Doubs Frankrijk
Terug naar de vorige pagina

Gelegen aan rivier en fietsroute. In een rustig dorp in ongerepte omgeving. huisdieren welkom!

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6689) bedraagt € 650 per week voor maximaal 5 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.
Klik op een foto en start het fotoalbum
Vakantiehuis: Gelegen aan rivier en fietsroute. In een rustig dorp in ongerepte omgeving. huisdieren welkom! te huur in Doubs (Frankrijk)
vakantiehuis Doubs Franche Comte 2 vakantiehuis Doubs vakantiehuis 4 Doubs Franche Comte 4 vakantiehuis 5 Doubs Franche Comte 5 vakantiehuis 6 Doubs Franche Comte 6 vakantiehuis 7 Doubs Franche Comte 7 vakantiehuis 8 Doubs Franche Comte 8 vakantiehuis 9 Doubs Franche Comte 9 vakantiehuis 10 Doubs Franche Comte 10

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week
 • 5 december 2020 ⇔ € 390
 • 12 december 2020 ⇔ € 390


Omschrijving van dit huis in de Doubs Noordoost-Frankrijk:

vakantiehuis Doubs Franche Comte 2 Als u de rivier en de omgeving van de Doubs eenmaal hebt leren kennen dan wordt u vast een liefhebber. wij in ieder geval wel.

In ons vrijstaande huis aan de rivier hebben we een appartement voor u ingericht. U kunt er gebruik maken van een slaapkamer, een goed ingerichte keuken, een woonkamer met uitzicht op de rivier, een badkamer met inloopdouche. Rond het huis een zeer grote tuin.

Ons vakantiehuis is geschikt voor maximaal 4 personen. Er zijn een kinderbed en kinderstoel aanwezig. Uw huisdier is van harte welkom zonder extra kosten.

Er is gratis internet via wifi en voldoende parkeerplaats voor het huis.

Voor ons huis ligt een fietspad. Dit pad vormt een fietsroute van Nantes naar Budapest.
Heerlijk fietsen zonder veel klimmen.

Achter ons huis vindt u een spannende grot. Voor de ware avonturier.

Op 3 km afstand een klimrots.

Kortom mogelijkheden te over voor een actieve vakantie. Natuurlijk staat niets u in de weg om in een luie stoel in de zon in de tuin te zitten.

Als u het van te voren reserveert dan kunt u met ons ontbijten en / of dineren.

We kijken uit naar uw komst en zullen onze uiterste best doen om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.

U kunt bij ons overwinteren voor 900 euro per maand all in.

Graag tot ziens!
BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Franche Comte (Franche-Comte):

vakantiehuis DoubsDe omgeving van ons huis is uitermate geschikt voor alle mogelijke buitensporten. De fietsroute voor de deur wordt gebruikt door fietsers, skaters , skilers, wandelaars , ruiters noem maar op.

De rivier voor de deur is geschikt om op te varen, in te zwemmen en te vissen.
Met een beetje geluk ziet u een ijsvogel over het water vliegen.

Achter ons huis een grot om te ontdekken. Er zijn prachtige figuren ontstaan in 9 zalen.

Op 3 km afstand een aantrekkelijke klimrots voor beginners en gevorderden.

In een dorp op 4 km afstand vindt u alle winkels die u nodig kunt hebben.
In de buurt 2 restaurants met lokale gerechten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

U kunt ook ontbijten en/of dineren aan onze table d'hôte.

Besançon op 30 km afstand is een stad om niet te missen. De citadel van Besançon staat op de lijst van Unesco.

Op 50 km in Ronchamp de beroemde kapel ontworpen door Corbusier.

Kortom, teveel om op te noemen hier in de Doubs, Franche-Comté.

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Besancon, Baume les Dames, Belfort, Basel. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 01-12-2020

U kunt met ons contact opnemen met het mail en reserveringsformulier op deze pagina. We spreken Nederlands, Frans, Engels en Duits.
Zodra u gereserveerd heeft sturen we u een bevestiging. We vragen u een aanbetaling van 25%. U kunt kosteloos annuleren tot 2 weken voor uw aankomstdatum. Helaas kunt u bij ons niet pinnen en ook niet met een creditcard betalen.

De verhuurprijs is inclusief lakens, handdoeken en schoonmaak.

Ons huis is geschikt voor alle leeftijden.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Ligplaats boot is aanwezig Ligplaats boot
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Besancon Baume les Dames Belfort Basel Doubs Franche Comte Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.