Logo vakantiehuis frankrijk
Uw vakantiehuis op commissiebasis verhuren is transparant. Geen bijkomende kosten!

Uw vakantiehuis verhuren
(12% provisie, no cure no pay)

Lees eerst de Algemene Voorwaarden

Vakantiehuis-Frankrijk.nl hanteert algemene voorwaarden bij het verhuren van een vakantieverblijf op basis van provisie zonder verdere kosten. Ook wel 'no cure, no pay' genoemd. De genoemde provisie is inclusief 21% BTW. Wij verzoeken u de voorwaarden goed door te lezen. Bij aanmelden van uw huis dient u ook de voorwaarden goed te keuren.

Aanmelden

U kunt hieronder uw e-mail adres invoeren. Wij sturen u dan per e-mail de link naar het aanmeldingsformulier toe. Mocht u straks van ons geen e-mail ontvangen dan is de mail waarschijnlijk in de spam map beland. In 99% van de gevallen gaat het echter wel goed maar soms overdrijven de e-mail providers een beetje. Mocht u de e-mail helemaal niet hebben ontvangen dan verzoeken wij u via ons contactformulier met ons contact op te nemen. Mocht u nog vragen hebben over de verhuur op basis van provisie dan kunt u ook het contactformulier gebruiken.Uw telefoonnummer:De unieke voordelen om uw huis via vakantiehuis-frankrijk.nl op basis van provisie te verhuren:

  1. U betaalt geen jaarlijkse kosten. Het plaatsen van de advertentie is gratis.
  2. U betaalt aan ons uitsluitend provisie wanneer u van de huurder een aanbetaling heeft ontvangen. U weet dan zeker dat de boeking doorgaat!
  3. U correspondeert zelf met de huurder en u kunt zijn vragen zelf beantwoorden of zelf vragen stellen.
  4. U bepaalt zelf welke weken van het jaar u via ons wilt verhuren. (zie ook de algemene voorwaarden)
  5. U bepaalt zelf of u een boeking accepteert of niet
  6. U regelt zelf de huurovereenkomst, ontvangst, schoonmaak etc.. Wij zijn geen reisbureau die alles voor u en de huurder regelt.
  7. Bij annulering door de huurder binnen 14 dagen na de boeking bent u geen provisie verschuldigd.