Welkom op onze pagina over
vakantiewoningen voor lichamelijk gehandicapten

gehandicapten vakantie in Frankrijk

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van vakantiehuizen in Frankrijk die volgens de particuliere eigenaren van de vakantiewoningen geschikt zijn voor personen met een handicap en gebruik moeten maken van een rolstoel. Wij adviseren u echter wel altijd voor uw vakantie te informeren in hoeverre het huis het geschikt is voor een persoon / of meerdere personen met een lichamelijke handicap.

Meer vakantiehuizen die te huur of te koop worden aangeboden vindt u op vakantiehuis-frankrijk.nl
In onze zoekmachine staat aan de rechterkant vermeld of een woning geschikt is voor rolstoelgebruikers.

U krijgt een korte omschrijving van deze vakantiehuizen te zien. Wanneer u meer informatie wenst over de hoogte van de huur of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de vakantiewoning, ter voorbereiding van uw vakantie in Frankrijk, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het huis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een huis in Frankrijk wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar. Wij verhuren zelf geen huizen in Frankrijk.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Saint Saud Lacoussiere te huur

Familie Huis in de Dordogne
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 1.229, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.299, Hoogseizoen: € 3.518.

Huis te huur in Dordogne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest ) in het departement Dordogne in de plaats . Bekende plaatsen in de buurt: Nontron, Thiviers en Brantome.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 12 slaapkamers en is geschikt voor 20 personen.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 20 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Tauves te huur

Wij bieden je een mooie plek voor je vakantie in onze gites met alle voorzieningen van thuis
Laat je verrassen door de natuur, de rust en de ruimte

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 550, Voorseizoen/Naseizoen: € 550, Hoogseizoen: € 600.

Huis te huur in Puy de Dome en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Auvergne (Midden Frankrijk) in het departement Puy de Dome in de plaats Tauves. Tauves ligt op 950 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: La bourboule, le mont dore en Clermont Ferrand.
Ook Sancy is bezienswaardig en ligt op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Tauves is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Golf, Golfbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Lauzerte te huur

Geen zwembad, wel een eigen meertje met schoon water.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 649, Voorseizoen/Naseizoen: € 850, Hoogseizoen: € 1.350.

Huis te huur in Tarn et Garonne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyrenees (Zuidwest Frankrijk) in het departement Tarn et Garonne bij de plaats Lauzerte. Lauzerte, een middeleeuwse bastide, ligt op 1200 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Quercy.
Bekende plaatsen in de buurt: Toulouse, Cahors en Montauban.
Ook Moissac en Agen zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis. In Agen ligt attractiepark Walabi, voor een dagje spanning en vermaak!

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Fijne bedden met goede matrassen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Lauzerte is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.
Wij vragen aan onze huurders een borgsom van 400€, die max.binnen twee weken na uw vertrek weer naar u worden teruggeboekt, indien alles in orde.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen (Er zijn gratis fietsen voor u beschikbaar), Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Parasailen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Bergerac te huur

vakantiewoningen te huur met zwembad in zuid frankrijk Bergerac (dordogne)
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 750, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.300, Hoogseizoen: € 1.600.

Huis te huur in Dordogne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats Bergerac. Deze omgeving staat ook bekend als Queyssac. Bekende plaatsen in de buurt: Bergerac, Lasquaux en Begnac.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie. Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 10 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Bergerac is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) Appartement, (vakantie) boerderij, Kasteel, Villa.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Velleneuve te huur

Idyllisch gelegen huisje aan de rand van de Morvan in prachtige omgeving
zie ook: www.la-renardiere.nl

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 250, Voorseizoen/Naseizoen: € 250, Hoogseizoen: € 250.

Huis te huur in Cote d'Or en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Bourgogne (Oost Frankrijk) in het departement Cote d'Or in de plaats Velleneuve . Velleneuve ligt op 800 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Bourgogne.
Bekende plaatsen in de buurt: Autun, Arnay Le Duc en Seaulieu.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor max. 3 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Velleneuve is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Baladou te huur

Het natuurhuisje biedt een erg rustige en privé gelegen terrein dat naast privacy ook gemakkelijk toegang biedt tot de nabijgelegen dorpjes.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 625, Voorseizoen/Naseizoen: € 910, Hoogseizoen: € 1.137.

Huis te huur in Lot en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneeen (Zuidwest ) in het departement Lot in de plaats . Deze omgeving staat ook bekend als .
Bekende plaatsen in de buurt: Martel, Souillac en Brive.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.
De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Bungalow.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Péguilhan te huur

exclusieve Bruiloft in zuid-west Frankrijk
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 2.600, Voorseizoen/Naseizoen: € 2.600, Hoogseizoen: € 3.600.

Huis te huur in Haute Garonne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyrenees 8 slaapkamers (Zuidwest Frankrijk) in het departement Haute Garonne in de plaats péguilhan. péguilhan ligt op 1100 kilometer rijden vanaf Brussel. Bekende plaatsen in de buurt: Toulouse, saint gaudens en boulogne sur gesse.
Ook lourdes en pau zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft en is geschikt voor 14 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 6 badkamers.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zoadat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij advsieren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in péguilhan is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, , Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Deltavliegen, Parachute springen, Jeu de boules (Het vakantieverblijf heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Flayosc te huur

Prachtige Provençaalse villa op 5000 tuin, zwembad met "Poolhouse" met buitenkeuken, kinderspelplaats,zeer rustig gelegen op loopafstand van Flayosc.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 2.250, Voorseizoen/Naseizoen: € 2.250, Hoogseizoen: € 2.950.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence-Cote d'Azur (Zuidoost Frankrijk) in het departement Var in de plaats Flayosc. Flayosc ligt op 1250 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Provence- Côte d'Azur.
Bekende plaatsen in de buurt: Draguignan, Saint Tropez en George du Verdon.
Ook Saint Maxime, Cannes, Aix en Provence, Nice zijn bezienswaardig en liggen op ongeveer een uur rijden van de villa.

Algemene gegevens van de villa: De accommodatie bestaat uit een grote villa met een intern appartement met salon met kitchenette, slaapkamer en badkamer.
De woning heeft totaal 4 slaapkamers en maar liefst 4 badkamers is geschikt voor 8 personen met eventueel nog een extra kinderbed.

Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Flayosc is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad met Pool House met compleet ingerichte keuken.

Het huis is redelijk goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard.
In huis is er gedeeltelijk airco aanwezig mocht u het te warm vinden. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
U bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Windsurfen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Neffiès te huur

Vrijstaande villa met veel privacy en groot zwembad in rustige omgeving bij een dorp
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 1.050, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.150, Hoogseizoen: € 1.450.

Huis te huur in Herault en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Languedoc Roussillon (Zuid Frankrijk) in het departement Herault in de plaats Neffiès. Neffiès ligt op 1200 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Languedoc.
Bekende plaatsen in de buurt: Pezenas, Beziers en Cap d'Agde.
Ook Sete en Montpellier zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Neffiès is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand.
In huis is er airco aanwezig mocht u het te warm vinden. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Marcillac St Quentin te huur

Gezellig, ruim, vakantiehuis op landgoed nabij camping met verwarmd zwembad en vele faciliteiten. U kunt zowel met 2 als met 6 personen hier genieten
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 350, Voorseizoen/Naseizoen: € 875, Hoogseizoen: € 1.295.

Huis te huur in Dordogne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats Marcillac-St.Quentin. Marcillac-St.Quentin ligt op 1000 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Perigord.
Bekende plaatsen in de buurt: Sarlat-La-Canada, Domme en Montignac.
Ook Beynac en Périgueux zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen + baby.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers (en babybadje).
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen. Ook is er een breedbeeld televisie aanwezig met Nederlandse zenders.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Spelletjes zijn aanwezig en in de hele wei mag gespeeld worden.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Marcillac-St.Quentin is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Het huis ligt in een gezellige buurt. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Deltavliegen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Lorgues te huur

Gelijkvloerse kindervriendelijke moderne 10-persoons villa met omheind zwembad in Lorgues, Provence
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 1.500, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.750, Hoogseizoen: € 2.250.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence-Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Var in de plaats Lorgues. Lorgues ligt op 1290 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: Lorgues, Draguignan en Ste Maxime.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 3 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 10 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Het huis ligt in de buurt van het strand (zee). Er is dus gelegenheid om te zwemmen. U kunt de webpagina raadplegen voor de afstand naar de Franse kust of vraag de eigenaar van deze particuliere vakantiewoning om meer informatie. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Lorgues is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen (Er zijn gratis fietsen voor u beschikbaar), Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Beaumes de Venise te huur

http://vakantievilla4you.nl/
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 1.790, Voorseizoen/Naseizoen: € 2.290, Hoogseizoen: € 3.050.

Huis te huur in Vaucluse en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence-Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Vaucluse in de plaats Beaumes de Venise. Beaumes de Venise ligt op 1160 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: Avignon, Orange en Vaison la Romaine.
Ook Mont Ventoux is bezienswaardig en ligt op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 6 slaapkamers en is geschikt voor 12 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 5 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 12 personen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft geen tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Beaumes de Venise is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis beschikt over een gezellige open haard.
In huis is er airco aanwezig mocht u het te warm vinden. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
Het huis dient door u zelf te worden schoongemaakt en schoon door u te worden achtergelaten! Wanneer het huis niet goed is schoongemaakt dan zullen wij de kosten die gemaakt moeten worden inhouden op uw borgsom.
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Les Arques te huur

Holiday rental in south west France with pool and stunning view
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 550, Voorseizoen/Naseizoen: € 775, Hoogseizoen: € 950.

Huis te huur in Lot en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Peguilhan te huur

Landgoedboerderij " Busquet bas " Rust Ruimte & Romantiek .
Zwembad met wit zandstrand

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 1.250, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.250, Hoogseizoen: € 1.500.

