Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Mollans sur Ouvèze doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Ria Cobelens
Beste Hans en Anita, De borg is goed aangekomen, bedankt voor de tegemoetkoming. We hebben een heerlijke week gehad in jullie huis, sowieso leuk om met de familie samen te zijn, maar jullie huis en tuin hebben daar zeker aan bijgedragen. Ook de omgeving is prachtig, we kunnen ons een permanent verblijf daar goed voorstellen. Wij zullen jullie huis zeker aanbevelen aan vrienden van ons, en wie weet komen we zelf nog eens. We wensen jullie veel geluk in jullie nieuwe huis, en zeker ook als oma en opa van een mooie tweeling! Groetjes, Paul en Ria

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!