Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Zomerse overstapmaanden

Wij hebben jaarlijks 2 overstapmaanden. Van 1 juni tot en met 31 juli van ieder jaar geven wij de overstappers van andere websites naar ons een jaar lang 50% korting wanneer zij hun huurhuis op onze website gaan onderbrengen op basis van het 'no cure, no pay' pakket Dit is wel heel voordelige manier om met onze website kennis te maken. (En echt overstappen hoeft niet! Het is aan u om op meerdere websites te adverteren of niet)

Leuk om te weten: Wij bestaan vanaf het jaar 2003 en hebben nu meer dan 1.000 deelnemers op onze website en circa 75.000 bezoekers per maand zorgen voor veel boekingen.

U moet in het aanmeldingsformulier wel de link vermelden waar u nu adverteert want deze aanbieding geldt niet voor verhuurders die nog nergens met hun huis hebben geadverteerd, bestaande klanten of voor lopende aanvragen op onze website. Deze aktiekorting geldt niet indien u minder dan 8 weken per jaar te huur aanbiedt tenzij het 8 weken in het hoogseizoen betreft. Wij zullen dan mogelijk met u contact opnemen om de advertentiemogelijkheden te bespreken.

Wilt u dit jaar zonder enig financieel risico met ons kennismaken dan adviseren wij het 'no cure, no pay' pakket aan. U betaalt dan slechts 4,96% (excl. BTW of 6% inclusief BTW) over een gerealiseerde boeking. De advertentiekosten worden per boeking over het huurbedrag gerekend. Krijgt u via ons geen boekingen dan betaalt u ons dus helemaal niets. Bij een boeking ontvangt u van ons alle gegevens van de huurder en wikkelt u dit af zoals u dit zelf gewend bent. Wij bemoeien ons niet met de incasso van de huur of met het huurcontract. De minumum provisie bedraagt 30 euro (excl. BTW per boeking.

U kunt maar met één accommodatie adverteren op één advertentie. Houdt u hier bij uw aanmelding rekening mee!

Aanmelden kan via de volgende link: overstapmaanden

Heeft u vragen over onze website of over de overstapweken? Neem dan contact met ons op.