Huis te huur in Haute Garonne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Busquet bas ligt in de plaats Peguilhan , Haute Garonne ( Midi Pyreneeen)

Peguilhan ligt op 1200 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Toscane van Frankrijk.
Bekende plaatsen in de buurt: Toulouse , Pau , Tarbes , Lourdes .
Ook St Gaudens is bezienswaardig en ligt op minder dan een 30km rijden .

Voor de wintersporters ... Bagneres de Luchon , St Lary, Col de Menthe . Binnen een uur op de piste .


Er is in de hele boerderij gratis wifi aanwezig .
De boerderij (totale inhoud 2000m3 ) geheel vrij gelegen , eigen terrein van 10 ha.

Grote tuin waar kinderen kunnen spelen .


Het huis ligt nabij een groot , prachtig meer( Lac van Gimone )waar u , samen met u hond , kunt zwemmen , bbq , varen , vissen .Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving is bosrijk en geaccidenteerd .
Vanuit de boerderij heeft u een fraai uitzicht op vallei en Pyreneeen . De accommodatie beschikt over een natuurlijke zwembadvijver met zandstrand . De jacht/zitkamer heeft een gezellige, grote open haard. De keuken is volledig ingericht.

Type huis: Eeuwen oude , in stijl gerenoveerde landgoedboerderij met zwembadvijver en zandstrand .

Volledig ingericht voor 10 personen

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:
Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Tennisbaan, Paardrijden kan in manege ( 1.5 km )
Windsurfen, Hanggliding, Deltavliegen, Jeu de boules .

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Brissac Quincé te huur

Hoogwaardig vakantiehuis / Gite 10persons with covered pool
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 600, Voorseizoen/Naseizoen: € 800, Hoogseizoen: € 1.250.

Huis te huur in Maine et Loire en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Aleu te huur

Vakantiehuis Pyreneeën: La Rose de Fernand: zalige rust en stilte in een uniek berglandschap !
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 300, Voorseizoen/Naseizoen: € 400, Hoogseizoen: € 500.

Huis te huur in Ariege en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyrenees (Zuid Frankrijk) in het departement Ariege in de plaats Aleu. (in de deelgemeent Castet d'Aleu)

Aleu ligt op 1100 kilometer rijden vanaf Brussel. Deze omgeving staat ook bekend als Le Couserans.

Bekende plaatsen in de buurt: Saint Girons, Seix en Massat.
Ook Guzet Neige skistation en Aulus les Bains kuuroord zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis. U bent dicht bij de Spaanse grens, dicht bij Andorra. Lourdes ligt op 150 km.

Met de wagen is het vanaf Brussel 1100 km. Vliegen doet u best met Ryanair naar Carcassonne of Toulouse. De vluchten zijn bijzonder goedkoop. (tussen 10 en 100 euro)

Algemene gegevens van het huis:
De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.

Het huis ligt volledig buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin en bos. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen.

Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Aleu is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige houtkachel. De keuken is compleet ingericht en u kunt zonder enig probleem zelf uw maaltijden bereiden. Er is een wasmachine. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas is de woning roken niet toegestaan!

Het huis dient niet door u te worden schoongemaakt. Wel dient u het heel keurig en net achter te laten!

U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een overzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Vissen, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc.. Het allerbelmanghrijkste is de immense rust en stilte en de unieke vergezichten.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Le Biot te huur

Rolstoel toegankelijk Chalet met zwembad te huur in Haute Savoie.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 1.250, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.250, Hoogseizoen: € 2.875.

Huis te huur in Haute Savoie en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Rhone Alpen (Zuidoost ) in het departement Haute Savoie in de plaats Le Biot. Deze omgeving staat ook bekend als Portes du Soleil.
Bekende plaatsen in de buurt: Thonon, Les Gets en Morzine/Avoriaz.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie. Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 10 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Le Biot is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel aangepast. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en droger aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Chalet.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Hanggliding, Deltavliegen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Mauzens et Miremont te huur

Luxe verbouwde gite met prive zwembad op schitterend Domaine, heel privé gelegen in het gouden hart van de Dordogne
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 620, Voorseizoen/Naseizoen: € 850, Hoogseizoen: € 1.395.

Huis te huur in Dordogne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats Mauzens-et-Miremont. Deze omgeving staat ook bekend als Perigord-Noir. Bekende plaatsen in de buurt: Les Eyzies, Le Bugue en Sarlat.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Mauzens-et-Miremont is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Meyraguet Lacave te huur

Huisje "Riverdance", een geriefelijk huis met meerdere veranda's.Prachtig strandje van Dordogne op loopafstand.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 375, Voorseizoen/Naseizoen: € 375, Hoogseizoen: € 475.

Huis te huur in Lot en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Rustig aan de Dordogne bij het boerendorpje Meyraguet bevindt zich ons vakantiehuisje. Eigenzinnig en sfeervol ingericht voor de echte genieter.
De mooie veranda's zorgen ervoor dat u altijd buiten kunt verblijven.
De heerlijke tuin biedt u ruimte, rust en speelruimte voor de kinderen.

Uniek gelegen op loopafstand van een prachtig strandje aan de Dordogne.

Dichtbij bevinden zich vele eeuwenoude plaatsjes, kastelen, grotten.

Er is heel veel te doen en te bezichtigen in de nabije omgeving voor jong en oud.

Klik op de link om meer foto's te zien. huisjeriverdance.nl

U kunt in het gastenboek op onze eigen website lezen over de ervaringen van onze gasten die al eerder genoten van een vakantie in Riverdance!

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Condat Sur Trincou te huur

Prachtig landhuis met eigen zwembad, tennisbaan, grote tuin en een fantastisch uitzicht. Ideaal voor uw perfecte vakantie in Frankrijk!
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 1.400, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.600, Hoogseizoen: € 2.000.

Huis te huur in Dordogne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Bellevue is een ruim vrijstaand landhuis, gelegen op een heuvel met prachtig uitzicht. Het heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers, geschikt voor tien personen.

Het is gelegen in het kleine dorpje Puy-Sec temidden van de vrije natuur. De villa heeft een erg grote tuin, waarin een tennisbaan aanwezig is - deze is echter niet geschikt voor serieus professioneel gebruik, alhoewel uitermate geschikt voor een leuk amateur potje tennis en om even in beweging te zijn! Er is een mooi eigen zwembad met daarnaast een volledig uitgeruste zomerkeuken met barbecue. Er zijn meerdere terrassen aan alle zijden van het huis om lekker te zonnen en te genieten van het uitzicht. Kinderen kunnen veilig spelen in en rondom het huis gezien het is omheind. De bakker rijdt twee maal per week langs met vers brood en andere producten die u kunt kopen.

De eerste verdieping beschikt over een woonkamer met zitruimte, dvd, satelliet tv, stereo, gezellige open haard en een grote eettafel. De keuken is compleet ingericht inclusief vaatwasser en is vanwege zijn grootte ook te gebruiken als eetkeuken. Er zijn op deze verdieping ook drie slaapkamers, waarvan een en-suite met bad, en een tweede badkamer met douche en een apart toilet. Alle kamers bezitten grote ramen aan een zijde, en aan de andere zijde openslaande deuren naar het grote terras dat loopt over de gehele breedte van het huis.

De parterre beschikt over twee slaapkamers, waaronder een complete kinderkamer met toebehoren. Er is een badkamer met douche en toilet aanwezig. Een grandioze lounge om lekker te relaxen, waar een piano staat, lekkere lounge banken en ook een televisie. Ook is er een aparte wasruimte met wasmachine, droger, strijkplank met strijkijzer en wastafel. Tevens hebben we ook een klein formaat tafeltennis tafel.

Vlak bij Bellevue ligt het schilderachtige stadje Brântome, dat bekend staan als het "Venetië van de Perigord". Er is een oud klooster waar ook zomerconcerten worden gegeven, een grote markt met lokale specialiteiten, winkels en ook zijn er veel restaurantjes die aan de rivier liggen. U kunt grotten bezoeken of gebruik maken van de zwem- en kano/kajak mogelijkheden. Ook vlakbij is het kasteel van Bourdeilles, geopend voor bezoekers en nog iets verder ligt de oude stad Perigieux, met zijn kathedraal en Romeinse overblijfselen.

In de omgeving van het huis is er een champignonnerie waar je verse champignons kunt kopen, zien hoe ze groeien en waar kinderen een ritje op ezels kunnen maken. Ook kun je in het dorpje Condat sur Trincou, verse meloenen en knoflook kopen.

Sportieve activiteiten tijdens uw vakantie: wandelen, kanoën, kajakken, fietsen, hardlopen en zwemmen.

Een routebeschrijving hebben we ter beschikking.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Saint Maigner te huur

Een volledig ingerichte vrijstaande boerderij in een zeer rustig en landelijke omgeving van de Puy de Dome.
Met prive zwembad.

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 850, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.120, Hoogseizoen: € 1.410.

Huis te huur in Puy de Dome en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Auvergne (Midden Frankrijk) in het departement Puy de Dome in de plaats Saint-Maigner. Deze omgeving staat ook bekend als Auvergne.
Bekende plaatsen in de buurt: Montlucon, Clermont ferrand en Vichy.
Ook Limoges en Puy de Dome zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 Volwassenen en 2 kinderen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 3 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen.
Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a.
uw e-mails te lezen of info op te zoeken ivm de streek.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Saint-Maigner is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en droogkast aanwezig. En dames, er is ook een haardroger aanwezig.
Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Bergsport: Bergbeklimmen, Bergwandelingen, Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Orsennes te huur

Contes d'une grand mere
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 350, Voorseizoen/Naseizoen: € 350, Hoogseizoen: € 400.

