Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Vallon Pont d'Arc doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.


fam. van Lieshout
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in jullie villa in de Ardeche.

hannie en jaap ehbel
2 heerlijke weken doorgebracht in het prachtige huis van de fam. Spanjers. De omgeving is prachtig met veel mogelijkheden tot uitstapjes, zowel sportief als ontspannend.En dan het HUIS, werkelijk fantastisch met een heerlijk prive zwembad. Het kon gewoon niet beter.Heel compleet. Een heel prettige ontmoeting met de fam. Spanjers gehad.
Dit is beslist een aanrader.

J.W.Vermeijden
Evenals vorig jaar is uw villa ons weer uitstekend bevallen.

familie Verheggen
Wij hebben genoten van onze vakantie in deze prachtige, complete en luxe villa. Het zwenbad was heerlijk. Vlakbij een bakker met lekker vers stokbrood en een kleine supermarkt met heerlijk fruit. De Ardeche is een heel mooie streek met prachtige natuur waar werkelijk van alles te doen en te zien is.

Cees en Gabrielle van Appeldoorn
Heerlijke vakantie gehad in een fantastisch huis, voorzien van alles wat je je maar kunt bedenken voor een plezierig verblijf. Wij voelden ons er direct thuis. De ligging van het huis is zodanig dat er altijd zon- en schaduwplekken te vinden zijn. De omgeving is prachtig, Vallon is een leuke stad en er zijn veel bezienswaardigheden. Een echte aanrader als je in alle rust wilt genieten van je welverdiende vakantie en genoeg mogelijkheden om actief bezig te zijn.

de fam.I.M. v.d. Berg
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Wat een prachtige woning. Wij hebben genoten van de rust en het mooie uitzicht. De omgeving was ook al zo adembenemend mooi. Jammer dat het al voorbij is.

A. de Clerq
Wij willen jullie nogmaals bedanken, we hebben een leuke vakantie gehad. Prachtige verblijfplaats. alles was tip-top in orde. Het was te vlug voorbij.

de fam. H. Vanhees-van Loon
Sinds gisteravond zijn wij terug van onze fantastische reis te Vallon Pont d'Arc.
Alles is perfect verlopen, prima weer, prima locatie, mooi zwembad, met andere woorden: LEVEN ALS GOD IN FRANKRIJK

J. Duindam
Na een heerlijke vakantie zijn we weer thuis. Wij hebben genoten van het verblijf in uw huis aan de Ardeche. Tot nu toe was dit het beste huis wat wij gehuurd hebben. Ook onze kinderen hebben enorm genoten van het zwembad.Ik dank u vriendelijk voor het gebruik van uw villa, en wie weet, zullen wij in de toekomst opnieuw een beroep op u doen.

fam. Lensink
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en genoten van de uitstekende accomodatie.

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!