Kasteel in de Franse Ardennen te huur

MENU

U kunt hier geen bericht sturen aan de eigenaar van het kasteel dat u kunt huren in de Ardennes

Wanneer u meer particuliere huizen in Noord-Frankrijk wilt bekijken dan kunt u hier naar de HomePage van vakantiehuis-frankrijk.nl

Kasteel Ardennes Noord-Frankrijk huren?

Welkom op dit kasteel in Noord-Frankrijk.Deze pagina maakt deel uit van de website van www.vakantiehuis-frankrijk.nl De site voor verhuur en verkoop van particuliere franse vakantiewoningen in Frankrijk.
Op deze pagina krijgt u een korte omschrijving van dit fraaie kasteel in Noordoost Frankrijk in de omgeving van Reims, Sedan en Luxembourg.
Indien u interesse heeft om één of meer kamers in dit kasteel te huren dan kunt u via het menu aan de linker kant van het scherm een e-mail sturen aan de eigenaar van dit kasteel in Noord-Frankrijk.
U krijgt dan alle informatie die u nodig heeft voor uw vakantie in de Champagne Ardennen

In verband met klachten over deze accommodatie zijn de links op deze pagina verwijderd.

Maar we hebben nog veel andere kastelen in Frankrijk waaruit u kunt kiezen.

 


Vakantie in een uniek en beschermd natuurgebied:

Informatie over het kasteel

Het mooie kasteel in de Franse Ardennen.

Chateau de Villette behoort tot de geschiedenis van Frankrijk. Het kasteel was eigendom van Kardinaal Mazarin die hier verbleef tijdens de burgeroorlog in 1651. Deze oorlog werd ook wel ‘La Fronde’ genoemd. Het verdedigingskasteel werd in de 18e en 19e eeuw verbouwd tot een landelijk kasteel en men creëerde er prachtige tuinen die nu bekend staan als de  "Jardins à la française". 

Het kasteel ligt bij de rivier de Maas op het schiereiland van Iges, eens door Emile Zola omschreven als het kamp van ellende. Het kasteel was getuige van de Franse capitulatie in 1870. 

Het is een magische en authentieke plaats, die u in een originele Renaissance sfeer doet belanden die u nimmer zult vergeten.

Eén van de slaapkamers in het kasteel.Het kasteel is als accommodatie geschikt voor 12 personen in 3 dubbele kamers, en 2 mini-suites toe. U kunt dineren in een prachtige Renaissance zaal en er is een comfortabele woonkamer met Hifi-apparatuur, televisie, videorecorder, DVD-speler gelegen aan de wintertuin met uitzicht over de rivier de Maas.

De keuken is modern en volledig uitgerust. Er zijn 3 WC’s, 2 badkamers, waarvan één een douche heeft met hydromassage.

Winkels zijn dichtbij (4 supermarkten op minder dan 2 km).

Er wordt samengewerkt met een restaurant dat op 2 kilometer afstand is gelegen. De exclusieve maaltijdenElk detail van dit kasteel is authentiek. met heerlijke delicatessen kunnen in het kasteel worden opgediend. De kosten bedragen 20 tot 40 euro per couvert + 150 euro per dag voor de kelner die alles uitmuntend voor u zal verzorgen.

Er is voor een paar uur per dag de beschikking over een schoonmaakster. Huishoudlinnen, handdoeken etc. zijn aanwezig. Schoonmaakkosten worden apart in rekening gebracht.

Het kasteel beschikt over comfortabele bijgebouwen alwaar 4 tot 6 personen extra kunnen verblijven.

Het kasteel ligt in de omgeving van: Reims, Sedan en Luxembourg
(Franse Ardennen)

Regio: Champagne Ardennen Departement: Ardennes

Kom eens kijken in de prachtige kasteeltuin.

Wat is er te doen in de regio:

Genieten van een beschermd natuurgebied (grote bossen, meren en schone rivieren)

Belval: een groot dierenpark. Het kasteel van Sedan (het grootste fort in Europa), Bouillon (vertrek van de eerste kruisvaarders onder leiding van Gotfried van Bouillon), diverse musea, kerken, abdijen en vlakbij een oude tapijtenfabriek.

Voor meer informatie over de Ardennen en uitgebreide tips voor uitstapjes in de regio kunt u hier klikken

Het vakantiekasteel in Glaire (Sedan) huren

Info huur / verhuur van dit Renaissance Kasteel

Even kijken in de slaapkamer van dit kasteel.

Wanneer u het kasteel voor een weekend wilt huren dan bedraagt de prijs tussen de 1.200 en 1.800 euro te vermeerderen met 200 tot 300 euro wanneer ook de bijgebouwen worden gehuurd. 

Wanneer u het kasteel een gehele week wilt huren dan bedragen de prijzen tussenDe eetkamer van dit kasteel in Noord-Frankrijk. 1.800 en 2.500 euro met een toeslag van 400 tot 500 euro voor de bijgebouwen. 

De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen en er is korting mogelijk bij verhuur aan kleinere groepen.

Voor meer prijsinformatie kunt u de website van deze kasteelheer bezoeken.

De kasteelheer in Glaire (Sedan) spreekt geen Nederlands maar wel Engels en Frans. Wanneer u per e-mail om meer informatie wilt vragen of wanneer u uw vakantie wenst te reserveren dan moet u uw bericht in het Engels of Frans verzenden.

Heeft u ook een kasteel in Noord-Frankrijk? Of ergens anders in Frankrijk? En wilt u uw huis verhuren en ook zo snel op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op www.vakantiehuis-frankrijk.nl


Een chateau in de Ardennes huren of verhuren doet u op vakantiehuis-frankrijk.nl

De website waar u uw huis in Frankrijk kunt vinden
(location maison pour vacances en France)

Adverteren | Advertenties huren | Advertenties kopen | Vakantiewoning huren | Vakantiewoning kopen | Zoekmachine vakantiewoning Frankrijk | FAQ | Info | vakantiewoningen zoeken met de kaart | Uw vakantiewoning en de franse fiscus | vakantiewoning verhuren | vakantiewoning verkopen | Vakantiehuizen Frankrijk aanmelden | Vakantiehuis Frankrijk links pagina