Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Sarrians

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Sarrians doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


H. Groothaert

Wij hadden een prachtige veertiendaagse in L’ Oustau de Raimbaut, rustig gelegen en met zicht op de Mont Ventoux en les Dentelles de Montmirail. Mooi ingerichte woning met alle modern comfort. Aangenaam vertoeven op het terras en de tuin en bij warm weer is een verfrissing in het afkoelingsbad zeer welkom. Sympathieke eigenaars zorgden voor een warm onthaal. Een aanrader.

Lina Van Campenhout

Één zeer vriendelijke en attente ontvangst in een tophuis voorzien van alle comfort. Wij verbleven hier met vier en waren verrast omdat het huisje nog ruimer en mooier toont dan op de foto's. Het verschil van geluid en warmte tegenover binnen en buiten is zalig! Rondom het huisje zijn er zeer leuke dorpjes gelegen. Het recente aangelegen zwembad was perfect om in te verkoelen. Ook de petanquebaan kon ons bekoren. Ontbijten aan de ronde tafel en dineren aan de lange tafel met gezellige lampjes erbij. Kortom de perfecte vakantie en verhuurders.

Erik Tillmanns

verblijfsperiode:11-07 25-07 verbleven met 4 personen twee volwassenen en 2 kinderen van 10 en 13 Het huis en haar ligging, de omgeving en het klimaat, het was allemaal heel aangenaam. Jullie hebben er werkelijk een waar paradijsje van gemaakt. Onze jongens genoten van het zwembad en we hebben ze zelfs aan het jeu de boules spel gekregen. Groet Erik en Lisette

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!