Huis te huur in Indre en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio (Midden Frankrijk) in het departement Indre in de plaats Orsennes. Orsennes ligt op 650 kilometer rijden vanaf Brussel. Deze omgeving staat ook bekend als Berry.
Bekende plaatsen in de buurt: Argenton sur creuse, Gargiless en Eguzon.
Ook Bourges en Chateauroux zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 7 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. Er is een playstation of een Wii aanwezig. Vraag gerust naar de mogelijkheden en aanwezige spelletjes..
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
In principe is het op het terrein mogelijk om een tent op te zetten of een caravan te plaatsen. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen over de mogelijkheden. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Orsennes is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, B&B (bed and breakfast).

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Saint Jean de Laur te huur

Vakantiehuis met geweldig uitzicht en privé zwembad van 9x4m.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 625, Voorseizoen/Naseizoen: € 775, Hoogseizoen: € 1.275.

Huis te huur in Lot en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit geheel nieuwe huis met geweldig uitzicht (tot 150km!) en prive zwembad van 9x4m ligt in de regio Midi Pyrenees (Zuidwest Frankrijk) in het departement Lot in de plaats Saint Jean de Laur. Saint Jean de laur ligt op 1050 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Quercy.
Bekende plaatsen in de buurt: Figeac, Cahors en Saint cirq lapopie.
Ook Rocamadour is bezienswaardig en ligt op een uur rijden van ons huis.

Het huis is heel ruim opgezet met grote kamers en keuken en van alle gemakken voorzien. Er is een internetverbinding (onbeperkt WIFI) aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen (ook op het terras en op het terras bij het zwembad. Via de woonkamer loopt u zo een groot terras op.

Het huis is geschikt voor 6 personen en kan worden uitgebreid tot 8 personen met twee kinderen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin van 4400m2. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren welkom en is de tuin zeer goed omheind. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het huis beschikt over een privé zwembad met zwembadterras incl ligstoelen en is vrijstaand. Ook gemakkelijk: Er is een vaatwasser, BBQ en wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, villa of gite

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege), Parasailen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen), Hanggliding, Deltavliegen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Montauroux te huur

Te huur grote vrijstaande en luxueuze Villa in zeer rustige omgeving
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 2.000, Voorseizoen/Naseizoen: € 2.000, Hoogseizoen: € 2.300.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Ons huis ligt in de regio Provence-Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Var in de plaats Montauroux. Deze omgeving staat ook bekend als provence- alpes-Côte d'Azur
Bekende plaatsen in de buurt: Cannes, Nice en Grasse. Ook Frejus en Draguignan (bezienswaardig) liggen op minder dan een uur rijden.

Algemene gegevens van het huis: De woning is ruim, met grote living, grote moderne keuken ; 3 zeer ruime slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Wifi (via satelliet) Eigen parkeerterrein

Dit huis is ons eerste woonadres, dus meer dan volledig ingericht.Het ligt even buiten de bebouwde kom. De woning heeft een volledig omheinde tuin (4600m) is veilig voor gezinnen met kleine kinderen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken.
Huisdieren niet toegestaan.
De omgeving van kan worden getypeerd als semi-toeristisch. De accommodatie beschikt over een groot privé zwembad. Het huis is vrijstaand, heeft grote open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt zelf uw maaltijden bereiden. Wasmachine en droger aanwezig.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt.
Type huis: Vakantiehuis, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantiehuis heeft een eigen jeu de boules baan, speltoestel voor de kinderen; tafeltennistafel ( wedstrijdformaat)

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Vallon pont d'arc te huur

Mooi gelegen vakantiehuis voor 6 personen. Voorzien van alle comfort, Airco, privé zwembad,... Ideaal voor een rustig, zorgeloze vakantie !
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 650, Voorseizoen/Naseizoen: € 895, Hoogseizoen: € 1.450.

Huis te huur in Ardeche en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Rhone Alpes (Zuid Frankrijk) in het departement Ardeche in de plaats Vallon pont d'arc. Bekende plaatsen in de buurt: Vallon pont d'arc, Monterlimar en Nimes.
Ook Ales en Aubenas zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 6 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Vallon pont d'arc is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand.
In huis is er airco aanwezig mocht u het te warm vinden. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
Het huis dient door u zelf te worden schoongemaakt en schoon door u te worden achtergelaten! Wanneer het huis niet goed is schoongemaakt dan zullen wij de kosten die gemaakt moeten worden inhouden op uw borgsom.
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Zwemmen, Vissen, Deltavliegen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Sante Maxime te huur

Te huur: Vakantiehuis Cote D'azur Sainte-Maxime 300m van de zee.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 430, Voorseizoen/Naseizoen: € 560, Hoogseizoen: € 910.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence-Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Var in de plaats Sante Maxime. Sante Maxime ligt op 1200 kilometer rijden vanaf Brussel. Deze omgeving staat ook bekend als Cote Azuur.
Bekende plaatsen in de buurt: Saint Tropez, Saint Raphael en Nice.
Ook Nice en Verdon zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 1 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee). Er is dus gelegenheid om te zwemmen. U kunt de webpagina raadplegen voor de afstand naar de Franse kust of vraag de eigenaar van deze particuliere vakantiewoning om meer informatie. U heeft vanuit de accommodatie zicht op de zee. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Sante Maxime is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) Appartement.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen (Er zijn gratis fietsen voor u beschikbaar), Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege), Parasailen, Windsurfen, Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Golfe Juan te huur

Schitterend zeezicht met strand. Appartement te huur, is geschikt voor 5 personen en ligt in Zuid Frankrijk. Regio: Provence Alpes Cote d'Azur Departement: Alpen Maritimes. U kunt het huis huren vanaf 645 euro per week afhankelijk van het seizoen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 695, Voorseizoen/Naseizoen: € 925, Hoogseizoen: € 1.150.

Huis te huur in Alpen Maritimes en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Alpen Maritimes in de plaats Golfe Juan. Bekende plaatsen in de buurt: Cannes, Nice en Juan les Pins.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt direct aan zee in een levendig dorp. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai zeezicht. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) Appartement.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Windsurfen, Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen), Hanggliding, Deltavliegen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Lombez te huur

vakantievilla (6pers)op park met restaurant, zwembad, golfbaan,tennisbaan dichtbij Toulouse in landelijke omgeving, rolstoel vriendelijk
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 475, Voorseizoen/Naseizoen: € 650, Hoogseizoen: € 1.275.

Huis te huur in Gers en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneeen (Zuid Frankrijk) in het departement Gers in de plaats Lombez. Deze omgeving staat ook bekend als Gers en Gascogne . Bekende plaatsen in de buurt: Toulouse, Auch en Lourdes.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Lombez is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht. Een wasmachine en droogtrommel zijn aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning is roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Villa.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Le Chateau d'Olonne te huur

VILLA ACCACIA, de VAKANTIE van je leven
..... en bijna onzichtbaar maar slim aangepast voor rolstoelers

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 665, Voorseizoen/Naseizoen: € 812, Hoogseizoen: € 2.009.

Huis te huur in Vendee en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Ons huis ligt in de regio Pays de la Loire (West Frankrijk) in het departement Vendee in de plaats Le Chateau d'Olonne tegen Les Sables d'Olonne. Le Chateau d'Olonne ligt op 900 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: Les Sables d'Olonne, La Roche sur Yon en Nantes.
Ook La Rochelle en Cholet zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van de villa: de woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. WiFi gratis beschikbaar.
De woning heeft een grote, besloten tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Kinderen kunnen er heerlijk spelen! Er zijn in de omgeving meerdere indrukwekkende pretparken.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan maar wel na overleg. Het huis ligt in de buurt van zee (oceaan) met gigantische stranden.

Er is eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis ligt in een rustige omgeving. Veel privacy! De omgeving kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heb je een fraai uitzicht. De woning beschikt over een privé verwarmd zwembad.

De villa is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Voor meer info even mailen. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en prima uitgerust voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Ook gemakkelijk: er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een föhn aanwezig! Uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet en ook lekker is die 2e koelkast! De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt via de eigenaar schoongemaakt. Bedlinnen moet gehuurd worden en als je wilt ook keukenlinnen.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalowpark, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens je vakantie: wandelen, fietsen (dames en herenfiets horen bij de villa) zwemmen, vissen, golfen (gratis onbeperkt golfen op www.golfdesolonnes.com voor 2 personen), midgetgolf golfbaan, tennis, tennisbaan (het park beschikt over een privé tennisbaan), windsurfen, kitesurfen, duiksport, snorkelen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Parisot te huur

Vakantiehuis (Landhuis met privé zwembad) rustig gelegen in de Tarn et Garonne. Het huis is geschikt voor 6 personen in Zuid Frankrijk.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 650, Voorseizoen/Naseizoen: € 850, Hoogseizoen: € 1.450.

Huis te huur in Tarn et Garonne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneeen (Zuid Frankrijk) in het departement Tarn et Garonne bij de plaats (1km) Parisot. Bekende plaats(en) in de buurt: St. Antonin Noble Val, Bruniquel, Cahors, Caussade, Figeac, Villefranche-De-Rouerque.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. De kinderen kunnen er fijn spelen.In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Parisot is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht op de omgeving. De accommodatie beschikt over een privé zwembad met terras.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige salon met een open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk; er is een vaatwasser en diepvries aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Luxe gite, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golfcursus Golfbaan, Tenniscursus Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Sainte Maxime te huur

Luxe appartement/penthouse, centrum Ste. Maxime, bij het strand.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 850, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.300, Hoogseizoen: € 1.650.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie:Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur(Zuidoost Frankrijk) in het departement Varin de plaats Sainte Maxime. Deze omgeving staat ook bekend als Cote d'azur.Bekende plaatsen in de buurt: Saint Tropez, Cannes en Port Grimaud.

