Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Uw vakantiehuis verhuren tegen vaste kosten.

Voor het aanmelden a.u.b. eerst de voorwaarden doorlezen

Vakantiehuis-Frankrijk.nl hanteert algemene voorwaarden op haar website. Wij verzoeken u de voorwaarden goed door te lezen. Bij aanmelden van uw huis dient u ook de voorwaarden goed te keuren. Mocht u bezwaar hebben tegen bepalingen in de algemene voorwaarden dan verzoeken wij u voor het aanmelden van uw accommodatie contact met ons op te nemen.

De unieke voordelen om uw vakantiewoning via vakantiehuis-frankrijk.nl te verhuren:

  1. U betaalt 1 x per jaar een vast bedrag. Het jaartarief bedraagt thans € 119 Er zijn geen aanvullende kosten zoals provisie en/of boekingskosten.
  2. U mag gratis last minute aanbiedingen plaatsen.
  3. U stelt zelf de tekst van uw advertentie op.
  4. U bepaalt zelf de huurprijs. Desgewenst kunt u ons advies vragen over de hoogte van de huurprijs en eventuele actiekortingen zoals last minute- en vroegboekkorting.
  5. U krijgt de beschikking over een fotoalbum, verhuurkalender*, gastenboek, last minute module en een uitgebreide pagina met een samenvatting van alle bijzonderheden van uw huis
  6. U correspondeert zelf met de huurder en u kunt zijn vragen zelf beantwoorden of zelf vragen stellen.
  7. U bepaalt zelf aan wie u wilt verhuren.
  8. U regelt zelf de huurovereenkomst, ontvangst, schoonmaak etc..

* In de verhuurkalender dient u de huurprijzen per week te vermelden. De verhuurkalender wordt alleen bij een advertentie geplaatst inden de advertentie op één vakantiehuis betrekking heeft. Heeft u een vakantieverblijf die uit meerdere accommodaties bestaat dan adviseren wij u voor iedere accommodatie afzonderlijk een advertentie te plaatsen. Dit kost u natuurlijk meer maar dan verhoogt u uw vindbaarheid enorm waardoor u meer boekingen zult krijgen. Veel verhuurders beschikken over meerdere advertenties en krijgen zo een hele hoge conversie.Een alternatief is om alle accommodaties op basis van 'no cure no pay' te verhuren. Hier zijn de advertenties dan helemaal gratis en betaalt u uitsluitend bij een boeking provisie aan ons.

Wij sturen u de link naar het aanmeldingsformulier per e-mail toe.

U kunt hieronder uw e-mail adres invoeren. Mocht u straks van ons geen e-mail ontvangen dan is de mail waarschijnlijk in de spam map beland. In 99% van de gevallen gaat het echter wel goed maar soms overdrijven de e-mail providers een beetje. Mocht u de e-mail helemaal niet hebben ontvangen dan verzoeken wij u via ons contactformulier met ons contact op te nemen.Uw telefoonnummer: