Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Charente Ecuras

Te koop schitterende 6 persoons- bungalow op park Le Chat

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  89.500. Het huis in Zuid-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Ecuras. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Te koop schitterende 6 persoons- bungalow op park Le Chat te huur in Charente (Frankrijk) Entree 219 <br>De voordeur van Maison 219 verscholen in het groen Genieten op het terras <br>Zicht van het terras naar de tuin. Petit Dejeuner op het terras <br>Lekker ontbijten op je eigen terras in de zon of de schaduw Tuin / terras <br>Lekkere besloten tuin met terrassen. Eindeloos genieten op het zuiden gelegen Badmintonnen in je eigen tuin <br>Spelen en relaxen. Voor ieder wat wils in je eigen tuin. Tuin terras <br>Zicht op huis en terras vanuit de tuin. Eigen parkeerplaats bij de woning. <br>Makkelijk parkeren bij de woning op de eigen parkeerplaats. Zijkant van de woning <br>Zijaanzicht vanuit de tuin. Tuin ligt op het zuiden. Door de hete zomer is het gras wat minder. Nieuwe luiken <br>Mooie nieuwe luiken voor heerlijk slapen

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Charente Zuid-West-Frankrijk:

Entree 219 <br>De voordeur van Maison 219 verscholen in het groen Heel leuke en complete bungalow met 3 slaapkamers geschikt voor 6 personen. De bungalow is vrijstaand en de tuin is 500 m2 groot met 2 terrassen op het zuiden en een groot grasveld. De terrassen zijn deels overkapt en er is een groot zonnescherm. Er is een eigen parkeerplaats.
De bungalow is van alle gemakken voorzien en heeft 6 nieuwe bedden en een splinternieuwe badkamer voorzien van bad en douche. De keuken is zeer compleet en 3 jaar oud. Voorzien van oa. koel- vriescombinatie, vaatwasser oven en magnetron.
De woning is gelegen op het park Le Chat in het mooiste gedeelte No 219 en mag permanent bewoond worden. De golfbaan is naast het park en een gemeenschappelijk en vrij toegankelijk verwarmde zwembaden op het park. Ook tennisbanen en een eigen meer om te vissen.

De omgeving van deze koopwoning in Poitou Charentes (Charente):

Genieten op het terras <br>Zicht van het terras naar de tuin.De woning is gelegen op 920 km van Utrecht en gemakkelijk in een dag te bereiken. Ook per TGV trein (Angoulême)en vliegtuig(Bergerac). In de omgeving veel te doen en alles op gemakkelijk te berijden wegen. De Dordogne om de hoek en de wijngebieden onder autobereik.
Het aantal zonuren in deze streek is het dubbele van Nederland!

Voor uw oriëntatie: Ecuras ligt in de buurt van de plaatsen: Ecuras, Montbron, Limoges, Bordeaux en Angouleme.

Informatie voor de koper:

De bungalow is geschikt voor permanente bewoning, is goed geïsoleerd en beschikt over een open haard. De verwarming verder is elektrisch. De verhuurmogelijkheden zijn meer dan uitstekend. Een rendement van 7% rendement op uw geld !

Turn Key levering compleet en direct te betrekken. Inclusief verhuurportefeuille.

Zie ook de site www.villagelechat.nl

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Gemeenschappelijk zwembad is aanwezig Gemeenschappelijk zwembad
Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
Eigen tennisbaan is aanwezig Eigen tennisbaan
Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Waterski is aanwezig Waterski
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
Kitesurfen is aanwezig Kitesurfen
Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen
Parachute springen is aanwezig Parachute springen


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Charente Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Ecuras voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Ecuras en in de nabije omgeving van Ecuras gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Charente die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Poitou Charentes waartoe Charente behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Ecuras of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Ecuras, Montbron, Limoges Bordeaux Angouleme

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.