Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Maâtz

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Maâtz doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Adriaan

Bij aankomst werden we zeer hartelijk ontvangen door de eigenaren. Het voelde als een warm welkom. Meteen viel ons het prachtige, weidse uitzicht van een door heide, koren en bossen afwisselend landschap op, alsmede een perfect bijgehouden tuin. Binnen ziet de gite er bijzonder sfeervol uit en is fraai ingericht. Er bevinden zich diverse Art deco meubels (!) en andere bijpassende objecten in de gite die feilloos op elkaar zijn afgestemd. Nog nooit hebben we zo'n mooie inrichting in een vakantiehuis ervaren. En alles was in orde. Bovendien is het een paradijs voor wandelaars. Cultuur kun je opsnuiven in naburige (stok)oude steden. Kortom, een absolute aanrader om er je vakantie door te brengen. Het zal je niet teleurstellen.

Marjo Swart-Bijman

We hebben genoten van ons weekje vakantie in La Jeunesse. Het huisje is prachtig gerenoveerd met heel veel oog voor detail, de inrichting is erg smaakvol. De keuken is klein maar helemaal compleet. Boven bevindt zich een zeer ruime slaapkamer met prima bedden. De tuin is een droom voor mensen, zoals wij, die uit de Randstad komen. Overal zitjes, zodat je zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten. De eigenaars zijn heel vriendelijk en gastvrij en respecteren je privacy. Kortom: een aanrader! Tom en Marjo Swart (en hondje Keet) - 19-26 sept. 2020

G+F Vanermen-Vanden Eynden

Wij verbleven van 05/09 tot en met 19/09/2020 in La Jeunesse. De ontvangst was zeer hartelijk, wij werden echt verwacht! De vakantiewoning is heel creatief en kleurrijk ingericht, wat een gezellige sfeer ten goede kwam. Het is een oase van rust en stilte.De oriëntatie van de vakantiewoning geeft een mooi uitzicht op het landschap en de erg mooie tuin waar wij over konden beschikken. De slaapkamer is best ruim en de badkamer en het toilet zijn erg netjes. Het bedlinnen en de handdoeken roken erg aangenaam en werden regelmatig ververst. Margriet en Herbert deden er alles om ons thuis te laten voelen. Ze verdienen een pluim!

Marga en Fred

Van 15 tot 29 augustus 2020 hebben wij in de gîte La Jeunesse in Maatz van Margriet en Herbert gelogeerd. Wij genoten van 2 perfecte weken,zowel wat het weer betreft, als in het bijzonder van de gîte die aan onze hooggespannen verwachtingen ruimschoots voldeed. Leuke tochtjes in de prachtige omgeving gemaakt en "thuis"gekomen heerlijk in de tuin kunnen zitten. Margriet en Herbert, wij wensen jullie nog veel succes, maar dat moet ongetwijfeld lukken met zo'n perfecte gîte als die van julle!

B.van Duuren

Een geweldige accommodatie! Met hart en ziel hebben Herbert en Margriet hieraan gewerkt om er iets heel bijzonders van te maken en dat is ze zeker gelukt. Het huisje is tot in alle details keurig afgewerkt en de aangrenzende tuin eromheen is een waar paradijsje. Eerlijk gezegd had ik de eerste 2 dagen van mijn verblijf niet eens de behoefte om erop uit te trekken want hier vind je alles waar je in zo'n weekje naar op zoek bent, rust, ruimte en een harmonieus gevoel. Natuurlijk zijn er ook genoeg mogelijkheden om er op uit te trekken zoals o.a. de omgeving van Langres met z'n mooie meren, leuke dorpjes om te bezoeken en een stukje cultuur proeven. Ik heb een fantastische week gehad waarin ik dit alles heb mogen ervaren. Margriet en Herbert heb ik mogen ervaren als heel aardig mensen en erg professioneel om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Nogmaals mijn dank daarvoor. Bert van Duuren Zwolle --- juli 2020

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!