Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Murat

Boerderijtje op terrein van 13 hectares , Een echte opknapper op een schitterende plek !!! ** Nieuw **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  88.275. Het huis is geschikt voor 2 personen.


Dit huis in Murat wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (12 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Boerderijtje op   terrein van 13 hectares , Een echte opknapper op een schitterende plek !!!   ** Nieuw ** te koop in Allier (Frankrijk)
 vakantiehuis Allier

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Murat – Boerderijtje op terrein van 13 hectares , Een echte opknapper op een schitterende plek !!!

Het huis is gelegen aan een doodlopend weggetje. Dus een echt vrije ligging. Ideaal voor het houden van paarden , schapen of geitjes.
Dit kleine huisje bevindt zich boven op een heuvel en heeft dus echt 360° uitzicht. Het bestaat uit 1 ruimte van 37m² Naast het huisje zit de schuur van 48m² ,dit kan bij het huisje getrokken worden. De zolder is via de buitentrap bereikbaar, hier is net genoeg sta ruimte om een slaapkamer te maken. Voor het huis staat nog een losse kleiner schuurtje van 20m².

Vast aan de achterkant van het huisje zit een grote stal 150m² , dit werd altijd gebruikt als schapenstal. Alle percelen liggen in één blok rond de gebouwen en zijn netjes voorzien van een omheining. Vanaf 1 november 21 is deze grond vrij van de huurder en kan dus verkocht worden. Ook is het mogelijk deze grond aan te kopen en opnieuw in huur uit te geven; dus als investering en waardevermeerdering van het bedrijfje.
Het huis is goed gebouwd, het dak is aan de voorkant goed en aan de achterkant in redelijke staat. Op de stal liggen asbestplaten.
Water en elektra zijn aanwezig, verder zal echt alles opnieuw aangelegd moeten worden.

Onder aan de heuvel liggen andere huizen en er is een uitzicht op het kerkje en het ruïnekasteel van Murat.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Murat ligt in de buurt van de plaatsen: Clermont Ferrand, Vichy, Moulins, Montluçon. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Murat wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (12 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
  • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Murat voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Murat en in de nabije omgeving van Murat gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Murat of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Clermont Ferrand, Vichy, Moulins Montluçon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.