Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Aude Pouzols Minervois

Vakantiehuis op het authentieke Franse platteland

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  225.000. Het huis in Zuid-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen


Dit huis in Pouzols Minervois wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (4 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Vakantiehuis op het authentieke Franse platteland te koop in Aude (Frankrijk)
Terras aan de voorzijde <br>Hier zit u heerlijk beschut op de veranda. Voor meer foto's zie www.lecricri.com. Woonkamer <br>Vanuit de zitkamer heeft u toegang tot de 2 slaapkamers en opbergkasten. Voor meer foto's zie www.lecricri.com. Woonkamer <br>Fijne zit bij de houtkachel. De openslaande deuren geven toegang tot het overdekte terras. Voor meer foto's zie www.lecricri.com.

Omschrijving van dit huis in de Aude Zuid-Frankrijk:

Terras aan de voorzijde <br>Hier zit u heerlijk beschut op de veranda. Voor meer foto's zie www.lecricri.com. Foto's en informatie over het huis, vindt u op www.lecricri.com.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Languedoc Roussillon (Minervois):

Woonkamer <br>Vanuit de zitkamer heeft u toegang tot de 2 slaapkamers en opbergkasten. Voor meer foto's zie www.lecricri.com.Informatie over het huis en de omgeving, vindt u op website www.lecricri.com.

Voor uw oriëntatie: Pouzols Minervois ligt in de buurt van de plaatsen: Narbonne, Beziers, Carcassonne, Olonzac en Lézignan.

Informatie voor de koper:

Alle aansluitingen in het huis m.b.t. elektriciteit, fosse septic, CV, waterleiding en inbouw keukenapparatuur zijn aanwezig en werken goed.
De inboedel is in overleg over te nemen.

Datum laatste update: 24-06-2021EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (4 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • parasailing is aanwezig parasailing

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Aude Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Pouzols Minervois voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Pouzols Minervois en in de nabije omgeving van Pouzols Minervois gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Aude die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Languedoc Roussillon waartoe Aude behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Pouzols Minervois of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Narbonne, Beziers, Carcassonne Olonzac Lézignan

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.