Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Dun sur Grandry doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.


Freddy Baele
Ons verhaal De Morvan zeer romantisch en rustgevende omgeving gezellige restaurantjes. Het historisch huis is zeer praktisch en alles is voldoede aanwezig. De enige buur is zeer vriendelijk en attend. Wij komen hier voor de derde maal en ontdekken ieder keer iets nieuw, wandelingen in overvloed. Wij komen zeer zekers terug. Groetjes uit Gent

Carmen
Wij hebben een heerlijke tijd gehad in la Bergerie, samen met onze 2 honden. Het huis is van alle gemakken voorzien. Omdat wij 2 weken prachtig weer hebben gehad konden we elke ochtend buiten ontbijten met het geluid van loeiende koeien op de achtergrond en een prachtig uitzicht. Voor boodschappen kun je prima terecht in Chateau-chinon, een klein kwartiertje rijden. Door de grote omheinde tuin hebben onze honden vrij rond kunnen lopen en ook genoten. Het huis is echt een aanrader voor iedereen die rust zoekt in een prachtige omgeving in een fijn en sfeervol huis waar je na een paar dagen zelfs het gevoel krijgt dat je een beetje " thuis" komt.

Tom Pede
Opnieuw een zalige vakantie gehad in La Bergerie. Ontspanning met toch genoeg aktie voor de kinderen in de buurt. Aanrader.

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!