Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Allier - Autry Issards

Allier Frankrijk

**in prijs verlaagd** Twee afzonderlijke vakantiehuizen op een terrein van 4700m? ; ideaal voor familie of vrienden.

Vraagprijs €  168.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Twee afzonderlijke huizen op een terrein van 4700 m?; ideaal voor familie of vrienden.

Het eerste huis bevat een mooie ruime woonkamer, een keuken; twee grote slaapkamers; en een ruime badkamer. Kelder en op de eerste ?tage nog een enorme zolder,waarop makkelijk nog meer kamers gecre?erd kunnen worden.

Een grote haard en electrische radiateuren zorgen voor een behaaglijke warmte.
De septic tank is op norm.En de electra recentelijk vernieuwd.

Het tweede huis heeft een eetkamer,een woonkamer,een keuken,wc. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een douche.Kelder.
Onder dezelfde kap een ruime schuur en diverse oude stalletjes.

Een mooi object voor een gezamelijke vakantieplek en toch voor iedereen z'n privacy.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

 In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen, paardrijden.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties.

Voor uw oriëntatie: Autry Issards ligt in de buurt van de plaatsen: Bourbon l'Archambault, Moulins, Foret de Tron?ais.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

 De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Wij zorgen voor het op naam zetten van de nutsbedrijven, en als U dat op prijs stelt ook voor een verzekering en het openen van een bankrekening.

Dit huis in Autry Issards wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten


EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Autry Issards voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Autry Issards en in de nabije omgeving van Autry Issards gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Allier hebben wij 58 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Auvergne 61 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Autry Issards of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourbon l'Archambault, Moulins, Foret de Tron?ais

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.