Algemene gegevens van het huis:Het appartement/penthouse heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.Het complex ligt binnen de bebouwde kom. Het appartement heeft twee grote terrassen. (70 vierkante meter)

Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het appartement ligt in een gezellige buurt. De omgeving van Ste. Maxime kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht.
 
De keuken is zeer compleet ingericht. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en een vaatwasser aanwezig. De appartement is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. 

Roken in de woning is niet toegestaan.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Windsurfen, Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Les Arques te huur

Comfortabele gite met prachtig verwarmd zwembad met inloop, wateroverloop en panoramisch uitzicht. zie ook YouTube filmpje ( youtu.be/mtSMYKs6AxI )
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 550, Voorseizoen/Naseizoen: € 775, Hoogseizoen: € 950.

Huis te huur in Lot en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneeen (Zuidwest Frankrijk) in het departement Lot in de plaats Les Arques. Deze omgeving staat ook bekend als Midi-Pyrénées.
Bekende plaatsen in de buurt: Cahors, Sarlat en Domme.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. De vakantiewoning en/of de omgeving is niet zo geschikt voor kleine kinderen. Bekijk de webpagina waarom of vraag de eigenaar van dit particulier huis om nadere informatie.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Les Arques is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Beaulieu te huur

Vakantieverblijf met gemeenschappelijk verwarmd zwembad Ardeche te huur. Geschikt voor 8 à 10 personen en ligt in Zuid-Frankrijk.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 550, Voorseizoen/Naseizoen: € 795, Hoogseizoen: € 1.450.

Huis te huur in Ardeche en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit vakantieverblijf ligt in de regio Rhone Alpes (Zuidoost Frankrijk) in het departement Ardeche in de plaats Beaullieu tussen les vans en Vallon P d'Arc. Deze omgeving staat ook bekend als Zuid-Ardeche dep. 07.
Bekende plaatsen in de buurt: Vallon pont d'Arc, Ruoms en Les Vans.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 10 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Beaullieu tussen les vans en Vallon P d'Arc is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er zijn 2 wasmachine en één droogkast aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, ping pong, kicker, Jeu de boules, Beach Volley, darts, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Parasailen, Deltavliegen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Montaigut en Combraille te huur

Hondenparadijs in luxe Gîte
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 345, Voorseizoen/Naseizoen: € 495, Hoogseizoen: € 645.

Huis te huur in Puy de Dome en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Auvergne (Midden ) in het departement Puy de Dome in de plaats Montaigut en Combraille. Deze omgeving staat ook bekend als Combrailles.
Bekende plaatsen in de buurt: Montlucon, Clermont Ferrand en Vichy.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft geen tuin. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Montaigut en Combraille is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) Appartement, (vakantie) boerderij, Vakantiepark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Roaix te huur

Verborgen Juweeltje in de Provence. Een 8 pers. villa. Kleinschalig, Rust, Privacy, Luxe, Wellness, Massage, Wijnproeverij, Happy Hour, verw. zwembad
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 950, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.275, Hoogseizoen: € 1.670.

Huis te huur in Vaucluse en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.In Roaix, nabij de Mont Ventoux, in de Vaucluse, Provence, treft u (volgens ZOOVER 2016) één van de meest gewaardeerde kleinschalige vakantieparken in Frankrijk aan.
De ruime 8 pers villa biedt veel luxe en privacy aan en heeft een ruime tuin.
Op het park geniet u van een atmosfeer van ontspanning, rust, privacy en kwaliteit.

De villa ligt in de regio Provence-Cote d'Azur (Zuidoost Frankrijk) in het departement Vaucluse in de plaats Roaix. Roaix ligt op 1050 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: Vaison la Romaine, Avignon en Orange.

Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig.

Het vakantie huis in Roaix is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk verwarmd zwembad. Er is ook een sauna en er zijn 2 massagestoelen aanwezig. Door een masseuse kan een heerlijke ontspannings- of sportmassage worden aangevraagd.
De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook 55€ schoonmaakkosten verschuldigd!
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Vakantiepark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Jeu de boules (Het vakantieverblijf heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Villeneuve de Duras te huur

Vakantiewoning met verwarmd privé-zwembad voor 2 tot 8 personen in de Lot-en-Garonne (nabij de Dordogne)
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 600, Voorseizoen/Naseizoen: € 845, Hoogseizoen: € 1.400.

Huis te huur in Lot et Garonne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Lot et Garonne in de plaats Villeneuve de Duras. Deze omgeving staat ook bekend als Pays de Duras. Bekende plaatsen in de buurt: Duras, Bergerac en de Dordogne.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen. De extra gîte die in 2011 werd gerenoveerd beschikt over twee extra slaapkamers en een extra badkamer. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De vakantiewoning heeft een grote, afgesloten tuin met fruitbomen en een privé bos. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Villeneuve de Duras is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé afgesloten en veilig verwarmd zwembad van 12 meter op 6 meter en beschikt over ligstoelen, een zonneterras, een pool house en een alarminstallatie. De eigenaar heeft de benedenverdieping gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige houtkachel. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en vaatwasser aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Crestet te huur

Drie ruime vakantiewoningen met groot zwembad en prachtig uitzicht op de Mont Ventoux op 17e eeuws wijndomein in de Provence
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 545, Voorseizoen/Naseizoen: € 895, Hoogseizoen: € 1.295.

Huis te huur in Vaucluse en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence-Cote d'Azur (Zuidoost Frankrijk) in het departement Vaucluse in de plaats Crestet,France. Crestet,France ligt op 1100 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Haute Provence.
Bekende plaatsen in de buurt: Vaison-la-Romaine, Mont Ventoux, Avignon en Mont Ventoux.
Ook Orange en Carpentras zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 6 slaapkamers en is geschikt voor 15 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 3 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 15 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Crestet,France is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd.
In de huurprijs is keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan (het verblijf beschikt over een privé tennisbaan), Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Hanggliding, Deltavliegen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Paulhiac te huur

Vakantiehuis voor 5 personen met Jacuzzi en lelijke eend.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 950, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.200, Hoogseizoen: € 1.800.

Huis te huur in Lot et Garonne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest ) in het departement Lot et Garonne in de plaats . Bekende plaatsen in de buurt: Villeneuve sur lot, Bergerac en Agen.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Beaulieu te huur

Één van 4 vakantiehuizen met gemeenschappelijk verwarmd zwembad te huur in de Ardeche. Geschikt voor 10 personen en ligt in Zuid-Frankrijk. Regio: Rhone Alpes. U kunt de villa huren vanaf 475 euro per week . Rustige ligging, Ideaal voor kinderen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 595, Voorseizoen/Naseizoen: € 795, Hoogseizoen: € 1.450.

Huis te huur in Ardeche en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Rhone Alpes (Zuid Frankrijk) in het departement Ardeche in de plaats Beaullieu (Les Vans en Vallon Pont d'Arc). Deze omgeving staat ook bekend als Zuid-Ardeche dep. 07.
Bekende plaatsen in de buurt: Ruoms, Les Vans en Pont d'Arc.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 10 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Beaullieu (Les Vans en Vallon Pont d'Arc) is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk verwarmd zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er zijn twee wasmachines en droogkast aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen,ping-pong, Kicker, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Parasailen, Deltavliegen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Beaulieu te huur

Vakantievilla gelegen op kleinschalig vakantieproject met gemeenschappelijk verwarmd zwembad. Ideaal voor kinderen !
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 595, Voorseizoen/Naseizoen: € 795, Hoogseizoen: € 1.450.

Huis te huur in Ardeche en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie:De vakantievilla ligt in de regio Rhone Alpes(Zuid-Frankrijk) in het departement Ardechein de plaats Beaullieu (Les Vans en Vallon Pont d'Arc). Deze omgeving staat ook bekend als Zuid-Ardeche dep. 07.
Bekende plaatsen in de buurt: Largentière, Les Vans en Pont d'Arc.

Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 10 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Beaullieu (Les Vans en Vallon Pont d'Arc) is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er zijn twee wasmachines aanwezig en één droogkast. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis:Vakantiehuis, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Kicker, Ping-pong, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Parasailen, Deltavliegen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Montaigut en Combraille te huur

Hondenparadijs in luxe gîte
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 275, Voorseizoen/Naseizoen: € 425, Hoogseizoen: € 575.

Huis te huur in Puy de Dome en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Auvergne (Midden ) in het departement Puy de Dome in de plaats Montaigut en Combraille. Deze omgeving staat ook bekend als Combrailles.
Bekende plaatsen in de buurt: Montlucon, Clermont Ferrand en Vichy.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 1 slaapkamers en is geschikt voor 2 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft geen tuin. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Montaigut en Combraille is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) Appartement, (vakantie) boerderij, Vakantiepark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Port Fitou te huur

Luxe appartement met super horizon (terras), 2 zwembaden, wifi, sat-tv, moderne keuken, bbq, rustig ligging.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 350, Voorseizoen/Naseizoen: € 420, Hoogseizoen: € 630.

Huis te huur in Aude en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit vakantieverblijf ligt in de regio Languedoc Roussillon (Zuid Frankrijk) in het departement Aude in de plaats Port Fitou. Bekende plaatsen in de buurt: Les Barcares, Perpignan, Leucate, La Franqui...Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Port Fitou is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Roken in de woning is niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) Appartement.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen). www.tilleyfrance.fr

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Cazillac te huur

Sfeervolle vakantiehuis op eeuwenoud Domaine le Cèdre in Noord-Lot, in Vallée de la Dordogn met verwarmd zwembad, mooi uitzicht, voor 8 personen
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 795, Voorseizoen/Naseizoen: € 795, Hoogseizoen: € 1.395.

