Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Lurcy Levis

Lurcy Levis – Schattig dorpshuis op 1950 m2 grond achter de dorpskern. ** ONDER BOD **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  146.280. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 13 personen


Dit huis in Lurcy Levis wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (12 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Lurcy Levis – Schattig dorpshuis op 1950 m2 grond achter de dorpskern. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk)
 vakantiehuis Allier

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Lurcy Levis – Schattig dorpshuis op 1950 m2 grond achter de dorpskern.

Via de hal, met originele tegelvloer, komt u het huis binnen waar u twee slaapkamers met prachtige eiken houten vloer vind waarvan 1 een aangrenzende badkamer met ligbad en toilet, de keuken en bij keuken met douche en een voorraad kamer.

Door de eetkamer komt u in de aanbouw waar nog een eetkamer is met houtkachel, salon met toegang naar de tuin en derde slaapkamer.

In de hal is de eiken houten trap naar boven waar zich 2 ruime slaapkamers bevinden eveneens met eiken houten vloeren, 1 drie persoons en 1 vier persoons familie kamer. Tevens 1 badkamer met zitbad en 1 badkamer met douche en toilet. Onder de houten trap krijgt u een deur die naar de grote cave gaat waar een waterput zit die het gehele huis van water kan voorzien, tevens is het huis ook gewoon op het waterleidings net aangesloten.

Op het terrein staat nog een houten chalet met extra slaapplaatsen tussen de grote oude bomen en vlakbij een klein stroompje wat achterin de tuin loopt. Twee garages aan het huis vast. Aan de salon een balkon wat uitkijkt op de gezellige tuin met een kleine vijverpartij en heerlijke zitjes in de schaduw onder de bomen. Een oude druiven struik voorziet u van heerlijke druiven.

Het geheel heeft overal dubbele beglazing enkele ramen zijn nieuw andere met voorzet ramen met behoud van het oude originele sluitwerk. Garages en cave zijn geïsoleerd, centrale verwarming op olie. Aangesloten op de riolering.
Prachtig object voor een chambre de hôtes op 500 meter van het centrum met restaurants,supermarkt , bar, kapper e.d. Glasvezel kabels voor internet wordt momenteel gerealiseerd dus ideaal voor thuiswerken.

Een mooi object om uit te baten voor een B&B of als groot familie huis, direct bewoonbaar !

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Lurcy Levis ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Sancoins, Moulins, Montlucon en Clermont Ferrand. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Lurcy Levis wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (12 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Lurcy Levis voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Lurcy Levis en in de nabije omgeving van Lurcy Levis gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Lurcy Levis of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Sancoins, Moulins Montlucon Clermont Ferrand

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.