Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Vitry-sur-Loire

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Vitry-sur-Loire doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Fam. van Vlaanderen

We hadden een zeer fijne vakantie en dat was onder andere dankzij jullie mooie en charmante vakantiehuis. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht en er is meer dan voldoende servies en ander keukengerei aanwezig. Omdat het 's nachts nog behoorlijk koud was in april, hebben we elke avond de houtkachel aangestoken, maar dat bracht extra gezelligheid. We zullen zeker reclame maken voor jullie vakantiehuis!

Heleen Achterop

Als u met een wat groter gezelschap op zoek bent naar rust op het Franse Bourgondische platteland, dan is dit zeker een aanrader. Dit huis bevindt zich vlak bij de Loire, tegen de grens van de Auvergne aan. We hadden dagelijks een prachtig uitzicht en echt heel bijzondere zonsondergangen. De woning is verrassend ruim met vier grote twee persoonskamers met heerlijke bedden. Daarnaast zijn er ook nog enkele individuele slaapplekken. Het huis is goed voorzien van alle denkbare apparatuur. Op beide verdiepingen is een prima toilet en douchevoorziening aanwezig.'s Zomers kun je ook nog gebruik maken van een derde sanitaire blok buiten, bijvoorbeeld nadat je in het zwembad in de tuin hebt gezwommen. Wij zaten er in het najaar van 2017 met drie stellen en een kind en hebben elke avond van de gezellige warmte van de open haard genoten.'s Morgens haalden we even vers brood om de hoek. Er zijn trouwens meerdere supermarkten op 10 autominuten. In de directe omgeving hebben we gefietst. We hebben vastgesteld dat elektrische fietsen wel heel handig zijn in het heuvellandschap rondom Vitry. Als vlakke route hebben we tussen Decize en Nevers een Loireroute gefietst, dus dat is ook mogelijk. En heel mooi! Even een keertje lekker eten in het eetcafé van de buren hebben we ook gedaan. Uitstekend! Het is zonder twijfel zo dat we hier nog eens terug gaan komen, een heerlijke plek!

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!