Huis te huur in Lot en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Het Domaine le Cèdre in Cazillac, nabij de rivier de Dordogne, biedt in totaal ruimte aan 14 gasten. Zie ook advertentie 7602 en de website voor gite Au Tilleul en Studio La Cave.
Dit huis, gite L'Ecurie, op Domaine le Cedre ligt in de regio Midi Pyreneeen (Zuidwest Frankrijk) in het departement Lot in de gemeente Cazillac, nabij Brive, Souillac en Martel. Deze omgeving staat ook bekend als Vallee de la Dordogne. Bekende plaatsen in de buurt: Martel, Souillac en Rocamadour. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een prachtig uitzicht, een groot terras en een tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Cazillac is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Domaine le Cèdre beschikt over een verwarmd zwembad. Het huis l'Ecurie is op de begane grond redelijk toegankelijk voor rolstoel gebruikers, het is mogelijk om een bed te plaatsen in de woonkamer op de begane grond. Het huis heeft beneden brede deuren, geen drempels beneden in huis. Er zijn echter geen aparte voorzieningen als beugels ed aanwezig. Het huis is vrijstaand. Ook gemakkelijk: Er is een vaatwasmachine, droger en wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Gîte. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Kanoën, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Cotignac te huur

Schitterend gelegen vrijstaande Provencaalse villa met zwembad, grote tuin, apart gastenverblijf en veel privacy.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 1.095, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.495, Hoogseizoen: € 1.995.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie:Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur(Zuid Frankrijk) in het departement Var in de plaats Cotignac. Deze omgeving staat ook bekend als Var Verte. Bekende plaatsen in de buurt: Cotignac, Aups en Lorgues.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers en is geschikt voor 8 personen. Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden. Het huis ligt buiten de bebouwde kom, op 2,5 km van het dorp Cotignac. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Cotignac is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en wasdroger aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis, Villa, vakantievilla. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, roeien, kanoën, kayaken, rafting, waterfietsen, waterskiën, canyoning, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis. Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Windsurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Sainte Maxime te huur

Te huur, luxe 2 kamer appartement, met eigen parkeerplaats, in rustig deel van centrum Sainte Maxime
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 495, Voorseizoen/Naseizoen: € 695, Hoogseizoen: € 897.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie:Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur(Zuid Frankrijk) in het departement Varin de plaats Sainte Maxime . Deze omgeving staat ook bekend als Cote d'azur. Bekende plaatsen in de buurt: Saint Tropez, Fréjus en Cannes.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 1 slaapkamers en is geschikt voor 2 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft geen tuin. De vakantiewoning en/of de omgeving is niet zo geschikt voor kleine kinderen. Bekijk de webpagina waarom of vraag de eigenaar van dit particulier huis om nadere informatie. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Sainte Maxime is in een rustige omgeving gelegen. Het huis ligt in een gezellige buurt. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) Appartement.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Parasailen, Windsurfen, Deltavliegen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Ramatuelle te huur

Kleine villa in St. Tropez direct aan strand van Pampelonne
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 750, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.300, Hoogseizoen: € 2.300.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Een authentieke Provençaalse kleine villa schitterend gelegen aan de stranden van Pampelonne bij St Tropez in een bosrijke omgeving. De ligging is uniek, zeer rustig en op 200 meter van het fijne zandstrand en op 300 meter van de bekende Club 55 aan een doodlopend straatje. Het gehele domein is in de maanden juli en augustus alleen toegankelijk voor bewoners. De vrijstaande villa, sfeervol ingericht, is ideaal om tot rust te komen of juist het vertier van Saint Tropez op te zoeken. Ideaal voor familie met kinderen.De centrale ligging en recreatiemogelijkheden maken de villa ook zeer geschikt voor een strand vakantie in voor- en na seizoen. De villa is geschikt voor 4 personen en op Google Earth te vinden op 43°13' 44N en 6°39'29 E. www.earth.google.com/ De haven van St Tropez ligt op 6 km afstand. Het centrum van Ramatuelle op 4 km. Een kleine supermarkt ligt op 200 meter voor de dagelijkse boodschappen. Een klein winkelcentrum ligt op 2 km. Het dichtst bijzijnde privé-strand met beddenverhuur is op 200 m afstand. Vele restaurants in straal van 2 km, dichtst bijzijnde op 300 m. Sportieve activiteiten in directe omgeving: Duikschool Zeilboten verhuur Waterski en Jetski verhuur Openbare tennisbanen in zowel Ramatuelle als St Tropez beide 6 km Golf (2x 18-holes, 1x 36 holes banen in straal van 25 km) Paardrijden 1 km In huis aanwezig: Tafeltennistafel Back Gammon Schaakspel DamspelDiverse bordspelen
De huur is van zaterdag 15.00 uur tot zaterdag 10.00 uur. Linnengoed + handdoeken + strandlakens +schoonmaakkosten: € 150,- Huisdieren: nee. Er is een beheerder in het domein die de huurders ontvangt en een uitleg geeft van het huis. Verder regelt hij het bedlinnen en de schoonmaak van het huis en jacuzzi. Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpes Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Var in de plaats Ramatuelle. Deze omgeving staat ook bekend als Pampelonne

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in St Laurent du Pape te huur

Vrijstaande vakantiebungalow met afgesloten tuin en garage, rustig gelegen, voor 6 pers. in het mooie dal van de Eyrieux, Ardèche.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 600, Voorseizoen/Naseizoen: € 600, Hoogseizoen: € 750.

Huis te huur in Ardeche en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Rhone Alpen (Zuidoost Frankrijk) in het departement Ardeche in de plaats St Laurent du Pape. Bekende plaatsen in de buurt: Privas, Valence, Orange, Avignon en Montélimar.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig voor meerdere auto,s. Het vakantie huis in St Laurent du Pape is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers, er zijn geen drempels maar de badkamer en het toilet zijn niet aangepast voor rolstoelers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Internet is aanwezig. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Bungalow.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege),canoën.Twee fietsen aanwezig.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Juan les Pins te huur

Schitterend appartement in Residentie Antibes Les Pins
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 370, Voorseizoen/Naseizoen: € 590, Hoogseizoen: € 870.

Huis te huur in Alpen Maritimes en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Alpen Maritimes in de plaats Antibes Juan les Pins. Deze omgeving staat ook bekend als Cote d'Azur. Bekende plaatsen in de buurt: Cannes, Nice en Monaco.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 1 slaapkamers en is geschikt voor 2 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. De vakantiewoning en/of de omgeving is niet zo geschikt voor kleine kinderen. Bekijk de webpagina waarom of vraag de eigenaar van dit particulier huis om nadere informatie. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Antibes Juan les Pins is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) Appartement.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Windsurfen, Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Le Grau d\'Agde te huur

Welkom thuis in "Envie de Vivre" !
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 750, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.250, Hoogseizoen: € 2.200.

Huis te huur in Herault en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Languedoc Roussillon (Zuidoost Frankrijk) in het departement Herault in de plaats Le Grau d'Agde. Le Grau d'Agde ligt op 1230 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Languedoc.
Bekende plaatsen in de buurt: Le Cap d'Agde, Montpellier en Narbonne.
Ook Carcassonne en Beziers zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Het huis ligt in de buurt van het strand (zee). Er is dus gelegenheid om te zwemmen. U kunt de webpagina raadplegen voor de afstand naar de Franse kust of vraag de eigenaar van deze particuliere vakantiewoning om meer informatie. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Le Grau d'Agde is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand.
In huis is er airco aanwezig mocht u het te warm vinden. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen (Er zijn gratis fietsen voor u beschikbaar), Zwemmen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Duiksport: (Duiken, Snorkelen).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Nans Les Pins te huur

Comfortabele vrijstaande villa in hartje Provence!
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 700, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.000, Hoogseizoen: € 1.300.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Var in de plaats Nans Les Pins. Deze omgeving staat ook bekend als Provence. Bekende plaatsen in de buurt: Aix en Provence, Saint Maximin en Marseille.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het huis ligt in een gezellige buurt. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Bungalowpark, Villa.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in saint pierre de frugie te huur

In een zeer comfortabele gite geïmponeerd raken door overweldigende rust en
sterrenhemel van de Perigord Vert !

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 650, Voorseizoen/Naseizoen: € 900, Hoogseizoen: € 1.100.

Huis te huur in Dordogne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats saint pierre de frugie. saint pierre de frugie ligt op 900 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als perigord vert.
Bekende plaatsen in de buurt: Thiviers, La Coquille en Chalus.
Ook Saint Yriex de la Perche is bezienswaardig en ligt op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 3 badkamers.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in saint pierre de frugie is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Chateau, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Molieres sur Ceze te huur

Luxe en comfortabel appartement in de natuur van de Cevennen
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 525, Voorseizoen/Naseizoen: € 830, Hoogseizoen: € 1.195.

Huis te huur in Lozere en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Languedoc Roussillon (Zuidoost ) in het departement Lozere in de plaats Molieres sur Ceze. Deze omgeving staat ook bekend als Gard.
Bekende plaatsen in de buurt: Ales, Saint Ambroix en Nimes.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Molieres sur Ceze is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) Appartement, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Parasailen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Malo les Bains te huur

Droom of werkelijkheid; het bestaat nog: mooiste zeezicht vanuit je penthouse met dakterras. Ook ideaal voor golfvakantie aan Opaalkust.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 500, Voorseizoen/Naseizoen: € 600, Hoogseizoen: € 750.

