Logo vakantiehuis frankrijk
Zet uw eerste stap naar uw eigen vakantiehuis in Frankrijk.

Zoekopdracht koopwoning in Frankrijk

De plaatsing is gratis.

Op deze pagina kunt u gratis een zoekopdracht plaatsen indien u koopwoningen in Frankrijk zoekt. U kunt uw zoekopdracht gratis en zonder enige bijkomende verplichting op vakantiehuis-frankrijk.nl plaatsen en wij gaan binnen ons relatienetwerk van Nederlandstalige makelaars zoeken naar een koopwoning die zoveel mogelijk voldoet aan uw wensen.

U kunt hier de bestaande zoekopdrachten voor makelaars bekijken.
Indien u zelf een huis wilt verkopen dan kunt u hiermee op onze website adverteren.
Via de volgende link kunt u zich aanmelden om uw huis te verkopen.
Zoekt u een koopwoning in meerdere departementen of regio's van Frankrijk dan kunt u per departement of regio een nieuwe zoekopdracht invoeren.

Door de onderstaande vragen te beantwoorden kunt u uw zoekopdracht plaatsen:

In welk departement zoekt u een huis?
(indien u in meerdere departementen naar woningen zoekt dan kunt u straks in het grote tekstblok ook de andere departementen of regio's vermelden.)
In welke prijsklasse?
In het tekstveld hiernaast kunt u een vrije omschrijving invullen waaraan de woning die u wilt kopen moet voldoen. Wij verzoeken u dit uitvoerig te doen zodat u alleen reacties krijgt die voor u relevant zijn. Wilt u daarom altijd de minimale vereisten opgeven zoals aantal kamers, grootte van het perceel, wel of geen zwembad, geschikt voor verhuur etc.etc. Ook het type huis kan van belang zijn. Vermeldt a.u.b. ook of u een appartement, villa, vakantiebungalow, gite, hotel, camping, kasteel of iets anders in Frankrijk zoekt.
Uw naam:
Uw telefoonnummer overdag:
Uw telefoonnummer na 19.00 uur:
Uw e-mail adres:
Makelaars moeten vaak heel veel tijd stoppen in het zoeken van een geschikt object. Vanwege de terughoudendheid van banken om onroerend goed in het buitenland te financieren willen de makelaars graag weten of u redelijkerwijs in staat bent de aankoop te financieren. Zonder voldoende eigen middelen is het niet zinvol om een zoekopdracht te plaatsen.
Indien u de aankoop wilt financieren met de overwaarde van uw eigen woning dan verzoeken wij u eerst met uw bank te overleggen of dit wel mogelijk is.
Geen financiering nodig, voldoende eigen geld aanwezig!
Ik beschik minstens over 50% eigen geld
Ik beschik minstens over 25% eigen geld
Ik moet nagenoeg alles financieren
  (klik op VERZENDEN om uw zoekopdracht te verzenden.)