkamer boven, een badkamer, keuken en woonkamer beneden.

Atelier:
Aan noordkant tegen het huis ligt een ruim atelier met openslaande glasdeuren, een cellier (koele voorraadkamer), een wasmachineruimte met de CV-kachel, en een halfopen zolder.

Tegenover het huis staat een stenen gebouwtje waarin voorheen garage en wat kleine stallen waren, met aangrenzend een ren/kennel.

Het geheel aan gebouwen ligt midden op een terrein van 2 ha met weiland met grote oude eiken en fruitbomen, tuin, moestuin, wijngaard 50 wijnstokken en een vijver.

2 Bio septic tancs - aux normes. De laatste controle met betrekking tot de staat van het saneringssysteem heeft plaatsgevonden in 2010. De conclusie van de expert was het volgende: De staat van de septic tank is goedgekeurd, het saneringssysteem heeft alleen maar een periodiek onderhoud nodig, de bestaande installatie is niet vervuilend.

Zonnepanelen (2011) die bijna evenveel opleveren als wat verbruikt wordt. Elektriciteit 10 groepen en krachtstroom. Overal dubbel glas en de muren zijn met steenwol geïsoleerd.

Verwarming: houtkachel (Godin 2006). CV: nieuwe HR ketel (2006) hoog rendement op propaangas. Warm water uit 3 elektrische boilers (1 voor keuken en 1 de badkamer boven (2006), 1 voor gite en grote badkamer. (2014), 1 voor de kampeerders (2010).

Er zijn bovenaan het terrein en op het beneden terrein vlakke plaatsen voor kampeerders (6 plaatsen toegestaan). Aan de voormalige garage is een afdak gebouwd met daaronder een aanrecht met warm en koud water, binnen is er een werkplaats en 2 badkamers (2009) met douche, wastafel en toilet.

In de wei staat een ingericht houten kampeerchalet van 4x5 m op een houten vlonder.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

 Buren zijn er aan weerszijden op 800 m, vanaf de uitgang van het terrein naar de ene kant een zandweg, naar de andere kant asfaltweg.

Afstand naar Trézelles over de zandweg 5 km, over de asfaltweg 7 km, afstand naar Lapalisse 8 km, Vichy 25 km, Parijs 350 km, Utrecht 850 km.

Raften en kanoën op het wilde water van Allier.
Ontdek de 37 circuits van wandelingen in de 14 gemeenten van de Gemeenschap Commons. Mogelijkheid van hippische sport in gemeenschappelijke Lapalisse, Le Breuil-Saint-Pierre Laval.
Botanische parcours: een reis van het Domaine de la Chaize op Breuil ontdekt u de geuren van de regio en vogels spotten.
Tennis op de gemeenschappelijke Bert Isserpent, Lapalisse en Saint-Prix.
Een Bert, mini-golfbaan, in de buurt met andere recreatieve voorzieningen: zwembad, het meer (vissen), fietsen, max schaken en dammen, ping-pong, schommels. Visvijver
A-Lapalisse Perigny: Aeroclub, Europese Skydiving Center.

Voor uw oriëntatie: Trézelles ligt in de buurt van de plaatsen: Servilly, Vichy, Lapalisse. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

 Algemene kenmerken:
Aantal verdiepingen: 1 + opbergzolder en vide, + grote vliering
Bijgebouwen: Veranda, carport, schuur, garage/schuur
Kelder: n.v.t.
Ligging: Geïsoleerd


Technische gegevens:
Bouwkundige staat: Volledig en met zorg gerenoveerd
Saneringsysteem: Septic tank
Diverse verbindingen: Telefoon, Internet, Orange Live-box, TV via schotel
Isolatie: Overal dubbel glas, dak geïsoleerd boven eetkamer, boven slaapkamers is het plafond geïsoleerd (vliering). Tussen buiten muren en binnen muren is overal steenwol aangebracht.

Verwarming: Cv-ketel (2006, hoog rendement), houtkachel
Aantal elektragroepen: 10 (alleen woonhuis)
Warm water: Boilers (Hier hebben wij voor gekozen, er is wel een CV combiketel)
Onderhoud schilderwerk kozijnen: Goed

Kijk voor meer informatie op onze website:
kopieer en plak de referentie NL03220-275LA in uw Google-zoekbalk. Google zal u 1 of meer alternatieven voorstellen, u herkent de site van deze woning aan de beschrijving, open en bezoek deze.

Op deze website vindt u:

- een fotoalbum, samengesteld uit vele foto's.
- een contactformulier voor meer informatie
- luchtfoto's, zodat u de woning kunt bekijken en lokaliseren in relatie tot zijn omgeving,
- een kadastrale kaart.
- en soms een plattegrond van het huis

Dit huis in Trézelles wordt u aangeboden door makelaar France Pro Consult
U kunt France Pro Consult bereiken via de volgende telefoonnumers: +31 (0) 55 505 3285
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar France Pro ConsultEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Trézelles voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Trézelles en in de nabije omgeving van Trézelles gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Trézelles of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Servilly, Vichy, Lapalisse
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.