Huis te huur in Pas de Calais en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Noord-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Noord-Calais (Noord Frankrijk) in het departement Pas de Calais in de plaats Malo les Bains . Malo les Bains ligt op 290 kilometer rijden vanaf Utrecht(slechts 2 uur vanaf Breda!). Deze omgeving staat ook bekend als Opaalkust.
Bekende plaatsen in de buurt zijn: Duinkerke, Calais en De Panne.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon.
Honden zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee). Er is dus gelegenheid om te zwemmen. U kunt de webpagina raadplegen voor de afstand naar de Franse kust of vraag de eigenaar van deze particuliere vakantiewoning om meer informatie. U heeft vanuit de accommodatie zicht op de zee. Er is een eigen inpandige parkeer gelegenheid voor 2 auto's aanwezig. Het vakantie huis in Malo les Bains is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!
Het huis wordt door ons na Uw vertrek tegen betaling ad 45,00 schoongemaakt. U dient alles alleen netjes met schoon bestek en servies achter te laten!
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een overzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) Appartement.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen (Er zijn gratis fietsen voor u beschikbaar), Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Windsurfen, Kitesurfen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Montbrun Les Bains te huur

Vakantiehuis Drôme (Studio met gemeenschappelijk zwembad) Rhône Alpen te huur. Het huis in de Drôme is geschikt voor 2 personen en ligt in Midden Frankrijk. U kunt het huis huren vanaf 400,- euro per week afhankelijk van het seizoen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 400, Voorseizoen/Naseizoen: € 500, Hoogseizoen: € 650.

Huis te huur in Drome en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Deze vakantiebestemming ligt in de regio Rhone Alpes (Zuid Frankrijk) in het departement Drome in de plaats Montbrun Les-Bains. Deze omgeving staat ook bekend als Drôme.
Bekende plaatsen in de buurt: Nyons, Cavaillon, Valreas, Sisteron en Carpentras, Mont Ventoux.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 2 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Montbrun Les-Bains is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Chateau, Studio.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Windsurfen, Hanggliding.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Sennevoy le bas te huur

Authentiek boerderijtje
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 300, Voorseizoen/Naseizoen: € 350, Hoogseizoen: € 400.

Huis te huur in Cote d'Or en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Bourgogne (Midden Frankrijk) in het departement Cote d'Or in de plaats Sennevoy-le-bas. Deze omgeving staat ook bekend als Yonne. Bekende plaatsen in de buurt: Montbard, Chablis en Troyes.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Sennevoy-le-bas is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Sainte Eulalie D'ans te huur

Een ruime 6 persoonsbungalow met zwembad in de Dordogne. Het huis heeft een overdekt terras van 2,5 x8 meter met uitzicht op het zwembad.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 600, Voorseizoen/Naseizoen: € 750, Hoogseizoen: € 975.

Huis te huur in Dordogne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Midden Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats Sainte Eulalie D'ans. Sainte Eulalie D'ans ligt op 950 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Perigord Blanc.
Bekende plaatsen in de buurt: Hautefort, Perigueux en Montignac.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Sainte Eulalie D'ans is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis dient door u zelf te worden schoongemaakt en schoon door u te worden achtergelaten! Wanneer het huis niet goed is schoongemaakt dan zullen wij de kosten die gemaakt moeten worden inhouden op uw borgsom.
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Gonfaron te huur

voor rust- en stilte zoekers, op 7 ha tussen wijn en pijnbomen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 800, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.575, Hoogseizoen: € 1.890.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie:Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur(Zuid Frankrijk) in het departement Varin de plaats Gonfaron. Bekende plaatsen in de buurt: le luc, Saint tropez en toulon.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning ligt op 7 hectare eigen grond, dus ruimte genoeg om te rennen, verstoppertje te spelen, jeu de boules spel etc. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning.Huisdieren (honden) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier is welkom. Er is volop  parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Gonfaron is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een groot niervormig privé zwembad. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht. Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Voor muziekliefhebbers is er een piano in de grootste slaapkamer. In de woning roken is niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis, Landgoed, Villa.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc..

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Peguilhan te huur

Menuse de Catalan, de sfeer en ambience biedt u de unieke kans om te genieten van de zuivere lucht van de Pyreneen, en de prachtige natuur
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 995, Voorseizoen/Naseizoen: € 995, Hoogseizoen: € 1.350.

Huis te huur in Haute Garonne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie:

Menuse de Catalan ligt in de regio Midi Pyreneen (Zuid Frankrijk) in het departement Haute Garonne in de plaats Peguilhan.

Peguilhan ligt op 1200 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Toscane van Frankrijk.

Bekende plaatsen in de buurt: Boulogne/ Gesse, Toulouse, Lourdes, Marciac
Ook Tarbes en Pau zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: Rookvrij !

De woning heeft 3 slaapkamers en is volledig ingericht en geschikt voor 8 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 grote badkamers.


De boerderij ligt buiten de bebouwde kom, en heeft een grote tuin. Het is zeer kindvriendelijk.

De kinderen kunnen heerlijk veilig buiten spelen , hutten bouwen , in t kleine riviertje dammetjes bouwen. Er is een poort bij de entree , maar er is nauwelijks of geen verkeer. Een bbq voor buiten is aanwezig !
En klein huisdier is welkom. Het is mogelijk om een tent te plaatsen.

Menuse de Catalan ligt in de buurt van een groot meer , U mag daar vissen, zwemmen en varen met evt eigen bootje of kano.

bbq aanwezig ,internet is via gongel ! U moet via opwaardeerkaart handelen !
Menuse de Catalan in Peguilhan is in een rustige omgeving gelegen.

Uw privacy is gegarandeerd.

Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De boerderij is vrijstaand. Het huis beschikt over een houtkachel . Er is een wasmachine en een vaatwasmachine . De vakantiewoning is volledig ingericht

Eindschoonmakkkosten verplicht bij oplevering € 75,-


Bed / bad linnengoed zijn incl de huurprijs .

Type huis: Vakantieboerderij .

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golfen, Tennis op baan in Peguilhan of Boulogne, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen) Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Degagnac te huur

3 luxe vakantiehuizen, geschikt voor 4, 5 of 6 personen met zwembad op klein landgoed in Dordogne/Lot
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 550, Voorseizoen/Naseizoen: € 700, Hoogseizoen: € 1.200.

Huis te huur in Dordogne en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi-Pyrenees (Zuidwest Frankrijk) in het departement Lot, grens Dordogne in de plaats Degagnac. Degagnac ligt op 1050 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Perigord/Quercy.
Bekende plaatsen in de buurt: Sarlat, Rocamadour en St. Cirq la Popie.
Ook Domme en Cahors zijn bezienswaardig en liggen op resp. 35 en 20 km van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: Er zijn drie verschillende soorten vakantiehuizen, geschikt voor 4, 5 en 6 personen. Afhankelijk van het type zijn er twee of drie slaapkamers
Elk huis heeft Wifi zodat u met uw eigen laptop of tablet op het internet kunt om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. Rondom de woning ligt een groot terrein met o.a. een groot speelveld. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. De eigenaar heeft zelf ook huisdieren (een hond en 2 katten) Uw huisdier, hond of kat is ook van harte welkom, mits goed opgevoed.
Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Domaine La Cabane is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk groot chloorvrij zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel vriendelijk. Er zijn echter geen speciale aanpassingen in de badkamer en toilet. De keuken is compleet ingericht met o.a. een vaatwasmachine. En ook de barbecue ontbreekt niet. Er zijn twee wasmachines voor algemeen gebruik aanwezig in een apart gebouw. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan, maar buiten uiteraard geen probleem!
In de huurprijs is een pakket bedlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Landgoed, gite, bungalow, .

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Hanggliding, Deltavliegen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Creue Vigneulles te huur

Maison A la Creue
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 360, Voorseizoen/Naseizoen: € 450, Hoogseizoen: € 650.

Huis te huur in Meuse en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Noord-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Lorraine (Noordoost Frankrijk) in het departement Meuse in de plaats Creue / Vigneulles. Deze omgeving staat ook bekend als Vigneulles Hattonchatel. Bekende plaatsen in de buurt: Verdun, Metz en Nancy.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 7 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Creue / Vigneulles is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterski�n, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Comigne te huur

Corbieres Villa met privé zwembad in de Aude Languedoc Roussillon te huur. Het huis in de Aude is geschikt voor 8 personen en ligt in Zuid Frankrijk. U kunt het huis huren vanaf 750 tot 1250 euro all in per week afhankelijk van het seizoen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 975, Voorseizoen/Naseizoen: € 975, Hoogseizoen: € 1.250.

Huis te huur in Aude en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Languedoc Roussillon (Zuidwest Frankrijk) in het departement Aude in de plaats Comigne. Deze omgeving staat ook bekend als Aude des Corbières.
Bekende plaatsen in de buurt: Carcarsonne, Lézignan- des Cobières en Capendu.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon.
Huisdieren (hond of kat) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Comigne is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een goed onderhouden privé zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Motor-touren, Waterskiën, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Lacanau Ocean te huur

Vakantiehuis met zwembad Lacanau Ocean
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 1.200, Voorseizoen/Naseizoen: € 800, Hoogseizoen: € 1.950.

Huis te huur in Gironde en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Gironde in de plaats Lacanau Ocean. Bekende plaatsen in de buurt: Bordeaux, Archachon en St.Emilion. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan?Type huis: Vakantiehuis.
Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, ), Windsurfen, Kitesurfen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Souillac te huur

In beschermd prive landgoed met natuurlijke waterbron verhuren wij twee authentieke knusse comfortabele huizen. Een plek om tot rust te komen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 350, Voorseizoen/Naseizoen: € 450, Hoogseizoen: € 750.

Huis te huur in Lot en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk. 
Les pieds dans l'eau is een unique vakantieplek. 4ha vallei waarvan 2ha tuin, moestuin, weide waterbron en rivier.
De huizen liggen individueel met terras, volledige privacy, schitterend gelegen. 4 units in totaal. Sterrenhemel, vogels, bloemen. zwembad gevuld met bronwater.
Wandelen, uitrusten, tochtjes maken. Heel centraal gelegen.
De huizen zijn ideaal voor echtparen of gezin met kinderen. Kinderen kunnen hier eindeloos ravotten echter kleine kinderen zonder zwemdiploma moeten in de gaten gehouden worden vanwege het vele water! 

In het hoogseizoen loopt de verhuur van zaterdag op zaterdag. Aankomst graag vóór 19.00 uur en vertrek vóór 11.00 uur.
In het midden en naseizoen kan ook voor enkele dagen de gite worden verhuurd, neemt u gerust contact met ons op, we zijn erg flexibel.  
 
 

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Le Thillot te huur

Vakantiehuis in de vogezen, mooie luxe gerenoveerde vakantieboerderij daterend uit 1702, het woonhuis is in perfecte staat met vrij panorama uitzicht.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 650, Voorseizoen/Naseizoen: € 600, Hoogseizoen: € 1.250.

Huis te huur in Vosges (Vogezen) en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Noord-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Lorraine (Oost Frankrijk) in het departement Vosges (Vogezen) in de plaats Le Thillot. Heel veel wintersportmogelijkheden. Deze omgeving staat ook bekend als Elzas/Vogezen. Bekende plaatsen in de buurt: Gerardmer, Ballon d'alsace en Epinal.Algemene gegevens van het huis: De vakantie woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen.
Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin met terrassen, boomgaard, vennen om te vissen en ligt direkt aan het bos en een doodlopende weg.
Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig.
Het vakantie huis in Le Thillot is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een bijzonder fraai uitzicht.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over twee woonkamers met gezellige houtkachels. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en een droger aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
U kunt de weblog van de eigenaar bezoeken op www.belleforet.blogspot.com Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Windsurfen, Hanggliding.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Le Chateau d'Olonne te huur

Zon, strand, privacy, in onze 6 pers. villa aan de Atl.kust.
Prachtig strand, en fantastiche boulevard, met heel veel restaurants en terrassen.

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 721, Voorseizoen/Naseizoen: € 973, Hoogseizoen: € 2.219.

Huis te huur in Vendee en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie:Dit huis ligt in de regio Pays de la Loire(West Frankrijk) in het departement Vendée in de plaats Le Chateau d'Olonne. Deze omgeving staat ook bekend als Atlantische kust.Bekende plaatsen in de buurt: Les Sables d'Olonne, La Roche sur Yon en St. Gilles Croix de Vie. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (hond, kat) zijn toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het huis ligt in een gezellige buurt. De omgeving kan worden getypeerd als toeristisch. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Op het park is ook een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en droogtrommel aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Vakantiepark, Villa. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Parasailen, Windsurfen, Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Cornillon te huur

Bijzonder ruime vrijstaande villa met een privé-zwembad met een tuin van 2500 m² in het zuiden van Frankrijk.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 295, Voorseizoen/Naseizoen: € 695, Hoogseizoen: € 1.325.

Huis te huur in Gard en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Bijzonder ruime vrijstaande villa met een privézwembad op een terrein van 2500 m² in het gehucht Talazargues bij het dorp Saint-Gely. Gebouwd in de traditionele lokale bouwstijl met een plafond dat op z'n hoogste punt tot 5 meter reikt. Het uitzicht is prachtig en wordt gevormd door wijngaarden en heuvels. De villa is geheel gelijkvloers.

Woonkamer en keuken
De woonkamer beslaat samen met de open keuken maar liefst 55 m² en biedt naast een lekker grote tafel waaraan 6 personen kunnen zitten een comfortabele zithoek met televisie (Nederlandse en internationale satellietontvangst), DVD-speler (DVD's aanwezig) en CD-speler met iPod-dockingstation (CD's met vele verschillende soorten muziek aanwezig). In de koelere maanden zorgt de open haard voor een aangename warmte (er is ook elektrische verwarming). Via openslaande deuren bereikt u het overdekte terras. De luxe open keuken is bijzonder ruim en van alle mogelijke apparaten voorzien, zoals een grote koelkast, keramische kookplaat, oven, magnetron en vaatwasmachine.

Slaapkamers
Er zijn drie slaapkamers, twee van ongeveer 17 m² en een van 10 m². In de twee grotere slaapkamers staan 2 eenpersoons boxspring bedden van 80x200 cm, die standaard tegen elkaar aan geschoven zijn. De derde slaapkamer heeft een stapelbed en een (opklapbaar) kinderbedje. Alle slaapkamers bevatten voldoende kastruimte voor uw kleren. Dekbedden zijn aanwezig, lakens en kussenslopen dient u zelf mee te nemen.

Badkamer
De 9 m² ruime en betegelde badkamer bevat een royale inloopdouche, twee wastafels en een tweede - verhoogd - toilet (het andere toilet bevindt zich in de gang).

Bijkeuken
In de bijkeuken vindt u de wasmachine, de vriezer en enkele andere zaken, zoals een strijkijzer en -plank, een stofzuiger, een babybadje, steengrill, bakplaat, droogmolen en bezems.

Tuin en zwembad
Vanaf het aan de woonkamer grenzende overdekte terras bereikt u het zwembad (5,5 x 11 meter, 1.40-1.80m diep, in 2016 geopend van 29 april t/m 1 oktober) met een Romeinse trap en een alarminstallatie. Er zijn zes ligbedden. Verder zijn er verschillende zitjes gecreëerd, zodat u de hele dag desgewenst in de zon of juist in de schaduw kunt zitten. Ook de pergola met loungeset biedt schaduw. Op het benedengedeelte bevindt zich een petanquebaan (jeu de boules). Tenslotte is er gelegenheid tot barbecueën.

Informatie rolstoelgebruikers
Aangezien het huis geheel gelijkvloers is en er vrijwel geen drempels tussen de verschillende vertrekken zijn (alleen bij de voordeur en de ingang tot de badkamer, 2cm hoog), is het zeer geschikt voor rolstoelgebruikers. De deuropeningen naar de badkamer, slaapkamers, enz. zijn 78cm breed. Ook het zwembad en het loungegedeelte onder de pergola zijn per rolstoel te bereiken. Er zijn verder een verhoogd toilet, douchestoel en een optrekstang in de douche aanwezig.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Beaulieu te huur

Villa met gemeenschappelijk verwarmd zwembad te huur in Zuid-Frankrijk. Regio: Rhone Alpes. Ideaal voor kinderen. Rustig gelegen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 550, Voorseizoen/Naseizoen: € 795, Hoogseizoen: € 1.450.

Huis te huur in Ardeche en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Deze accomodatie ligt in de regio Rhone Alpes (Zuid-Frankrijk) in het departement Ardeche in de plaats Beaullieu (Les Vans en Vallon Pont d'Arc). Deze omgeving staat ook bekend als 07.
Bekende plaatsen in de buurt: Largentière, Les Vans en Pont d'Arc.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 10 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Beaullieu (Les Vans en Vallon Pont d'Arc) is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk verwarmd zwembad.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er zijn 2 wasmachines en een droogkast aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden, Kicker, Ping-pong, Parasailen, Deltavliegen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Ambert te huur

Even lekker met de voeten in uw eigen beek? Kom genieten van onze idylle!
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 365, Voorseizoen/Naseizoen: € 365, Hoogseizoen: € 525.

Huis te huur in Puy de Dome en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Auvergne (Zuid Frankrijk) in het departement Puy de Dome in de plaats Ambert. Deze omgeving staat ook bekend als Park Naturel Regional de Livradois-Forez. Bekende plaatsen in de buurt: Clermont-Ferrand, Puy-en-Velay en St-Etienne.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. De vakantiewoning en/of de omgeving is niet zo geschikt voor kleine kinderen. Bekijk de webpagina waarom of vraag de eigenaar van dit particulier huis om nadere informatie. Het huis heeft een eigen balkon. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ambert is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Chambres d'Hotes, Chalet, Landgoed. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Hanggliding, Deltavliegen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Mejannes le Clap te huur

Vakantiebungalow voor vier personen met veel privacy in de prachtige natuur van zonnig Zuid Frankrijk. Wifi aanwezig.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 325, Voorseizoen/Naseizoen: € 450, Hoogseizoen: € 615.

Huis te huur in Gard en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Languedoc Roussillon(Zuid Frankrijk) in het departement Gard in de plaats Mejannes-le-Clap.
Bekende plaatsen in de buurt:Avignon,Nimes,Uzes Bagnols sur Ceze.
Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4/5 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren zijn niet toegestaan.Er is een eigen schaduwrijke parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Mejannes-le-Clap is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De nieuwe keuken is compleet ingericht en u kunt (eventueel) zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Roken is niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Deltavliegen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Frontenaud te huur

Vakantiehuis in de bourgogne Frontenaud.
Maison les Essarts is een nieuw vrijstaand huis met zwembad landelijk gelegen op slechts 3 km van de snelweg

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 450, Voorseizoen/Naseizoen: € 680, Hoogseizoen: € 950.

Huis te huur in Saone et Loire en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Oost-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Bourgogne (Midden Frankrijk) in het departement Saone et Loire in de plaats Frontenaud. Frontenaud ligt op 800 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als de Bresse.
Bekende plaatsen in de buurt: Louhans, Lons le Saunier en Tournus.
Ook Dole is bezienswaardig en ligt op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Frontenaud is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis dient door u zelf te worden schoongemaakt en schoon door u te worden achtergelaten! Wanneer het huis niet goed is schoongemaakt dan zullen wij de kosten die gemaakt moeten worden inhouden op uw borgsom.
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen (Er zijn gratis fietsen voor u beschikbaar), Zwemmen, Vissen, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Rocbaron te huur

Vakantiehuis met prive-zwembad in de groene Provence
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 550, Voorseizoen/Naseizoen: € 700, Hoogseizoen: € 1.350.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Var in de plaats Rocbaron.

Bekende plaatsen in de buurt: Brignoles, Toulon en Cuers.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers (en 2 badkamers) en is geschikt voor maximaal 6 personen.
Het huis ligt even buiten de bebouwde kom.
In deze accommodatie is het meebrengen van huisdieren toegelaten
Er is een eigen ruime parkeergelegenheid aanwezig.
Het vakantiehuis in Rocbaron is in een rustige omgeving gelegen.
De accommodatie beschikt over een fijn prive-zwembad.
Het huis is vrijstaand.
De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Gas-BBQ.
Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en vaatwasmachine aanwezig.
De vakantiewoning is van vele gemakken voorzien.
Helaas is in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Parasailen, Hanggliding, Deltavliegen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Labarrere te huur

Verbouwde gite, geheel rolstoeltoe- en doorgankelijk, 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer, luxe keuken en medegebruik van het grote zwembad 12 x 5 m.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 425, Voorseizoen/Naseizoen: € 595, Hoogseizoen: € 750.

Huis te huur in Gers en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyrenees (Zuid Frankrijk) in het departement Gers in de plaats Labarrere. Labarrere ligt op 1240 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Midi Pyreneen.
Bekende plaatsen in de buurt: Montreal du Gers, Fources en EauzeLarresingle.
Ook Sos, Agen en Auch zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen; evt. is dan ook nog een baby welkom.
Er is WIFI internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen en te vissen. Er is een eigen parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Labarrere is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Bungalow.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Jeu de boules (Het vakantieverblijf heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in St Ambroix te huur

Schitterende villa met adembenemend uitzicht over St Ambroix en haar kasteel. Voor 8 personen. Met 3 badkamers en privé zwembad.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 795, Voorseizoen/Naseizoen: € 1.125, Hoogseizoen: € 1.495.

Huis te huur in Gard en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Languedoc Roussillon (Zuid Frankrijk) in het departement Gard in de plaats St Ambroix. Bekende plaatsen in de buurt: Uzès, Anduze en Nimes.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen. Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin met vrijwel volledige privacy. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen en de tuin kan worden afgesloten. Een klein hondje is in overleg mogelijk. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in St Ambroix is in een rustige omgeving gelegen. Het huis ligt in een gezellige buurt. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch.

Vanuit het vakantieverblijf heeft u echt een zéér fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zoutwater zwembad. De woonkamer en 1 slaapkamer met aansluitend een badkamer is toegankelijk voor een rolstoel- gebruiker. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige houtkachel.

De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan! Type huis: Vakantiehuis, Villa. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Hanggliding, Deltavliegen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Labarrere te huur

Luxe verbouwde 4-7 pers. gite, (rolstoelvriendelijk) met medegebruik van zwembad van 12 x 5 meter, grote tuin en div. terrassen. Top-vakantieadres!
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 450, Voorseizoen/Naseizoen: € 550, Hoogseizoen: € 895.

Huis te huur in Gers en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyrenees (Zuid Frankrijk) in het departement Gers in de plaats Labarrere. Labarrere ligt op 1240 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Midi Pyreneen.
Bekende plaatsen in de buurt: Montreal du Gers, Auch en Agen.
Ook Sos en Larresingle zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom, de vergoeding is € 15 per boeking.
Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Labarrere is in een zeer rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht.
De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk.
Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur geen schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is bovendien ook nog een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Jeu de boules.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Le Chat te huur

Luxe vakantiehuis op village le chat in de charente/dordogne 6 persoons / wifi
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 395, Voorseizoen/Naseizoen: € 550, Hoogseizoen: € 895.

Huis te huur in Charente en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als village le Chat. Bekende plaatsen in de buurt: Limoges, Angouleme en Montbron.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in ecuras is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Vakantiepark, Bungalowpark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Windsurfen, Parachute springen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Crestet te huur

Karaktervol vakantiehuis aan de voet van de Mont Ventoux als deel van voormalige wijnboerderij met gemeenschappelijk zwembad in de Provence.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 495, Voorseizoen/Naseizoen: € 695, Hoogseizoen: € 1.295.

Huis te huur in Vaucluse en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpes Cote dAzur (Zuid Frankrijk) in het departement Vaucluse in de plaats Crestet. Deze omgeving staat ook bekend als Provence.
Bekende plaatsen in de buurt: Vaison la Romaine, Avignon, Gigondas en de Mont Ventoux..

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4-5 personen. De kalender presenteert de beschikbaarheid van een of meerdere van de 4 huizen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin, gelegen aan de wijngaard.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Crestet is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en een tennisbaan.
De eigenaar heeft het Olivier huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis beschikt over een gezellige open haard,(behalve huis Cinsault). De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: er is een wasmachine en een droger aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Er is wi-fi internet toegang en sateliet tv (Astra 1). Tevens zijn er 2 gezellige provencaalse restaurants op loopafstand.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) Appartement, (vakantie) boerderij, Landgoed, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen.

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Asperjoc te huur

Typisch oude Franse boerderij - luxueus verbouwd - prachtig vergezicht - woonkamer loopt uit op een groot terras voor buitenleven
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 800, Voorseizoen/Naseizoen: € 850, Hoogseizoen: € 1.300.

Huis te huur in Ardeche en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Midden-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Rhone Alpes (Zuid Frankrijk) in het departement Ardeche in de plaats Asperjoc. Asperjoc ligt op 1000 kilometer rijden vanaf Brussel. Bekende plaatsen in de buurt: Vallon Pont d'Arc, La Grotte Chauvet en Le Mont Gerbier de Joncs.
Ook Festival des Jeux à Vals les Bains en Antraigues sur Volane zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. Er is een playstation of een Wii aanwezig. Vraag gerust naar de mogelijkheden en aanwezige spelletjes.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Asperjoc is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet.
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc..

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Romagne-sous-Montfaucon te huur

Vakantiehuis met weids uitzicht in dep. Meuse (Lorraine):
dichtbij, rust-en-ruimte, dagen-week
wandelen/fietsen én in 2016
"100 jaar slag om Verdun".

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 270, Voorseizoen/Naseizoen: € 330, Hoogseizoen: € 390.

Huis te huur in Meuse en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Noord-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Lorraine (Noordoost Frankrijk) in het departement Meuse in de plaats Romagne-sous-Montfaucon. Romagne-sous-Montfaucon ligt op 400 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Lorraine.
Bekende plaatsen in de buurt: Verdun, Montmédy en Reims.
Ook Metz en Sedan zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. In principe is het op het terrein mogelijk om een tent op te zetten of een caravan te plaatsen. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen over de mogelijkheden. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Romagne-sous-Montfaucon is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. U kunt hier ook uw maaltijden laten verzorgen d.m.v. catering of table d'hotes. Vraag de verhuurder naar de (on)mogelijkheden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis dient door u zelf te worden schoongemaakt en schoon door u te worden achtergelaten! Wanneer het huis niet goed is schoongemaakt dan zullen wij de kosten die gemaakt moeten worden inhouden op uw borgsom.
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, B&B (bed and breakfast).

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Villecroze te huur

Vakantiehuis in Provence (VAR) te huur aangeboden.(2013 gerenoveerd)
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 750, Voorseizoen/Naseizoen: € 900, Hoogseizoen: € 1.600.

Huis te huur in Var en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence-Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Var in de plaats Villecroze. Villecroze ligt op 1325 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Provence.
Bekende plaatsen in de buurt: Flayosc, Draguignan en Aups.
Ook TourTour en Salernes zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zoadat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij advsieren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Villecroze is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Buzancy te huur

Deze comfortabele vakantiewoning ligt aan de rand van een dorp met vele voorzieningen en is prachtig gelegen in een merengebied in de Franse Ardennen
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 525, Voorseizoen/Naseizoen: € 625, Hoogseizoen: € 675.

Huis te huur in Ardennes en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Noord-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Champagne Ardennes (Franse Ardennen), Noord Frankrijk, in het departement Ardennes in de plaats Buzancy. Buzancy ligt op 270 kilometer rijden vanaf Breda. Deze omgeving staat ook bekend als Argonne.
Bekende plaatsen in de buurt: Vouziers, Sedan en Charleville Mezieres.
Ook Verdun en Reims zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een ruime omheinde tuin (ongeveer 150 m2). Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren zijn toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zoadat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij advsieren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen en 100m verder om te vissen. Er is een eigen parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Buzancy is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas is in de woning roken niet toegestaan!
In de huurprijs is bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: wandelen, fietsen, zwemmen (meer op loopafstand en Lac de Bairon), vissen, paardrijden (manege).

 

Voor gehandicapten geschikte vakantiewoning in Soréde te huur

klein vakantieparadijs met groot zwembad,Residence de la Rasclose
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Indicatieve huurprijzen per week vanaf:
Laagseizoen: € 395, Voorseizoen/Naseizoen: € 695, Hoogseizoen: € 1.050.

Huis te huur in Pyreneeen Orientales en geschikt voor een gehandicapten vakantie in Zuid-Frankrijk.Locatie: Dit huis ligt in de regio Languedoc Roussillon (Zuid Frankrijk) in het departement Pyreneeen Orientales in de plaats Soréde. Deze omgeving staat ook bekend als le languedoc. Bekende plaatsen in de buurt: Argeles sur Mer, Collioure en Perpignan.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren toegestaan in overleg. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Soréde is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) Appartement.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Windsurfen, Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen), Hanggliding, Deltavliegen, Parachute springen.

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden en toegankelijk zijn voor mensen die gebruik moeten maken van een rolstoel en gehandicapt zijn.
Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.